-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szinyák
őstag
szerintem elég komoly , van benne kraft rendesen
Szinyák
-
Grózi
Topikgazda
És ne felejtsd ki a képletből a házadat se,az se a jó szellözéséről híres(hangszigetelés ára).Amivel még pár fokot tudnál nyerni,az egy normális venti a radira-a BQ házhűtőnek kiváló,de radin(főleg vastagabbon) csapnivaló.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Szinyák
őstag
Szia, konfig hasonló, adatlapon meg tudod nézni ,
Én is 6700k hajtok, 4,4ghz,-en 1.232-1.245v al , csak a nagy tesóval az Artic 240.-el IBT 15 kör 75-79fok.
Én próbáltam már jó pár hűtővel kísérletezem vele a pénztárcámra fölöslegesen eddig ez a legjobb kompakt mondjuk , Volt rajta 3fajta víz már 2 fajta lég is , De nem éri meg cserélni mondjuk a mostani hozott rajta 6-7 fokot ... pedig minőségi cuccok voltak/vannak a gépembe ( Raijntek Triton 240, Enermax liqmax 2 , Noctua lég stb....
IHS alatti paszta a szar , rakhatok alá akármilyen játékvizet komoly vizet ami több 100 forint akkor se lesz sokkal jobb . A skapl segít egyedül ezen , de azt én nem váltam be jó ez így tökéltessen nekem .
Úgy sem IBT .-vel szórakozom/játszok . Játékok alatt 8h BF1 után a max tempem : 68-70 fok .
AVG temp meg röhej : 55-57 fok átlagban az egész rendszer multis játékok alatt a többi játék még ennyire se terheli .Szerintem nyugodtan hagyhatod benne a kis tesót mert nagyon jók 1-2fok ért fölösleges költened a pénzt / szerelés / időt stb ...
[ Szerkesztve ]
Szinyák
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest