Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Évi 5%-kal számolva annyira jön ki. Egyébként nem vészes. 15 év alatt a felvett összeg kb. 1,6*-esét kell kipengetni. Ha belegondolsz, egy síma áruhitelnél 30%-os éves kamat is van. AZ a drága, nem ez.
Az ügyvéd szavatolja azt, hogy nem fog kijátszani a lakásmaffia. Ha mégis megtörténik, ő felel érte, ő kártalanít téged. Vagy ilyesmi. A törvényességet figyeli.
Kifelejtettem, hogy a közjegyzőnek is fizetni kell, aki azért felel, hogy az aláírást valóban a név tulajdonosa, azaz az adós írja a szerződésre, nem valaki más. asszem ő 90, vagy 120e Ft-t kap. Dögölne meg!
Az illetéket meg az állam kéri. Az neki azért jár, mert az egyik baromarcú állampolgárnak futotta lakásra. Na akkor nehogy már Állambácsi ne kapjon abból a sok pénzből... Ezt a lakás értéke után fizeted, nem a hitel összege után.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
A nem elég azt jelenti, hogy mivel pályakezdő volt, és még nem volt egy évnyi munkaviszonya, ráadásul szerződéses munkaviszonban volt, ezért azt nem vették figyelembe. A szerződése csak egy évre szólt, és az nem szavatolja, hogy képes a hitelt 15 éven keresztül törleszteni.
I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Hi! Én már egy ideje törlesztek, és már csak 165 havi díjjal lógok a banknak .
A K&H-nál vettem fel a lóvét. A tények:
Vételár: 7,3 MFt
Saját tőke: 4MFt
Igényelt összeg: 3,3MFt
Megszavazott összeg: 3,18MFt
Futamidő: 15 év (180 hónap)
Havidíj: 29EFt
Járulékos költségek: Ügyvéd: 60EFt
Értékbecslés:66EFt
Hitelfolyósítási díj: 32EFt. (Ezt azért fizetem, mert megkapom a pénzt, amit visszafizethetek. )
Illeték: 180EFt
Fedezetnek elfogadták a lakást, mert mélyen ár alatt vettük, és az értékbecslő által mondott szám megfelelt a banknak további fedezet nélkül. Persze ehhez kell egy nagyobb értékű életbiztosítás is, ami már megvolt. + Lakásbiztosítás is kell. Ja, az asszonynak nem volt elegendő munkaviszonya, így azt nem vették figyelembe.
Mindenképp min. másfél szobás lakást javaslok, mert a kisebb semmire nem jó. Költségeiben meg majd' azonos.
A CIB ajánlata most nekem is tetszik. Az összes állami kedvezményes hitel az FHB-n keresztül megy, azon belül csak a bankok egyedi szabályzata enged eltérést.
Sok sikert!I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest