Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorjo
friss újonc
Mitől lehet az hogy az ujrahasznosító nem ad semmit ha fegyvert rakok bele ?
-
szibe22
csendes tag
Szia Gery D.!
Téged se enged be a játékba pár napja?
Vagy lehet nem is nézted. -
szibe22
csendes tag
Szia!
Még egy kérdés.Az üzletelésnél ahol a ládákkal seftelsz ott mindig az első válasz a jó?Vagy fordìtsam le pontosan a szöveget hogy tudjam?
-
Gery D.
senior tag
A kutyáknál a cél a True Friends lenne. De ahhoz baromi sokat kell pároztatni. Nekem eddig még nem jött ki. Plusz, kell neki a zacsis kaja.
A kutyák pároztatásánál a tulajdonságok nem számítanak, legalább is ha nem pipálod be, melyik legyen a fő, bár, ezt a részén magam sem értem. De ami biztos, nem hatványozódik.
Azoknak a kutyáknak aktív a tulajdonsága, akik ki vannak választva, a többiek csak elvannak, ahogy írtad.
De mindenképp kell kaja, hogy aktív maradjon. Ha nincs kaja, akkor inaktív a kiválasztott 3 kutyának is. Röviden ennyit érdemes tudni. Éhen nem halnak, ez is egy fő dolog. -
szibe22
csendes tag
Nekem most van.Újra behúzott a játék 🙂
Még egy kérdésem lenne.Ez a kutyás dolog hogy működik?
Nincs sok.Azt hogy összerakom etetem,fejlődik az megy.
De ha kétszer kapja meg ugyan azt a képességet akkor az összeadódik?Annak a kutyának a képessége számìt amelyik kint van?Ha mind a 3 kutyának ugyanaz a képessége duplán akkor az hatványozodik?Vagy hogyan működik ez a kutyás dolog?Vagy csak etetem és bent elvannak a kenelbe? -
Gery D.
senior tag
Amikor van kedvem játszani.:))
Van motorcsónakom. Ott lehet titániumot szedni a barlangrendszerből fúróval, vagy c4-gyel. De előbb a világító tornyot kell megjavítani. Ahhoz kell homok az elérhető területről. Érdemes kinyitni, mert a cement több helyre is kell. Szóval csináld meg a motorcsónakot.
Az alagsorban javítsd meg a csövet. De csak akkor, ha egyben megvan hozzá a cucc. -
szibe22
csendes tag
Akkor lehet ezt a raidet nem érdemes erőltetni csak ha atombiztos a bunker.Akkor lehet én is a Te példádat követem.Max a B bunkert megnyitom annyit összegyűjtök.Ha jól értem akkor Te is a rendőrség,a bunker és az eventek farmolásán fejlődsz.Motorcsónakod van?Azok a területek jobb loottal rendelkeznek amit csak csónakkal lehet elérni?
Köszönöm a válaszod!!! -
Gery D.
senior tag
Üdv.
Raid után 50-50%, hogy betámadják a bázisod. Az elkerülhetetlen. A Raidereknek azért kell cuccot adni, hogy növeld náluk a Reputációt. Ezt a részét annyira nem ismerem.
Az ATV-hez cuccot a B Bunkerben tudsz szerezni, de az meg irreálisan nehéz és nem is olyan, mint az A Bunker. Végiglövöd a Zombikat, de cserébe semmit sem kapsz. Viszont végig kell jutni az adott szinten ahhoz, hogy aktiváld a liftet, ami felhozza a cuccokat.
Én inkább kivárom, amíg összejön az összes az eventekből. -
szibe22
csendes tag
Sziasztok!
Újra folytatom.Mit érdemes lootolni?Avt gyűjtöm.
A másik szeretnék raidelni,ez hogyan működik?
Teljesìtek 4 kérést.A bázist kifosztom.Utána adni kell a raidereknek és nem támadnak meg? -
Gery D.
senior tag
válasz
BlaBlanka #531 üzenetére
Szia!
Általában akkor nem enged csatlakozni a szerverhez, ha a Wifi valahol korlátozva van.
Nálam a melóhelyemen nem enged fel, ezért muszáj mobilnetet használni.
Hogy ezt miért csinálja, nem tudom. Lényegében a google play-be nem csatlakozik fel a játékon belül, ezért van az, hogy a vége előtt megáll a betöltés, mivel itt várná azt, hogy betöltsön a play fiók (IOS-nél nem tudom, csinál-e ilyet).
Szóval, mindenképp Wifi gond van ilyenkor. Esetleg érdemes lenne megnézni a házirendet, vagy tiltásokat a routeren, esetleg engedélyezni az uPnP-t.
Egyelőre ennyit tudtam segíteni.Még valami. Én anno VPN-nel kerültem még ezt ki. Vagyis emuláltam a bejelentkezést más hálózaton keresztül. Play-en belül van egy app, ami biztos, hogy tökéletes erre a célra. Super VPN Fekete alapon fehér keretes fekete pajzs, benne Free VPN felirat. Az appon belül ki lehet választani azokat a játékokat, amiket azon keresztül szeretnél futtatni. Én holland, vagy német szervert használtam legtöbbször. Remélem ez segített ideiglenesen.
-
BlaBlanka
friss újonc
Sziasztok! Nemrég kezdtem játszani, úgy 2 hete. Eleinte nem is volt semmi gond, pár napja viszont (főleg este) nem enged be a játék. A kezdőképernyőn a betöltő sáv a vége előtt pár miliméterre megáll, és ennyi. :/ Néha még vlmi olyasmit kiír, hogy nem tud a szerverhez kapcsolódni, meg hogy ellenőrizzem a netkapcsolatot (utóbbival biztosan nincs baj...). Más is tapasztal ilyet? Egyéni gond lehet, vagy központi hiba? Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Gery D.
senior tag
válasz
Szazi_dayum #529 üzenetére
Biztos, hogy az a baja. De amikor felül a motorra, azt is kiírja, ha kifogyott a benzin. Ha a motor menüjébe belép, ami a csomagtartó, ott is szépen mutatja, hogy üres.
Kutyák képességei is akkor aktívak, ha van kaja, amúgy tök felesleges lenne etetni. Nem pusztulnak éhen.
-
Szazi_dayum
újonc
válasz
Donniedarko0 #513 üzenetére
Nekem még nincs motorom, de nem lehet, hogy nincs benne üzemanyag?
-
Én2007
újonc
Egyik kutyámnak olyan tulajdonsága van, hogy növeli az xp szerzést. Ez mindig aktív, amikor van kajája?
-
Gery D.
senior tag
Mindegyik kutyának megvan a maga tulajdonsága, de mindenképpen aktívnak kell lenni, vagyis kell kaja az etetőbe. Ha elfogy, olyan, mintha nem is lenne. A Bunkerbe nyugodtan el tudsz látogatni, ami a déli részen van. A 2. szintet könnyen ki lehet pucolni, ha a nagydarabokat nem is ölöd meg, mert nincs fegyvered.
-
Én2007
újonc
Akkor tulajdonképpen a kutyák általában nem sok hasznot hoznak, ugye?
Bunkerekbe hányas szinttől érdemes ellátogatni?
Most 45ös vagyok, a legjobb fegyver, amit gyártani tudok, az a metal pipe. -
Én2007
újonc
-
Én2007
újonc
-Tehát úgy fogyasztok legkevesebb fát, ha fából deszkát és abból szenet készítek?
-Mit kell tenni ahhoz, hogy a kutya velem jöjjön? Már kint van a kertben, de magammal vinni nem tudom. Csak várni kell? -
Én2007
újonc
Köszi!
Mi a leggazdaságosabb módja a tüzelésnek?
fával
deszkával
fából készült szénnel
vagy deszkából készült szénnel?
-
Én2007
újonc
Sziasztok!
Hogyan lehet tüzet csinálni pl. campfireban vagy a fém kohóban? -
mamuszmc
friss újonc
aktiv még ez a fórum
-
asdasdasd123
friss újonc
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a survival guide-t lehet még aktiválni valahogy? Elszúrtam mert nem figyeltem rá és nincsenek meg a cuccok
-
Ghost01
csendes tag
Sziasztok nekem nagyon bejött de hamar rá untam
-
Gery D.
senior tag
válasz
Donniedarko0 #511 üzenetére
Üdv!
Fenyőt kell vágni a szomszédos területeken. Azt vissza kell vinni és betenni az alsó slot-ba. -
Donniedarko0
friss újonc
Sziasztok, nemrég kezdtem el a játékot, és egyelőre nagyon jó. Azt szeretném kérdezni hogy tüzet hogy tudok gyújtani, campfire illetve a melting furnace alatt?
-
Gery D.
senior tag
válasz
Patricia20 #509 üzenetére
Szia.
Hát, a legutolsó frissítéssel az én kedvemet teljesen elvették az egésztől. Majdnem napi szinten feljárok, de már magam se tudom miért.
-
Patricia20
friss újonc
Sziasztok! Van itt még olyan aki most is játszik??
-
CsoPeti
friss újonc
Sziasztok!
A survival kit kupont hol tudom beváltani ? Tudja valaki? -
CsoPeti
friss újonc
Sziasztok!
Bauxitot, illetve coppert hol tudok bányászni? Tud valaki segíteni?
Előre is köszi 🙏
-
Szabotazs
friss újonc
Sziasztok.
Dungsten ore és titanium ore merre van?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Energiaital topic
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Manjaro Linux
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest