Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsaby_77
kezdő
válasz
Telluride #350 üzenetére
Telluride én bevettem a leszarom cukorkát! A bunkertakarítós küldi egy rakat bughalmaz! Eddig még nem jöttem rá, hogy mikor adja meg. Volt, hogy teljesen kitakarítottam a bunkert, és 3 szor haltam meg hazamenni, hogy megadta-e, de neeeeem. Na hagytam a francba. Másnap reggel nézem megadta. Na de MIÉRT??
Aztán meg kitakarítottam a lobbit, meg a 2. szinten a roarmingokat az elején, és a 3. szinten az ajtónál álló fast bitter, meg a toronynál lévő splittert. Ez kb 11 dőg + a lobbyban 6. Erre másnap reggel nézem, hogy megadta. Én meg nézek bután, hogy akkor most mi van.
Lehet egyébként, hogy csak oda kell menni, kicsit sétálni aztán az éjjel 1 óra utáni "napi resewt" megadja. A Faxom tudja...
A leg gusztustalanabb a C4. Piros ládából alig, így marad a floppy, de ahhoz meg hard mód kell, és ugye oda fegyverek. Persze shop-ban lehet fegyvert venni. Na azt várhatják! :-D
Mondjuk én összehozom 3 nap alatt (ugye a kereskedő csak egyszer jön naponta), de ugye coinért tudsz skippelni, és azt lehet venni bőőőőőven!
Pdig pont gondolkoztam karácsonykor, hogy annyira tetszik a játék, hogy veszek valamilyen boxokat úgy 4-6000-ért, de örülök, hogy nem tettem. Ez a dupla kraftidő nekem nagyon mumusom. Alig tudok fejlődni, és így nem élvezem már a játékot annyira, hogy költsek rá ...
Szép volt KEFIR!
Ez a lootme dolog is felbosszantott,, hogy bármikor elveszthetem az accoountm. Na köszi ezért nem fizetek ...
Pedig annyira jó volt a játék .1.7.1-ig .... Most azt érzem, hogy nem tudják merre tovább ...Na szóval a lényeg, hogy belépek RAID-re végignézem a ládákat, és törlöm az adatokat. Így ott vagyok a raid elején, és a korábban lefényképezett ládákat nyitom csak ki, maiben tudom, hogy jó loot van!
Ez a visszatöltéses dolog annyira jól működik, hogy ma elbuktam a mocis eventet, mert lejárt az idő. Na mondom megpróbálom visszatölteni, mit veszthetek ... Adatok törlése, majd PLAY-ből vissza a mentést, és láss csodát a 3. bázisba be bázisból ki lépés után adta is az eventet ...
Na szóval lesz*rom, ha ez csalás, (elveben nem lehet az!) de amit meg ők csinálnak az gusztustalan ....Soldiergeza
MODDOLT JÁTÉKKLA JÁTSZÓL!
Az a fehér ruha NEM gyártható! Egyetlen megoldás van, hogy törlöd a játékot, és felteszed Google Play-ről. Ha szerencséd van, nem bannoltak, és meglesz a játékod. Ha peched van, akkor ott állsz egy roncs furgon mellett gatyában. Mondták, hogy a moddereket el fogják távolítani. Ha nem szándékos volt, akkor peched van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest