Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiadáskor sok játék ilyen. Meg ugye ott van az a lehetőség hogy a mentéseddel lesz valami azaz simán nem kompatibilis az új patchel. Skyrimnál is ez volt.
Én nem csodálkozom rajta. Ha igazán jót akarsz akkor több hónap vagy fél év mire beáll az egész. Ezért sem sietek én is vele, az első játékom tanulásról szól és megy a levesbe, azaz ment is jópár gamebreaking bug miatt. Arra jó volt hogy nagyjából belőjem az utamat. Ez még csak az első nagy patch ami várható volt hogy hoz új bugokat. Most úgy is gépcsere közepén vagyok és nem is tudom futtatni a játékot (7900XT nem megoldható az ideiglenes lapomban) szóval nekem pont jókor jön ki az egész.
Cyberpunk is totál ilyen volt, meg végülis az első KDC is így indított. Aztán jók lettek sok idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hét hosszú éven (és még két héten) keresztül zajlott a magyar sereg által felégetett Skalitz-ből származó Henry további kalandjainak elkészítése – és a hosszú idő hasznosan telt a cseh stúdiónál.
- PlayStation 4
- Microsoft Excel topic
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Windows 11
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest