Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam nem volt tökéletes. Mindkét quest ami kellett volna a weddinghez bebugolt. 20+ óra veszett el mivel nem lehetett a fő questet tovább hajtanom. Statiszika sem működik, sőt rájöttem hogy szerintem a reputation sem mivel mindehol 100-as vagyok ami kissé furcsa, tekintve hogy nem mindenhol tettem jót. Skilleknél lesz valami bug a reputationnál szerintem. Lopakodás is mintha túl könnyű lenne, legalábbis az első részhez képest bár ez lehet nem bug hanem szándékosan ilyen.
Messze jobban indult mint az első rész, bár annál sokkal több volt az új dolog mert itt átvettek nagyon sok mindent ami már kiforrott.
Cyberpunk nálam hibátlan, igaz azt RTX3080-ason játszottam még Path tracingel bőven játszhatóan. 7900XT-nél csak sima RT ultrán fut csak de csak azért mert a PT az nvidia területe. Jó persze nem nőtt ki az árkád lövöldéből és a spawnrendszere mai napig egy mmorpg szintjén van de szerintem szórakoztató még így is. Modokkal meg egészen jól személyre lehet szabni.
Busterftw
Rosszul fogalmaztam, valóban bugalmaz kiadáskor elég sok játék. Példának Starfield nekem preorderes kiadása el sem indult Intel A770-esen és cseszhettem azt hogy játszhattam volna megjelenés elött mert nem futott.
KDC2 jól indult de ez sem volt 100%-os, meg jó sok embernél sem de nem az alap dolgokkal volt gond hanem questek bugzódtak be. Viszont ilyenkor illett volna a fejlesztőknek nyilvánosságra hozni a questid-ket hogy tovább lehessen hajtani a beragadt questeket.
Szóval átlaghoz képest KDC2 jól indult de én nem vártam sosem hogy tökéletes lesz és számítottam rá hogy lesz gamebreaking bug, lett is. Nem bánom mert amúgy is a HC mód érdekel jobban, legyen szívás keményen. -
Kiadáskor sok játék ilyen. Meg ugye ott van az a lehetőség hogy a mentéseddel lesz valami azaz simán nem kompatibilis az új patchel. Skyrimnál is ez volt.
Én nem csodálkozom rajta. Ha igazán jót akarsz akkor több hónap vagy fél év mire beáll az egész. Ezért sem sietek én is vele, az első játékom tanulásról szól és megy a levesbe, azaz ment is jópár gamebreaking bug miatt. Arra jó volt hogy nagyjából belőjem az utamat. Ez még csak az első nagy patch ami várható volt hogy hoz új bugokat. Most úgy is gépcsere közepén vagyok és nem is tudom futtatni a játékot (7900XT nem megoldható az ideiglenes lapomban) szóval nekem pont jókor jön ki az egész.
Cyberpunk is totál ilyen volt, meg végülis az első KDC is így indított. Aztán jók lettek sok idő után. -
-
melega
őstag
Én vegigvittem, de a következő végigjatszásom lesz, vagy 160 óra. Utána az elsö ŕész jön.
Happy End lett.Utána anyári és téli sztori dlck.
Iszonyat jó a játék sztorija.A mellékküldetések amit írtál nekem is megvannak.
Sőt Eriket is legyőztem, kemény volt 20 perc.
Az összes lovagi tornát megnyertem Kuttenbergben, de Erikhez képest semmik.
Még néhány mellékküldi és kezdem előről.Nálam az erő maximális lett, s beszéd elég magas szintű, a lopakodási perk elég magad. Lopakodással, sunyin öléssel este öltem meg a küldetés folytatásába a kunokat akikről írtál.
Rájöttem hogy amelyik növény, vagy étel mellé pirosat tesz a játék mérgező, el kell dobni.
A tulajdonságaimat folyton fejleszteni kell.
Nálam Henry teherbírása a vegén 420 lett. sokat rohangáltam túlterhelve.Sztori szempontjából, nem bizos hogy a Warhorse kövezkező játékai felülmúlják.
Nálam év játéka. -
gyimger
őstag
Az első részben perk volt arra, hogy mennyi tárgyat fedsz fel elsőre, itt most teljesen a képesség szintjétől függ, alacsony szinten a nagy része kérdőjel és külön gombnyomást igényel. A kurzor sebessége is erősen függ tőle.
És persze minél halkabb vagy, annál kevésbé vesznek észre.
-
-
ToMy_
tag
-
WATERDACA
őstag
Szegeden a buszállomásnál régen volt egy antikváriumos, de előszeretettel gyűjtötte a történelmi szakkönyveket, regényeket, maga is történelmi rajongó volt.
Sokszor beszélgettünk az életről, meg a történelemről, eszméletlen lexikális tudása volt az árusnak (remélem még mindig jó egészségnek örvend).
Gyakran eszembe jut KCD közben ő, mert mindig mondta nekem hogy szerinte Luxemburgi Zsigmond volt a legnagyszerűbb magyar uralkodó, és ezt minden alkalommal meg is magyarázta, miért. A Sárkányrendről mindig hosszú percekig beszélt.
Nagyszerű uralkodóként vonult a történelembe, ez tény.
Valahogy ez a játék a magyaroknak is készült.
-
melega
őstag
Értem.
Majd ha végigviszem újrakezdem, és egy nagycsomó zárat feltörök.A másik a 18. küldinél tartok, és vagy 10 embert megmentettem mellékküldetések során.
Zsigmind király táborával is jóba lettem.Viszont ha újrakezdem nem a kovacsot, hanem a malmot választom. Tolvajlás, zsebelés.
Meghagyom mentéseimet a dlckhez az utolsó tél környékén jön.
Amúgy az első részben is vannak ilyen bossfightok mint Tóth István vs Henrik, vagy Erik vs Henrik?
-
melega
őstag
Te most Kuttenbergben felhúztam a karim.
Az íjam maradt gyönge, de nem töltök vissza 10 órával.
Végigviszem a sztorit utána kezdem előről.
Bár tanárokat találtam Kuttenbergben is. Egy mellékküldetés keretein belül meg 2 kumán tábort felszámoltam, és Zsigmond király táborával is jóba lettem.
Lezsíroztam az őrökt.
Második vegigjátszásban jobban rágyúrok az íjra.
Utána jön az elsö rész. -
Ferke[HUN]
tag
Trosky lábánál az íjászmesternél gyakorolok. 3 szint van, a mesterek ellen megyek nyílpuskával, lazán lövök 75 pontot, ők 45-50-et és bezsebelek 135 garast. Mondjuk ebből 45 a nevezési díj. Tolja fel a szintem ezerrel, kb. 1.5-2 órát nyomultam ott eddig összesen és 24-es az íjász szintem.
Szerk.: Természetesen először a kezdők szintjén voltam, de 10-12 verseny után mertem keményebb ellenfelek ellen is indulni.
-
Busterftw
nagyúr
Agility íjjal egyszerűbb és gyorsabb.
Elmész oda ahol versenyeket tartanak (a részeg vadőr pl) és lősz a célokra. Nem kell versenyt indítani.Minél távolabbra állsz annál több XP.
Pár lövés után kb tudod hova célozz aztán ellősz 100-150 nyilat.
Agility/Strength/Vitality is fejlődik. -
-
melega
őstag
En ahogy írtam a jó befejezésre megyek. Mentek
.mindenkit Az első térképen megmentettem a cigány vajda lányát Marikát, A boszi lányát, és az alkoholista íjászt a farkasoktól, és a lovát is visszaszereztem.
A kutyám, és a lovam is visszaszereztem.
A bunyókat megnyertem.A második végigjátszásonál a rejtett befejezésre fogok menni.
Abba a molnárt fogom választani, és abba megtanulom a zsebtolvajlást, és a zárfeltörést.
Azért hogy ne kevés pénzzel menjek át a másik térképre.Tóth Istvánnnal szenvedtem nagyon, nem akartam vele
a kezem. Így youtubról kbeszennyezni ilestem hogyan kell hozzá kardot szerezni, és kivégezni pár ütéssel, de ahhoz jó pár katonát megöltem lopakodással, kulcsokat vettem el.
Trófeát kaptam érte, mármint Tóth István becses . Illlegyőzéséért etve biztos nem zárta el az utat a jó befejezéstől. -
melega
őstag
és Busterftw.:
Én úgy játszom, hogy fő és mellékküldetések soránmindenkit tartalékolok a jó befejezés miatt. Második végigjátszásba meg a rejtett befejezést próbálom meg.
Kérdésem ripla: Hány zárat és ládát törtél fel hogy a közepes zárak se legyenek nehezek?Én könnyű zárfeltörésbe is béna voltam.
Könnyű zárakba is beletörtem 1-2 zárfeltörőt.
Közepesig nem jutottam el. -
Busterftw
nagyúr
-
gyimger
őstag
Mióta újra kezdtem, az első területen vagyok. Itt van szabó, ruhákat vesz. Van kereskedő, megvesz bármit. Van kovács, páncélokat, fegyvereket vesz. Van asztalos, fejszéket vesz, talán némi ruhát is. Van kocsmáros, hentes, élelmiszerárus, pék, kajákat vesznek. Már kifizettem az erdei nagyanyót és ~2000 körül mindig van pénzem (meg a vegán achira hajtok, nem vadászok, hanem sajtokon és magvakon élek). Úgyhogy az eladandó cuccot hajísd fel a lóra, aztán járd az üzleteket.
-
WATERDACA
őstag
A kereskedők mellett vannak kovácsok, szabók stb., akik szintén vásárolnak. A kereskedők pénze általában napi szinten újratermelődik, tehát érdemes észbe tartani, hogy a cuccaidat 1-2 naponta add el.
Nekem is vannak olyan cuccaim a ládába, amiket még el kéne adnom, de ez a körforgás néha rajtam is kifog, vagy elfelejtem, annyi más a tennivaló.
-
gyimger
őstag
Levertek egy közepes banditát, van nála több ezret érő öltözék és páncél, irány vele az első (és a második) szabó vagy szatócs, mert egy kereskedőnek elég pénze se lesz mindenre. A fegyverek is mehetnek a kovácshoz feljavítva. Valami ~45 ezerrel fejeztem be a játékot úgy, hogy már nem volt mire költeni.
-
gyimger
őstag
És hogy érzed a harcot a játék későbbi részében?
A játék témájába linkeltem egy saját videót, hogy az elején pucér seggel is túl lehet élni egy csatát, csak percekig hajolgatni és védekezni kell.
-
melega
őstag
En viszont olvastam hogy ne szennyezem be a kezem
Az erő nagyon nagy, nagyon sok boxmérkőzést megnyertem.Tóthot becsülettel kell leölnöm.
Ráadásul agood endinghez az ördögöt is le kell győznöm+ha legyőzöm Eriket tartalekolni kell nem a legyilkolását valasztani, mert az elzárja az utat a jó befejezéstől.
Többet nem árulok el.
Nem spoiler a remetehez kötödő küldinel is a katonákat mikor 3 an voltak az egyiket kinyírtam lopakodással a másik kettőt kemény harcban a kutya segítségevel. Mikor jó alacsony szinten voltam. -
melega
őstag
Te a jó befejezés felé haladok, minden trófeát megnyitott fősztori során a játek.
Mindenkit becsülettel kihívtam.Mellékküldetések során meg sokakat sunyin öltem a lopakodás sunyin ölés nálam magas.
A kézművesség is.
A bunyók során az erőmet magasra fejlesztettem.
Marikát megmentettem és visszatért a cigány vajdához.
A boszorkány lányát is megmentettem.
A kocsmabunyókat megnyertem, megnyílt a harci aréna.Tóthot becsülettel ölöm meg, kihívom, most vagyok a 12. küldetésnél. Utána visz a játék Kittenbergbe. Pénzes lesz visszautazni az első térkép bunyós arénájába. Olvastam, ha főküldetés során mindenkit tartalékolok akivel megvívtam, megnyitja az utat a jó befejezéshez. -
WATERDACA
őstag
Valóban. Egyébként érdemes nézni a kódexet is többször, mert ott is vannak érdekes dolgok. Katherinet például gyakorlatilag 0-áról kellett felépíteni, mert ő egy élő személy volt a cseh történelemben ekkor, de több legenda is fűződött hozzá.
Ami nekem nagyon vicces volt, hogy állandóan ebben a ruhában van, még a 3 napos Kuttenberg szekéren is így tolta
-
melega
őstag
Én még nem vagyok Kuttenbergben.
A boszorka lányát, és Marikát megmentettem.
A steames verziót nemrég kezdtem,
Hans szöktetéséig ismerem a történetet. Amúgy a remete halott, a rávadászó katonák halottak. Nagycsomó bandita halott. Kifosztásukból, cuccaik eladásából lett 1400 koronám maradt 600. Megnyílt a bunyó a nagy arénában.A balta is megvan a vizimanó meséből. Nemcsak a főszálat, hanem a a mellekküldiket is csináljuk, nem 50-60 órás a játék, hanem 200. -
Busterftw
nagyúr
Ja árusokat gyakran le kell járni, ugye idővel resetelődik a lóvé.
Alchemy perkkel sokat hoz (én annyira nem szeretem) , kovácsolás is, meg vadászat.Szerintem akik ennyi lóvéval mászkálnak azok sorban rabolják az árusokat éjjel.
Vagy dice exploittal nyernek.Én olyan 4-5ezernél járok úgy hogy sok farmolas nem volt.
Side questek , loot stb. -
donki
senior tag
Tipp:
lootolj az ellenfelektől mindent, vegyél fel mindent mindenhonnan, amíg iszonyatosan túl vagy terhelve. És gyalog menj mindenhova. Lassú lesz, de az erőd is vitalityd gyorsan nő tőle. Növeld ameddig bírod türelemmel.
Harc: Nagyon közel mész az ellenfélhez és úgy támadsz. Ilyenkor speciális clinch mozdulat következik, azaz összekapaszkodtok, és ha nyomogatod a támadást, nyakon csapod. Amikor szétváltok, még lehet elég időd utánacsapni egyet. Ha elég magas az erőd, mindig te nyersz. Ez relatíve biztonságos és gyors módszer, illetve aktív, tehát nem kell várnod, hogy ő támadjon. -
gyimger
őstag
Én is épp egy videót akartam ajánlani. Ebben a videóban is van minden, több ellenfél, master strike, ripost, dodge (elhajolás), hátha segít, mit csinálsz másképp.
-
PitLee
őstag
Kíváncsi voltam a KCD2-re, ezt a srácot néztem, ő szeleteli az ellent elég rendesen.
Spoiler
https://www.youtube.com/live/JhxW1cOKXc8?si=vsdWJI0F1xdG960t&t=750 -
-
gyimger
őstag
Szívesen segítenék, ha tudnám, hogyan tudok. Én például a kitérést javaslom (space+oldalirány), az ellen szép lassan kifárad, Te meg a megfelelő időben viszel be csapást, amikor háttal áll. Vagy ugyanez, csak védesz, védesz, aztán a megfelelő időben támadsz. Ha végül megtanulod a masterstrike-ot, már támadnod sem kell. Én már natúr támadásokat csak akkor szoktam bevinni, ha kombózni akarok.
Kombóban ilyen szépeket is be lehet vinni.
-
Nem értem minek bajlódsz a harccal, millió egy más dolog van a játékban. Ha nem megy akkor moddold olyanra hogy jó legyen. pl:
Only Duels and Easy Combat
(én ezt nem raktam fel, szenvedek tovább)Mindenki úgy játszik ahogyan szeretné, én sok mindent máshogy képzelek el mint ahogy a fejlesztők, de ez nem baj. Rengeteg lehetőség van.
Nekem ilyen a stalker, skyrim meg sok más játék. Mindegyiket szeretem de nem úgy ahogyan a készítők elképzelték. -
donki
senior tag
A pisztolyt nehogy megtöltsd. Egyszer lősz vele utána kardot rántasz. Nekem ezen a ponton 18 körül volt minden releváns skillem és tulajdonságom, 131 sebzésű broadsword-ot használtam, és még futólagos kellemetlenséget sem okoztak. Talán a banditáim közül meghalt egy vagy kettő.
-
donki
senior tag
Arra gondoltam, hogy ha elrohannak az embereid, akkor beszéd képességpróbát is buktál, és az alacsony értékek ezen a ponton már vélhetően a mosakodás hiányából stb származhatnak.
Ha nem szaladtak el az embereid, akkor ugyanannyian vagytok, és neked csak hátulról le kell döfködni őket. Ez jó fegyverrel kb. két csapás, vagy egy. Ha már az elsőt lecsapod, akkor felszabadul egy ember, aki segít hátulról döfködni. Ha a második is megvan, akkor onnan kezdve nem értem hogy győzhetnek.
Egy dolgot tudok még elképzelni, hogy hősiesen előrerohansz és egy-egy elleni küzdelemben húzod az időt, miközben a tieid meghalnak. Ne tedd! Te rohanj körbe és hátakat csapkodj.
Én küzdöttem egy darabig Tomcattal, de fikarcnyit sem fejlődtek a képességeim. Nem vagyok biztos abban, hogy bármit is lehet vele fejleszteni.
Azt sem értem miért kéne órákkal korábbi dolgot betölteni. Kezedben a pisztoly. A kapitányt lelövöd, a többieket hátulról lecsapod. Fel sem merült bennem, hogy ez a rész bármilyen kihívást okozhat a várostrom meg a rajtaütés átvészelése után. -
donki
senior tag
Ha a szekeres részre gondolsz, megfelelő válasz esetén nem oldanak kereket az embereid. Ha veled maradnak, akkor valami 8 vs 8 küzdelem alakul ki, ahol az elsőnek hátulról besegítesz. Ha valamit is adsz magadra, és nem valami ótvar rossz fegyvert cipelsz magaddal, a játéknak ezen a pontján hátulról max. két csapással meg kell tudnod ölni bármilyen ellenfelet. És akkor már ketten indultok segíteni a harmadiknak, és nagyon hamar túlerőbe kerültök.
De ha se karizmád, se beszéd képességed, se fegyvered, és nem mosakodtál ráadásul büdös is vagy, az már egyéni preferencia. -
Én nem viszem a main questet, weddingnél megálltam. Kutya megvan, pebbles is, tomcatot nem győztem még le.
Most a piás vadász küldijét viszem amikor már le kell vadászni az orvvadászokat.
Ha több bandita van akkor lóra pattanok és oda vissza lövőm őket számszeríjjal, elég sokáig tart, meg kellene tanulnom a lovon a polearm használatát. (mound and blade-ben kedvenc volt)
Kutya nagyon nagy segítség, gyakorlatilag egy ellenfelet képes lefogni vagy ha távolról lövöldözök akkor kettőt is amíg a kutyát ütik.Esetleg tudja valaki hogy lehetek hivatalos vadász mint az első részben?
-
gyimger
őstag
Arany hármas a legjobb, amíg meg nem szerzed azt a perket, hogy jobbakat csinálhass azoknál. Martin's heritage, ha jól emlékszem. Szerintem a kezdeti választásod csak plusz pár pontot adott az adott skillhez, sokat nem befolyásol. Fizetni tudsz még esetleg oktatókat, vagy tényleg, szó szerint gyakorolni kell mondjuk Tomcatnél, amitől ugye fejlődsz is.
-
Busterftw
nagyúr
Peldaul:
Strength - minel magasabb, annal erosebbet utsz es kevesbe fogy a stamina
Agility - gyorsabban tudsz kiterni a tamadasok elol es gyorsabban tudsz visszautni block utan, kevesebb stamina kell hozza.
Vitality - tobb utest birsz ki stb.Aztan az ehhez tartozo perkek, pl Strengthnel a Wrestler perk, gyorsabbak lesznek az utesek, Vanguard-nal ha pajzsot hasznalt, 30% kevesebb staminaba kerul a block.
Illetve az is szamit, hogy a hasznalt fegyvernek mekkora a szintje.
-
-
gyimger
őstag
Erről azért megnéznék egy videót. Szerintem unalmas a harc, páncélban az életerőm meg se mozdul, ha eltalálnak, ha nem. A parry (kék kard) kevésbé hasznos támadási módszer, a masterstrike védhetetlen, az elhajolás után támadás is szinte mindig betalál. Tippre azt mondanám, hogy kattingatsz orrvérzésig, nem csoda, ha Henry kifárad, de cáfolj rám.
-
donki
senior tag
A sikeres harchoz túl kell szintezned az ellenfelet, és jobb fegyverrel kel rendelkezned mint amilyen az ő páncélja. Ez előfeltétel.
Ami pedig a technikát illeti, a hárítás és counterattack nem jó! A te counterattackodat az ellenfél mindig(!) hárítja, és végtelen hárítás, viszonthárítás ciklusba kerülsz.
Ennél már jobb, ha csinálsz pár hárítást, közben hátrálsz, és amikor már érzed, hogy ok, rajta vagy, türelmes vagy, akkor a fegyverével ellentétes irányba állítod a te fegyveredet, és a következő támadására master strike-olsz.
Ami még jó megoldás, hogy szintén perfect blockkal nyitsz, csak hogy érezd, hogy melee távolságban vagy, de nem támadsz vissza, hanem amikor a kék fegyver eltűnik, akkor lenyomod és lenyomva tartod a bal egér gombot (feltöltöd a támadást), és miközben lenyomva tartod a gombot, átmozgatod a fegyvered más irányba (feint), és elengeded. Ha betalálsz, akkor üthetsz kombót is. De soha ne üss az ő fegyverével ellentétes irányból! -
Nekem még low levelen (9) nem annyira nehéz de nem is állok le full páncélos emberek ellen.
Harc annyiból áll az elején hogy zöld pajzs jobb gomb majd kék kard bal gomb. Aztán hátrálás folyamatosan. Ha kettő ellen van akkor meg helyezkedés. Soha nem én ütök elsőnek hanem védek aztán támadok. Kivéve ha az ellenfélnek 0 a staminája vagy éppen kivérzik. Polearm meg messze elér, hátránya hogy szétütik igen gyorsan, elvileg dodge-vel kellene védekezni nem blockkal azt kellene alkalmaznom. Ha lehet akkor távolról kezdem el lőni az ellent számszeríjjal bár az igen nehéz mert mozog össze vissza de nem lehetetlen. Az íjászat és számszeríj meg könnyebb mint az első részben.
Kombókat még nem is használok. -
Busterftw
nagyúr
Lehet azért mert az első résszel többször játszottam, de nekem a harc sokkal könnyebb. Az íjászat is reszponzívabb, 1-1 lövés nagyban csökkenti a harci értéket ha megvan a perk.
Csoportokat pedig folyamatosan "forgatni" kell körbe körbe, hogy mindig csak 1v1 legyen .
(még harci üvöltés is van, amitől csökken az ellenfél moralja)
Pár kombót érdemes megtanulni , mert a block-riposte-block-riposte-block-ripost csak akkor működik, ha te tovább bírod staminával.
-
melega
őstag
Ok.
Tudod hogy jártam megoldottam egy csomó mellekküldit.
Egy csomó mindent eladtam a kovácsnak, és mikor visszamentem vasat venni, elzavart.Elege lett belőlem.
A vas egy kardhoz kellett volna az esküvőre.
Ja meg bizonyítanom egy fegyverkovácsnak, csak hát a boltos elzavart, így a hosszúkard, és más fegyverek craftolási leírását se tudom tőle megvenni. -
-
-
Nem tudom mennyire procilimites, nekem csak egy régi skylakex-em van az egy szálon valamivel ryzen 5600 alatt lehet talán. Ram az 128GB 4 csatorna 4000-ren az biztos nem limitál. 7900XT 1050mv, órajelek gyáriak, TDP-t levettem mínuszba de nem hajtja meg a kártyát az látszik.
-
gyimger
őstag
Alacsony conspicuousness értékkel elvileg nem tűnsz ki nagyon a tömegből. Ha valaki lovagi páncélban masírozik 100-as conspicuousness mellett, akkor ez megesik. Érdekes, de a leggyanúsabb, fekete szerkóknak amúgy alacsony az értéke, pedig lehetne gyanús az is. A legmagasabb feltűnőségi értéke pont a pávatollas 30-as karizmás, olvasószemüveges szettemnek van, pedig a városban lehetne fordítva.
-
gyimger
őstag
Az új Twitch drop kicsit bugos, a kabát neve összekeveredett a múlt heti droppal.
donki:
Ha legyőzöd Tomcatet és megtanulod a masterstrike-ot, akkor az bonyolítja egy kicsit a védés-támadás játékot. A masterstrike beviteléhez támadni kell és nem védeni, amikor megjelenik a zöld pajzs. -
gyimger
őstag
Városokban van gyógyszerész (apothecary), városokon kívül gyógynövényes (herbalist), akiktől lehet venni/lopni recepteket, de találhatsz is őket véletlenszerűen ládákban vagy ellenfeleknél. Ahol van főző asztal, ott lesz is valaki, aki árul receptet. Már Kuttenberg összes fegyverkovácsát kifosztottam és így se találok egy fegyverhez tervrajzot.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hét hosszú éven (és még két héten) keresztül zajlott a magyar sereg által felégetett Skalitz-ből származó Henry további kalandjainak elkészítése – és a hosszú idő hasznosan telt a cseh stúdiónál.
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Politika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest