Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laslow

senior tag

válasz BBéci #27921 üzenetére

Az egyébként tök jó, hogy értesítést küld a mosogép/szárítógép a telefonra amikor végez, és így nem felejtem benne a ruhákat még akár órákig. Vagy ha nem érek haza mire végez, be tudom kapcsolni telefonról, hogy forgassa még a ruhákat a program befejezése után, hogy kevésbé gyűrődjenek össze.
    Az sem rossz, hogy munkából hazafelé indulva telefonról be tudom kapcsolni a klímaberendezést, és mire hazaérek nem hőség lesz a lakásban. Vagy átmeneti időszakban, amikor még/már nincs fűtés, de hideg igen, akkor meg kicsit befűthetek távolról.
    Az sem volt rossz, amikor a feleségem Kindle-je lemerült, hogy oda tudtam neki adni a sajátomat, és azon tudta folytatni a könyvet onnan, ahol a sajátján abbahagyta. Nem rossz dolgok azért ezek, bár persze lehet nélkülük élni. De ha egyszer filléres hardverből kijön a funkció wifin keresztül vezérelhetőség funkció, miért ne legyen?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés