- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz zefran #42719 üzenetére
Egyszer egy nh35 órában (amit ajándéknak vásároltam) össze volt akadva a rugó, de ott ránézésre is látszott hogy furán mozog. Na annak volt hasonló képe.
Elvittem óráshoz, egy mozdulattal helyre rakta a rugót és még fizetnem sem kellett érte.Szerk.: de az 1-2 óra alatt 15 percet tévedett.
[ Szerkesztve ]
-
momcrew
tag
válasz zefran #42694 üzenetére
Én is pont ezzel vesződöm!
Már a harmadik NH35-öm siet percenként 10 másodpercet. Az első úgy jött, hogy siet, azt betudtam állítani és azóta jó. A másik dobozból kivéve, a harmadik tegnap jó volt ma már nem. Nem merek órát kivenni a dobozomból! Kék demagnetizáló nekem sem segített.Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
zefran
tag
válasz zefran #42570 üzenetére
Na végül őt választottam, barna színben. SM10 kuponnal -$10. Első San Martinom lesz, nagyon kíváncsi vagyok, sokat olvastam a márkáról itt a fórumon.
Más: van egy PD-1639-em, már régebben írtam ide, hogy pontosság állítgatás óta kegyetlenül siet, napi 6-700mp. Említettétek akkor, hogy lehet mágneses lett. Iránytűhöz raktam, valóban kitért jópár fokot. Így hát aliról szereztem egy ilyen demagnetizálót, majd rengeteg próbálkozás után sikerült megcsinálni, az iránytű nem mozgott. Az eredmény napi 2-300 mp-re javult. Mi a fene lehet még vele? Véleményem szerint a kis rugó szépen jár benne, igyekeztem nem hozzáérni. Érdemes egy ilyen értékű órát szervízbe vinni? Nem vagyok tisztában a javítási költségekkel.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zefran #42550 üzenetére
Lehet Picco nem Magyarországon él. Én ezt találtam 71e Ft minusz kupon.
nebancsa:
Milyen óra ez .dzsi:
Az órát is láthatnánk?[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
-
zoarden
tag
válasz zefran #32434 üzenetére
nem emlékszem hogy valaki itt említette volna hogy vett volna Mcode órát. próbálj valami review-t keríteni a nemzetközi térben.
Ránézésre/fotók alapján nem lehet benne nagy kockázat, szerkezet meg VH31.
DE-Amúgy arra is figyelni kéne hogy a linkelt forrás:
- a céget júliusban alapították
- szeptemberi az Alis cégregisztráció,
- ha megnézed a store forgalmát, alig adtak még el órát (én most csak MC-ket néztem)
nincs nagy minta a megbízhatóságukról -> ilyentól én nem vennék még semmit[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
andrew01
tag
válasz zefran #28585 üzenetére
Az is lehet, hogy felmágneseződött.. a laptopon gépelve is fel tudja már mágnesezni a hangszoró, ha pont ott helyezkedik el, ahol gépelés közben közel van hozzá. Az, hogy ennyire siet - az vagy egy erős fizikai behatás vagy mágnesesség hatására lehet, szerintem.
Ennek vizsgálatára is van progi egyébként telóra. -
dilajoska1
őstag
válasz zefran #28582 üzenetére
Hát én inkább ahhoz nem nyúltam volna mert nagyon pontatlanná lehet tenni vele az órát. Én még régen egyik órámnál állítgattam aztán alig tudtam visszaállítani hogy ne késsen vagy siessen pár perc alatt több 10 másodpercet hiába állítottam a másik pöcköt is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
válasz zefran #28577 üzenetére
Szerintem egyszerűbb és pontosabb ha a másodperc mutatót egy stopperhez méred. Mikor a mp mutató az egészre ér elindítid a stoppert és egy óra múlva ránézel hogy az mp mutató mennyit tér el a stopper másodperceihez képes. Ez a legjobb kiindulópont.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zefran #28566 üzenetére
Próbáld meg másik telefonnal. De ezek a telefonos mérők nem a legpontosabbak. Nekem 10másodpercet sietett az NH35, és én is ezzel a progival állítottam. Minden mérés eltérő volt, végül úgy sikerült nagyjából egyforma mérést produkálni, hogy a mikrofont lyukját a koronához tettem, és csendes helyen mérem számlappal felfelé.
Az 5-10 perc az borzalmasan sok...... Állítgatás után is siet ( nem telefonos méréssel )?
A rugóhoz nem értél ugye?[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zefran #27379 üzenetére
Hát ja. Inkább veszek valami kevésbé Noname márkát mint ilyet.
Ránéztem a linkre amit adtál..... Még arra sem vette a fáradságot az eladó, hogy a nevet megváltoztassa. X***r.. E***r....[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz zefran #27368 üzenetére
Én pont nem ezt látom az oldalon a Shipping policy alatt.
Amit te írsz, a VAT included részlete:
Heimdallr offers VAT-included shipping way to following countryies, Belgium, Germany, Spain, Italy, Austria, Poland and France. Stay tuned for more countries.Nem látom magyarországot. Az álltalános meg ezt írja:
CUSTOMS, TAXES, DUTIES AND FEES
●Prices displayed on the website are in US Dollars. ( Excluding any Import Duties / Custom / VAT Charges etc. )
●Some countries may have Import duties, VAT taxes, Custom fees, brokerage fees, extra local carrier charges or other charges etc. issued by recipient’s local government or agents. Any such charges have to be taken care by the recipient because it goes to recipient countries development and welfare programs.
●Since duties and taxes differ from country to country so we are unable to provide estimation on same, we suggest you to contact your local customs office / agents for further information.IMPORTANT NOTES: Shipping Fees and taxes will not be refunded for the packages that are refused due to Any Duties/Taxes at the recipient end.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
dzsi23
addikt
válasz zefran #25050 üzenetére
Ki gondolná, hogy Ailang órája van. Faxán meghamisította az Ailang azt a Piaget reklámot. Na de eltekintve attól, hogy mennyire kamu a videó, túl bonyolult az óra... minél bonyolultabb, annál több a hibalehetőség, és kínai szerkezetekre ez hatványozottan igaz, így vannak kétségeim az óra tartósságával kapcsolatban, szervizelni meg végképp nehéz lenne, mert ki tudja, elvállalná-e valaki. A dupla billegőből pedig valószínűleg csak dísz az egyik...
Az első már egyszerűbb, de nem rajongok a stoppernek álcázott dátumkijelzésért, mert megoldható lenne koronáról is, de odaraknak 2 plusz gombot, hogy távolról kronográfnak tűnjön.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz zefran #24721 üzenetére
Én is szemeztem ezzel a Vostokkal. Tök jó, hogy GMT (24 órás) és búvárlünetta is van rajta/benne, elég ritkán alkalmazzák egyszerre mindkettőt a gyártók.
Van azért néhány GMT-s óra, amin van búvárlünetta, de ott a GMT-mutató állítható külön, a 24 órás beosztás pedig fixen áll, nem forgatható, szal elég különleges ez a Vostok.Szerk.:
Ennek a Cresticalnak pl. van dupla forgatható lünettája.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz zefran #24716 üzenetére
Sok panaszt olvastam a DG szerkezetekre, pedig a Parnis GMT Mastert már bevállaltam volna. A Pagani most még jobban tetszik, de 30 ezret nem fizetek Dixmontért.
Inkább 20-25 ezresek a Vostokok (a gyenge forint miatt most 25-30), csak a legolcsóbbak vannak 20 alatt, esetleg ebayen ki lehet fogni drágábbakat is 20 alatt.
A Vostokokban Vostok szerkezet van, csak a Vostok-Europe órákban a Vostok mellett Seiko, meg ki tudja, még mik, de annak semmi köze nincs már a Vostokhoz.[ Szerkesztve ]
-
-
dzsi23
addikt
válasz zefran #24708 üzenetére
Igen, a Reginaldon kívül hirtelen nem is tudok más submariner kvarcot ebben a kategóriában acél tokkal (árban feljebb van pl. a Phoibosnak és az Invictának).
A Reginaldról többször is volt itt szó. [link]Ha automatát vennél, előbb olvass utána, mert működésben eléggé más, mint egy kvarc.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz zefran #24704 üzenetére
Itt van például Pagani Design [link] 68 dollár. Acél tok, zafír üveg Nh35 seiko szerkezettel. Csak ezek már automata mechanikusok , amit nem mindenki szeret, felhúzni, beállítani, szervízeltetni kellhet.
Parnis is van talán kicsit drágábban.Nem tudom van e kvarc Rolex submariner homage óra acél tokkal. Annyira nem követem ezt a típust.
De szerintem a Dommal sem fogsz rosszul járni.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz zefran #24683 üzenetére
Hello
Acél szíj, a tok ötvözet, ezek általában nem nagyon kopnak . Elvileg japán kvarc szerkezet van benne. Ha nem fogsz ki egy hibás darabot akkor nem lehet rossz.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A siker két szabálya
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest