Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamson18
csendes tag
Sziasztok! Tavaly október óta használok egy xiaomi m365-öt. Egész télen használtam esőben hóban is. Nagyon jó kis roller ajánlom mindenkinek. Télen kb. 15 km volt a hatótávom a minuszokban, eco és normál módban vegyesen. Defektre kell figyelni, vettem bele slime-ot, de így is leengedett túl sok lyuk lett rajta. Most jött meg a tömörgumi hozzá már felszereltem, de még nem tudtam tesztelni csak bent a lakásban, nem tűnik túl keménynek. Ez egy nagyon jó roller bírja strapát aki elektromos rolleren gondolkodik bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI FPV Racer drón
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest