Hirdetés
Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni majd egy 1-2 hónap múlva egy TV-t. Samsung játszik főleg, mert TV-kben csak Samsungom volt, hiba nélkül. Ezekből a 46"-osokat néztem, de nem vagyok tisztában a modellek jelölésével, melyik újabb, melyiket érdemes venni stb. Van még egy szereplő a porondon ez viszont az LG ott a 47"-osok játszanak, szintén nem vagyok tisztában azzal, hogy melyiket érdemes venni és miért. A vásárlásról még annyit, hogy max. 250ezer forintot szeretnék rákölteni és azt sem egyben, 0%-os hitelre lesz vásárolva a TV így fontos, hogy ez az ár vagy Euronicsben, vagy MediaMarktban esetleg Tescoban legyen és netes 250ezer. 3D, Smart nem baj, ha van, de Smart hiánya nem fog földhöz vágni. Ha tudtok ajánlani esetleg mind a két márkából 1-2 terméket azt megköszönném, illetve, hogy melyik márka ajánlottabb a kettő közül, esetleg egy harmadik?
Köszönöm!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- LG 75NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- LG 75" Qned813RE 4K UHD Qned SMART 120HZ Gaming TV PS/Xbox Támogatás!
- SPC SM900 mikrofon
- -ÚJ- Razer Barracuda Pro Bluetooth + 2.4 Ghz Vezeték Nélküli Fülhallgató GARANCIÁLIS 2027.01.22-ig