Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsaby_77

kezdő

válasz Telluride #350 üzenetére

Telluride én bevettem a leszarom cukorkát! A bunkertakarítós küldi egy rakat bughalmaz! Eddig még nem jöttem rá, hogy mikor adja meg. Volt, hogy teljesen kitakarítottam a bunkert, és 3 szor haltam meg hazamenni, hogy megadta-e, de neeeeem. Na hagytam a francba. Másnap reggel nézem megadta. Na de MIÉRT??
    Aztán meg kitakarítottam a lobbit, meg a 2. szinten a roarmingokat az elején, és a 3. szinten az ajtónál álló fast bitter, meg a toronynál lévő splittert. Ez kb 11 dőg + a lobbyban 6. Erre másnap reggel nézem, hogy megadta. Én meg nézek bután, hogy akkor most mi van.
    Lehet egyébként, hogy csak oda kell menni, kicsit sétálni aztán az éjjel 1 óra utáni "napi resewt" megadja. A Faxom tudja...
    A leg gusztustalanabb a C4. Piros ládából alig, így marad a floppy, de ahhoz meg hard mód kell, és ugye oda fegyverek. Persze shop-ban lehet fegyvert venni. Na azt várhatják! :-D
    Mondjuk én összehozom 3 nap alatt (ugye a kereskedő csak egyszer jön naponta), de ugye coinért tudsz skippelni, és azt lehet venni bőőőőőven! :F
    Pdig pont gondolkoztam karácsonykor, hogy annyira tetszik a játék, hogy veszek valamilyen boxokat úgy 4-6000-ért, de örülök, hogy nem tettem. Ez a dupla kraftidő nekem nagyon mumusom. Alig tudok fejlődni, és így nem élvezem már a játékot annyira, hogy költsek rá ...
    Szép volt KEFIR! :C
    Ez a lootme dolog is felbosszantott,, hogy bármikor elveszthetem az accoountm. Na köszi ezért nem fizetek ...
    Pedig annyira jó volt a játék .1.7.1-ig .... Most azt érzem, hogy nem tudják merre tovább ... :(

Na szóval a lényeg, hogy belépek RAID-re végignézem a ládákat, és törlöm az adatokat. Így ott vagyok a raid elején, és a korábban lefényképezett ládákat nyitom csak ki, maiben tudom, hogy jó loot van!
    Ez a visszatöltéses dolog annyira jól működik, hogy ma elbuktam a mocis eventet, mert lejárt az idő. Na mondom megpróbálom visszatölteni, mit veszthetek ... Adatok törlése, majd PLAY-ből vissza a mentést, és láss csodát a 3. bázisba be bázisból ki lépés után adta is az eventet ... :C
    Na szóval lesz*rom, ha ez csalás, (elveben nem lehet az!) de amit meg ők csinálnak az gusztustalan .... :(((

Soldiergeza
    MODDOLT JÁTÉKKLA JÁTSZÓL!
    Az a fehér ruha NEM gyártható! Egyetlen megoldás van, hogy törlöd a játékot, és felteszed Google Play-ről. Ha szerencséd van, nem bannoltak, és meglesz a játékod. Ha peched van, akkor ott állsz egy roncs furgon mellett gatyában. Mondták, hogy a moddereket el fogják távolítani. Ha nem szándékos volt, akkor peched van! :U

Új hozzászólás Aktív témák