Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• driv4r

aktív tag

válasz dzsi23 #43137 üzenetére

Nem klasszik puccparádé, szmokingos vagy öltönyös, inkább amolyan ál-laza, ál-jófej közönség lesz, elő-karácsonyi szakmai rendezvény / vacsora.

Panerai sztorit még nem mondtam, dióhéjban annyi, hogy a ‘vetélytárs’ egy holland ügyvezető volt egy nagy cégnél, óriási egóval és ahhoz illő óriási Luminor modellel a csuklóján, pontos referenciát nem tudnék mondani, rajtam viszont egy 34 millis rozzant Marvin volt, tehát a konfliktus kódolva volt. Vicceskedő beszólogatással indult, aztán egy ponton meguntam, közöltem, hogy nekem nem szellemi kihívás vele ‘vitatkozni’, drága órája meg minden hülyének lehet, ha pénze van rá, de tudást vagy simán csak szenvedélyt és szeretetet az órák iránt nem lehet venni a boltban. Illetve azt is mondtam, az általa fitymált Marvin amúgy egy Flying Dutchman, a KLM számára, a nemzeti légitársaságuknak készült, elég ciki, hogy erre egy ‘külföldinek’ kell őt emlékeztetnie. Abba már nem akartam belemenni, gyakran mit (és mekkorát) kompenzálnak egy-egy nagyobb darabbal, így is elég kellemetlen volt a szitu.*

* amikor tavaly ezt írtam Faresznak, szerintem tudat alatt a Panerai-sztori is motiválhatott.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák