Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

válasz melega #637 üzenetére

Ööööö.... ott sehol. Most azt élvezem, hogy házakat török fel, nálam a játék átment a "nappal alszom, éjszaka lopakodok" stílusú Thief játékba. :D

Viszont most hétvégén elkezdtem felfedezni a térképet, és az egyik eddig felderítetlen településen meglett az a lovag akinek a tesóját elrabolták a kunok, őt kellett kiszabadítani, előtte még volt egy útszéli rablás, ahol emberünk csapatát kellett megkeresni, már ami maradt belőle, mert keresett egy kis faládát. Utána jöttek a kunok. Bírtam ahogy magyarul nyomatták a káromkodásokat, elképzeltem a külföldi játékosokat, akik csak pislognak ilyenkor. :D

Aztán találkoztam az erdőben a volt lovaggal is, aki udvariasan megkért hogy adjam át az értéktárgyaimat, mert ez egy rablás. :D
    Neki is segítettem, Zsiga szekértáborában kellett a régi urával megvívnom 3 különböző fegyvernemben. Féltem kicsit hogy nehéz lesz, de kb. egy vicc a fickó, nevetségesen könnyen le lehetett győzni, hála annak a 2 hétnek amit Henry tréningezésével töltöttem. Ő is csak csodálkozott, mondta is hogy fél Európát végignyerte lovagi tornákon, én meg félkézzel kivertem belőle a sz*rt is. :D

Új hozzászólás Aktív témák