Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Én egy olcsó,de aránylag jó minőségű és megbízható női órát keresnék.Lehet quarc vagy ilyen automata óraszerkezetes ehhez nem igazán értek lényeg ne nagyon kelljen felhúzni.Milyen "márka" az ajánlott?Alin,BG,GB esetleg Ebay-en néznék szét.
Köszönet az infókért!
Olvasgatva egy márka az Eyki már befutónak látszik.[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
gagyilovag
aktív tag
Ha esetleg valakinek van kínai automata órája,(standard)és már nem jó akkor megköszönném,mert szükségem lenne egy gátkerékre,mert elcsesztem a 2.szétszedésnél
Anyagiakat megbeszéljük. -
Land
veterán
Itt egy orosz rövid teszt róla. Google Translate szerint "A test acélból készül, szíj is." "Őszintén szólva, nem vártam a kínai karóra ezt a minőséget, minden nagyon jó." mondatokat írja a tulaj.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Neck
veterán
Szerintem szép, az Eyki alapból jó márka, 32 dodó meg nem sok érte. Alapból normális vétel, ha meg tényleg az igazi acél Eyki, akkor meg eléggé Best buy.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Land
veterán
válasz terra052 #2689 üzenetére
Bár szerintem márka és márka között is van minőségbeli különbség. Barátnőm 6 ezer Ftos Q&Q órájának is tuti ötvözet a szija és jól bírja 6 évesen.
Vagy egyik fórum társ 20 dolcsis szürke fém szíjas Eykije is hibátlan 8 hónap után.De még nem kaptam megerősítést, hogy a 32 dolcsis Eyki jó vétel lenne-e ha csak a szija és a hátlapja acél csak és maga az óra váza nem.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz szbalogh #2686 üzenetére
Ha feltételezzük, hogy eredeti, akkor is csak ötvözet maga a tok? Így már nem is annyira jó vétel és a többiből is simán választhatok?
Bár talán ha a szíj acél, már az is jó pont. Nem fog rozsdásodni.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Alis linkről:
Features:
- Fashion watch with 3colors;
- High quality MIYOTA Movement;
- High abrasion resistant glass;
- Ceramic watchband and stainless steel buckle;
- Stainless steel backcase with Hi-tech laser logo;
- 30 meters water resistant.(Please Don't Press Any Key Underwater)
- Stainless steel clasp;
- 12-month factory guarantee.[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
Valaki keresett régebben óradobozt:
[link]
Itt válogathat. -
Neck
veterán
Kérdés, hogy hamis-e, rákeresve 60-150 dollár egy ilyen Eyki. Furcsa lenne, ha egy teljesen acél és kerámia óra csak $32-ba kerül. Ráadásul az Alis linken nem is írja se az acél tokozást, se a kerámia szíjat. Lehet, hogy ez egy Eyki hamisítvány? Ha viszont veszel, és kiderül, hogy eredeti, akkor veszek én is egyet
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
gagyilovag
aktív tag
Ha szerelni akarsz órát ezzel már lehet jól látni:
[link]
Nekem nagyon bejött,a kicsi lehajthatós lencse semmit nem ér,de a többi pöpec[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Dluinet #2679 üzenetére
A szerkezetet finomabban lehet szabályozni egy mikrocsavarral, ennek az ellentámasztó rugója hattyúnyakra hasonlít. Előző MM órámnál levettem a szerkezetről állítás végett /nehéz hozzáférni a mikrocsavarhoz célszerszám nélkül/, alig találtam meg a mákszemnyi rögzítő csavarokat. Szerencsére jól végződött a barkácsolás. Utólag rájöttem, h nem is kellett volna leszedni. Annyi haszna volt, h kiderült : Tényleg működik, nem csak díszítés. Bár az enyémnél a mikrocsavar túl rövid.
Land : Nekem csak a 8479 jön be formára.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Land
veterán
A következő dilemmában vagyok:
Van az Eykinek Alloy és Stainless Steel szériája. A Stainless Steel szériából az egyik típusukat jó áron meg tudnám venni. Az Overfly kategóriából az EOVS8605AG típusról van szó.
Aliexpressről lenne a legolcsóbb, méghozzá 32.78 dollár.
Az Alloy szériával ellentétben a hátlapon már azt írják rá, hogy "All Stainless Steel", tehát a szíj és az óra maga is acélból van. Ez eléggé vonzó. Továbbá a leírásban Miyota szerkezetet ígérnek. Az Alloy szériánál a hátlapra csak azt írják, hogy Stainless Steel Back. Mennyire lehet igaz, hogy ez full acél óra, illetve sokkal jobb vétel lenne, mint egy Alloy szériás Eyki 20-30 dollárért? Ha tényleg minőségi acél, akkor nem kérdés, hogy ez lenne a jobb vétel..
Még ezek tetszenek ebből a márkából:8479: Ebben pl Seiko Epson belső van és olcsó is.
8064 : Új 2016-os modell, divatos kinézettel, gondolom ebben sem lehet rosszabb belső, mint az előzőben.
EOV8540G-SB : Már egy ideje létezik, egyik fórumtársnak 8 hónapja van meg és nem kopik, elég jól bírja és pontos is. Ez Alloy szériás.
8050 : Ez is 2016-os új modell. Kb annyit tudnék hozzáfűzni, mint a 8064-eshez.
1028 : Elég jó az összeértékelése, fiatalos is. Itt több kép van róla, milyen mikor a karon van.Az automata projektet elvetettem. Sovány a keretem hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #2678 üzenetére
mi az órán a "hattyú"?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
5-ös kezelő
senior tag
[link]
Ilyet rendeltem, de hattyú nélkülit kaptam. 10 dodót visszaadtak és bocsánatot kértek. Szíj az elmegy kategória, de rögtön levettem és egy 2000,- Ft-os Harry bőrt raktam rá. Kicsit szélesnek hat a fekete 26-os egyenes szabású szíj. Szíjtartó fül a gyenge pontja : 4 apró csavar rögzíti az amúgy erős acél huzalokat. Pontatlan a menet, gyenge a csavarok anyaga, és a koronazár menete sem az igazi. De ki lehet fogni jobb példányokat is. Lényeg, h ne próbáljuk meg kicsavarni a csavarokat a hátlap levétele nélkül, mert nem fér ki többnyire - elnyíródik az amúgy sem erős menet. Az üvegre vettem védőfóliát, mert nem zafír. Számlap és mutatók nagyon szerethetőek, lume pár percig tart csupán. Szbalogh kartárs ha egyszer bevállalja, tökéletes mindennapos óra lesz belőle - így is befogtam már. Az új Bulova 96B230 nem fog meg annyira mint ez.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
silboy
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #2671 üzenetére
A szíj mennyire minőségi?A tokfül mennyire stabil,erős,nem hajlik,nem deformálódik,egy anyagból van a tokkal?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
szbalogh
addikt
Na ha már felhúzás téma. A héten pályázatot írtam, reggeltől estig a gép előtt poshadtam. Az dg2813 alapú GMT is észrevette persze, meg nem állt, de szerintem nem sok hiányzott hozzá:
Előző héten húzás nélkül -5 s/d átlagot csinált. Folyamatosan hordom, csak fürdéskor veszem le.
60 tekerés után szépen leesik mindig a súly ha forgatom az órát, tehát működik az ahogy kell.
A lényeg, hogy ehhez a szerkezethez kell a testmozgás. Mondhatni ő a személyi edzőmNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Amelyik sercegő hangot hallat felhúzáskor annak lehet adni rendesen, 40-50 tekerés nyugodtan. Ezeknél az automatáknál általában kisebb az áttétel, "túlhúzni" meg nem lehet. A belsejéről egy képet szívesen látnánk
gagyilovag:
Én is így kezdtem de szerencsére csak egy mutatót hagytam el ami egy hónap múlva előkerült takarításkor[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
gboszi
senior tag
kuvarsitwatch
A külföldi replika forumon (rwg) kerestem ajánlott dealert. Panerai-t szerettem volna és ez tünt a legszimpibnek. Felhúztam, most megy is rendesen, de a járástartalék mutató még nem mozdult."If you're good at something, never do it for free!"
-
silboy
aktív tag
Ez pontosan melyik tipus?Belinkelnéd?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
5-ös kezelő
senior tag
Honnan rendelted? Én Manbushijie oldaláról vettem már két csak kézzel húzhatót, azokban pompás Unitas szerkezet klónja dolgozik. Rendes óránál, ha nem kamu a járástartalék kijelző mutatója, felhúzás közben mozognia kellene a végállása felé. Ha kézzel nem húzható automata van benne, a "lötykölés" vagy a hordás közbeni felhúzódástól is mozognia kellene - a motorrugóval van összekötve vhogy. Én csak a szíjtartó fülek meg a koronazár gány meneteivel meg a csavarokkal szenvedek, de a többi része az órának hibátlan - eddig. Bőven megéri a cca. 80 dodót.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
gboszi
senior tag
Na most adtam neki, tekertem tekertem...s megy! Már egy oraja remelem nem lesz gond. A power reserv nem fog "feltöltődni"? Ahhoz oraforgato kéne? A dátumra van vm egyszerubb megoldas mint tekergetni a napokat, mert tul mentem
"If you're good at something, never do it for free!"
-
gboszi
senior tag
válasz Dluinet #2667 üzenetére
Na most az van, hogy ha a pöcköt kinyitom akkor két állás van. Ha kihuzom, akkor tudom az időt és a dátumot állitani (2x12 óránként ugrik egyet), ha meg betolom vissza alaphelyzetbe, akkor egyik irányba tudom tekerni, s hallok apró kis kattanásokat (feltételezem, hogy ez a felhúzás) de utána is kb 20-30 mp-ig megy csak az óra.
"If you're good at something, never do it for free!"
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, a következőben kérném a segítségeteket.
Vettem egy automata replika Panerai órát, most hozta a postás, minden szép és jó, csak ugye 3 hétig utazott, így most áll. Tekergetem, meg mozgatom de sajna 1-2 percig megy és megáll megint. Mit lehet csinálni, mit tudok tenni, hogy legyen benne kraft. Illetve ilyenkor mennyi ideig kell(ene) járatni, hogy utána már legyen valamennyi járástartaléka. Power reserve-s de természetesen az a mutató meg se mozdult.
Köszi"If you're good at something, never do it for free!"
-
terra052
őstag
-
gagyilovag
aktív tag
Visszaraktam a házba.
Még valami nem 100% időnként megáll,és ha megmozgatom akkor jár tovább. -
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #2662 üzenetére
-
terra052
őstag
-
gagyilovag
aktív tag
Esetleg ha kell akkor a biztonsági mentésképekből rakhatok fel.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz terra052 #2658 üzenetére
Csak biztonsági mentéseim vannak,hogy hogyan kell elhelyezkedjenek a cuccok,ha elfelejteném
A másodpercmutatóról letört a szára és rajta maradt a tengelyen,és nem lehet levenni,így már nem lesz másodpercmutatóm,a kis satuba jár az óra,majd ha lesz újra kedvem visszarakom,a tokba.Már elfogyott a kedv.
Na már tudom,hogy mi miért van(nagyjából)[ Szerkesztve ]
-
terra052
őstag
válasz gagyilovag #2657 üzenetére
Köszi a linkeket, pár fotót nem dobsz fel a folyamatról?
werkmania.hu
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Cavsfan #2632 üzenetére
Szia! 2013. augusztus elején érkezett, alapból kistesó kapta. Hordta folyamatosan elég sokáig, aztán részben megunta, részben meg panaszkodott, hogy bántja a csuklóját. Pihent egy darabig a polcon, ezek után gondoltam, akkor hordom én egy kicsit. Elkezdtem rendbe szedni, akkor látom, hogy milyen állapotban van a szíja. Na, mondom ezért kezdte ki a csuklóját. A kopás idejéhez szerintem hozzájárul az is, hogy mennyire lógósan hordja az ember. Én szeretem passzosabban, de tesó lazábban hordta. Ekkor jobban tudja a keményebb anyagú csat a puhább szíjat koptatni, mert nagyobb a játéka a csukló és a szíj között.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
sandró60
addikt
Van itt a topikban valakinek óraforgatója?Conrad-óraforgató van nekem.
Kérdésem a tokba helyezet órát melyik irányba forgatjátok?Óra járásával egyező vagy ellentétes irányba?
Omega-Seamaster óráról van szó.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #2650 üzenetére
Már van felhúzás,csak rövid a tengely,odakoccintottam,és már is lehet húzni.Így koppra az óra falán a korona,akkor működik a felhúzó,
Bas..tt kinaiak.
De nagyon pontos,majdhogynem másodperc.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Rodzser Mór #2651 üzenetére
nálam működik
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Rodzser Mór
senior tag
Lekapcsolhatták a www.afundeal.com oldalt?
Tele volt replika kamu órákkal. -
szbalogh
addikt
válasz gagyilovag #2648 üzenetére
Biztos, hogy nincs kézihúzás? Nem így "serceg" ha 0 állásban tekered a koronát?
-
gagyilovag
aktív tag
Megjött a :
Tevise 8500 - 002
Kézi felhúzás nincs,csak automata,eddig pöpec,és az a szíj nagyon zsír!!!
Többet majd holnap(megy-e még reggel) -
szbalogh
addikt
válasz Mr.Csizmás #2644 üzenetére
Innen vettem kettőt is. Nem olyan vékony, mint a 300-400 forintosak, teljesen jó. A Milgauss meg ezen van.
-
BluEyes
őstag
Például ma rendeltem innen:
[link]Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
pulutodurumo
addikt
Zsákszámra találsz, viszont az Omega szövete nem a standard olcsó NATO, hanem ilyen biztonsági öv szerű.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
terra052
őstag
werkmania.hu
-
KL48
tag
válasz pulutodurumo #2639 üzenetére
Fekete órához szerintem a "James Bond színű" jól menne.
Az meg melyik? -
pulutodurumo
addikt
Nekem ilyen 600 - 1000 Ft-os NATO szíjaim vannak, mivel én sem akartam drágát az olcsó órákhoz. Annyi gond van velük, hogy általában nyúlnak pár millimétert és a lyukak szeretnek kicsit foszlani. Az utóbbin könnyű segíteni, csak megolvasztod óvatosan egy felhevített fém bármivel. Elméletileg ez már a gyárban lyukasztáskor megtörténik, de ennyiért vannak apróbb hibák. Úgy 180$-ért van eredeti Omega NATO is, állítólag elég komoly minőségű. Lehet hogy vennem kéne egyet a 14 dolláros Megirhez
Fekete órához szerintem a "James Bond színű" jól menne.
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Nekem bejöttek igen, mondjuk az igazat megvallva eredetim még nincs, tehát viszonyítási alapom se, de nekem eddig kényelmes.
Eredetit még nem vettem, feleslegesnek tartom egy 3000Ft-os órához egy 3000Ft-os szíjat. Ha egyszer lesz egy "normális" órám, akkor lehet veszek hozzá egy eredeti NATO szíjat.Nekem két ilyen fekete van (1-1 a két eladótól, akiket linkeltem fentebb): [link]
[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
Nekem van/volt olyan Megirem, súlyra rettentő könnyű amit én nem bírtam végül megszokni és elég nagy. Kövér vagyok így vastag a csuklóm de még rajtam is nagynak hatott az óra ezt is vedd figyelembe. Nameg annyi szám meg rovatka van rajta, hogy bezavar mikor gyorsan ránéznél, hogy mennyi az idő. Szóval én nem ajánlanám. A héten én egy ilyen Skmei-t rendelek, remélem túl sok gond nem lesz vele.
-
Cavsfan
tag
válasz Digitalpimp #2603 üzenetére
Hali,az érdekelne mennyi idő alatt lett ilyen a Curren ?
-
Land
veterán
válasz Mr.Csizmás #2629 üzenetére
Akkor elírtam... Valahol M-et raktak mögé ennél a verziónál is.
-
Land
veterán
Ma kaptam kézhez az Skmei 1068-at és a Naviforce 9044M-et.
Mindkettő tetszik. Az Skmei elég kényelmes, jó a háttérvilágítása. Bőven megérte az 1500 Ft-ját.
A Naviforce is tetszetős, egyedül a szíja nagyon kemény még. 3300 Ft-ot ez is megért.
Mindkettő marad.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok,
Nekem egy MEGIR 2011 ma jött meg a Gearbest-ről. Jól néz ki, pofás, mondhatnám minőségi ennyi pénzért, kivéve a szíjat, ami kuka (borzalmas műanyag).
A kis számlapok stopperként funkcionálnak. A mérete elírás a Gearbest-en, az átmérője nem 39 mm, hanem 43, koronával 45mm. Szóval nem kicsi.
Náhány kép:
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
terra052
őstag
válasz trebrona #2619 üzenetére
trebrona kolléga nyert
A Yamaha már 20 éve olyan távirányítót adott, ami simán hozza a Lumibrite fényerőt... Ráadásul úgy, hogy még van felette a szöveges műanyag réteg. Hogy akkor manapság mi a fenéért nem tudja ezt sok óra, az rejtély.
Bocs az offért, de este beugrott szbalogh topikvezető, amikor felderengett az asztalon a távwerkmania.hu
-
terra052
őstag
Melegszik, de sose jönnétek rá, a japcsik mire nem gondoltak... Még várom a minden lumék urát
werkmania.hu
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz pulutodurumo #2610 üzenetére
Nekem a 1068-as van /többek között/, ami siet, de digitálisnál megesik. A G-shock utánzat meg késik, na bumm. A nagy számos kijelző bőven kárpótol, rossz fényviszonyok közt is jó a leolvashatóság / a világítás bekapcsolása nélkül is /. Munkába pontos órát hordok, de a Marina Militare tökéletes oda is. Páratlan napokon felhúzom, éjjelre koronával felfelé leteszem, és nem kell pontosítani. Az UHF-es Bulovám is megjön talán a héten, most vámolják.
Terra052 : Hi-Fi torony?39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
szbalogh
addikt
Szerintem csak a fényviszonyok voltak rosszak. A replikák két legalsó szintje a spiáter tok és tongji szerkezet vagy a kicsit komolyabb és tényleg acél tok DG2813 alapú szerkezettel.
Ez inkább az első kategória, mert a számlapon olyan a kiosztás, mint a Jaragar a458-on. Ki kéne nyittatni az alját és kérni egy képet a szerkezetről. Az Omega replikák elég zavarosak ezért nem is mertem venni eddig. Meg annyira nem is tetszenek.Nick: HE_Storm
-
blt.62
őstag
Erről a vélemény? A lünettája nem sárga hanem inkább pirosba hajlik. Ez a jó? Mert láttam sárga színű omega replikát is.
MegtorloXp
-
-
pulutodurumo
addikt
Azért Alin is találni ennyiért, szoktam nézni én is, pedig már nem kell több óra Mondjuk a 2011-est 14$-ért vettem a 11.11 akcióban tavaly. Persze sokszor van drágábban is.
5-ös kezelő: az enyém jól tartja magát, ha jól emlékszem 2-3 mp egy hónap alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Aki esetleg szeretne Megir-t venni, akciós a GearBest-en:
LINKNem mind van jó áron, van, amelyik átlagos - de van olyan is, ami máshol 32, itt 19 dodó.
-
Neck
veterán
Én tuti a SKMEI-t venném - a kettő közül meg végülis tökmind1 melyiket, hasonlóak, de ha fontos a dátum, akkor azt, ha meg nem, akkor meg szigorúan az anélkülit, hogy ne kelljen állítgatni
Hatii: Az könnyűnek számít - a 150g-os órák a nehezek
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Digitalpimp #2603 üzenetére
Köszi a linket.
Durván néz ki... Akkor ezt a típust lehet kihúzom, a 8114 hasonlóan néz ki, csak arra tudok tenni nato szíjat. Bár nem tudom mind ilyen lehet e.. -
Digitalpimp
senior tag
Szia!
Az első Currenről nézd meg a korábbi posztomat[link], aztán annak tudatában dönts! A pontosságával nincs baj, a dátum is megy még benne mindig, már egyszer cseréltem benne elemet. Kicsit hangosan kattog a szerkezet - legalábbis az enyémben - amúgy nem rossz. Csak a festett spiáter anyaga ne lenne....
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Sanki
addikt
Valakinek van tapasztalata az alábbi órák valamelyikével?
Curren 8106
Curren 8114
SKMEI 9092
SKMEI 9083
Nem tudok dönteni közölük...
Illetve egy mellékes gondolat: gondolkoztam, hogy veszek vmi jobb okosórát olyan 40-50k körül, viszont azért már lehet venni egy normális órát is, ami lehet nem 1-2 évig fogja bírni. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest