Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ariadne

őstag

válasz Josh #2586 üzenetére

Ne búsulj, gyűjtögessetek pár évig - nekünk a lakáskassza is bejött (OTP vagy Fundamenta), mert ösztönöz arra, hogy rendszeresen félretegyél lakásra -, és aztán hitellel majdcsak sikerül. Ha vigasztal, mi 10 évig laktunk bérelt lakásokban, mire most jó sok hitellel sikerült egy lepukkant kis lakást vennünk és felújítanunk, és ezzel együtt is szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy eddig eljuthattunk. Nagyon gondosan választottunk albérletet mindig, és még itt a nagy büdös fővárosban is teljesen normális, sőt jó fej volt mindig, akinél laktunk, sosem volt gondunk, és ráadásul jó áron is laktunk mindig. Szerintem a mai magyar fiatalság többsége azért így kezdi, nincs ebben semmi tragikus. ;)

Kalandor: Az már a telefonszámról látszik. :) Engem csak az zavar benne, hogy akkor is a tulaj adja el, nem az ingatlanos, mivel a tulajé. Na mindegy. Egyébként anno én is a "tulajos" hirdetésekre robbantottam rá mindig, mert hát ugye az ingatlanos jutalékát inkább megspórolná magának az ember, ha egy mód van rá.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés