Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cherockee

aktív tag

Érdekelne a véleményetek:

Simplicity - composed

Simplicity - with tools

Sokminden nem látszik a képeken, kezdve az explorer, mint shell teljes nélkülözésénél, az Autohotkey-el meghajtott gyorsbillentyűkön át egészen az egér "render-elt átlátszóságáig"...ez a kezelőfelület egy munkaorientált, közepesnél gyengébb erőforrásokkal rendelkező laptop-on van, direkt arra, és a saját igényeimre terveztem, nagyon kevés mozgásteret hagyva a hibázásnak és szinte zéró helyet hagyva a módosításnak.

A screenshot készítésekor eredetileg egy nem publikus háttérképem volt, ezért kerestem egy "kompozícióba illő" hátteret, de nemrég váltottam megint erre a képre:
    Heaven
    ... tehát a háttér cserélődik, viszonylag sűrűn, legtöbbször minimalista minta vagy anyag alapú hátterekre, esetleg kevés határozott elemet felvonultató tájképekre.

Előzőekben szintén saját építésű LiteStep-eket használtam, de jelenlegi gépen egzotikus C runtime hiba miatt nem indul a step motor. És igen, tudom, az ikonokat kicserélve, egy shaded glass underlay-t az óra mögé vágva sokkal jobb lenne az egész, de nincs rá időm, hogy reshack-eljem a programokat, és az emerge nem támogat semmilyen grafikus alátétet.

Kérdések jöhetnek, mindenre válaszolok (és szinte mindent leírtam a deviant-os leírásokban is).

Új hozzászólás Aktív témák