Hirdetés
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz terra052 #1795 üzenetére
Ez egy jól lumézható óra Még a "lünetta" is kitöltögethető.
virkir: nem látok fehér számlapost az e-bay es oldalon pedig az nagyon frankó mikor a világos számlapon visszaverődik a világító mutató Na de majd keresek egy másik eladót.
Hansz: kár volt hozzányúlni. Ha sikerül napi egy percen belülre ügyeskedni, akkor jegyzeteld a programban egy hónapig, aztán ha arra járok beállítom pontosan.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
terra052
őstag
1111.-Ft GT 54 szilikon szíj, nagy méret, ajándék szinte...
werkmania.hu
-
szbalogh
addikt
-
KelemenUhr
aktív tag
Kár a kamu tachymeter skáláért meg a swiss made feliratért, különben rendeltem volna egyet...
szbalogh: Neked hogy sikerült eltüntetni a Rolex feliratot a számlapról?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
szbalogh
addikt
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz KelemenUhr #1783 üzenetére
Jó kérdés. A kép alapján 10:19 van. És a 24-órás pedig a 22 után van picivel. A nap-hold mutató sem nappalt mutat. Tehát még akár működhet is.
szerk.: A feedback-ben lévő kép alapján működik mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
[link]
Vajon működik rajta a son&moon kijelző meg a 24 órás?...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Barátnőmnek keresek órát. Ilyesmi tettszik neki, ebben a rózsaszínben. 2-3k körül kellene.Valamint Weide 1009-et a bangoodnál olcsóbban nem találok sehol, ugye?
11 dollárért rendeltem egy sárgát, de elfogyott, így valószínűleg másik szín lesz. De ha 15 körül van valahol sárga akkor inkább visszakérem a pénzt és rendelek onnan ahol van annyiért.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz 5-ös kezelő #1773 üzenetére
Úgy szoktam, hogy egy csipesszel bal kézben fogom meg a mutatót és a jobban tartott szegecselővel meg finoman rátolom, csak annyira, hogy rákapjon de még elforogjon a tengelyen. Ilyenkor még lehet korrigálni, aztán ha oké, akkor bal kézzel megfogom a satut vagy a távtartóba rakott werket nehogy elrepüljön mikor rendesen rátolom a mutatót.
A többi mutatónál a laza pozícióban még a koronával ellenőrzöm, hogy szinkronban vannak-e. A kvarcoknál elég sok a lötyögés/holtjáték.
Lumézás után mindegyik megvastagszik, rendre elakadnak egymásban. Ilyenkor előfordul, hogy 3-4 szer is felpakolom őket. Hansz óráját is majdnem úgy küldtem vissza, hogy akadtak egymásban
Ma megy az új rollerem mutatóit pakoltam vissza vagy 3szor. de a GMT mutató még mindig késik vagy 10-15 percet de már így marad a teljes szétborításig[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Rainman05 #1772 üzenetére
60 nap után írok nekik. Gearbest szó nélkül visszautalta a meg nem jött óráim árát, első levélre 60 napnál.
Szbalogh : Túl vagyok egy mutatószett levételen és visszahelyezésen /óccó kvarc, rosszul voltak pozicionálva/. A visszarakásnál mivel fogod meg a mutatókat? Bénáztam rendesen.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Rainman05
tag
válasz 5-ös kezelő #1766 üzenetére
Nekem sem akar megjönni BG-ről Skmei órám Dec.12 rendeltem!
Furcsa mert Ebayről hasonló időben rendelt cuccom már rég megjött. -
pulutodurumo
addikt
Most van nálam egy Doxa és egy Marvin kölcsön. Nagyon picik a mai divathoz képest Az egyik majd megy szakemberhez felújításra ha ésszerű összegből meg tudom venni. Plusz kell rá szíj is. Az is 15 mm-es, kis aranyos a 24-es NATO mellett ami a Jaragaron van.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
zsiz
őstag
Megjött ma a Skmei 1134-esem. Kéket vettem, semmi extrát nem tud, csak a szokásos dolgokat (idő, dátum, nap, stopper, ébresztő, világítás). Maga az óra elég nagy, a kijelző nem akármilyen szögből látható jól, de különösebb gond nincs vele. (A múltkori narancssárga kijelzős is ilyen volt, akkor azt hittem azért mert gyenge az elem, de elemcsere után se lett jobb, lehet hogy ez a "színes kijelzők" sajátja. De nem vészes, ettől még tetszik.) Ami furcsa volt, hogy a világítás gombja jobb oldalt, lent van. A bal felsőhöz vagyok szokva. Úgy tűnik, most ez lesz a kedvenc órám, és leváltja a kis casio-t. Az úgysincs már a legjobb állapotban külsőre, lehet abból is veszek egy újat, annyi pénzt megér
Pár kép: [link] [link] [link] [link]Ez meg az eddigi "gyűjteményem": [link]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
syler123
veterán
válasz gagyilovag #1761 üzenetére
Köszi, be is rendelem szerintem, tetszik és nem is drága
Aliról vetted? Ott jelenleg US $14.72 / piece , szerintem ennél nincs sehol olcsóbban.
Meg még el kell dönteni hogy a fehér vagy a fekete legyen
[ Szerkesztve ]
-
terra052
őstag
válasz Mr.Csizmás #1760 üzenetére
A forumon barki, barmilyen temaban indithat topikot, indits egyet es lesz
Teszt biztosan lesz, csak alany kell hozzawerkmania.hu
-
terra052
őstag
Remek kis SEIKO PROSPEX Solar chrono teszt, olvassátok
werkmania.hu
-
ajani
aktív tag
válasz gagyilovag #1754 üzenetére
A törött hátlaposban van a "legvirgoncabb" szerkezet. Ahhoz képest a többi olyan, mintha akadna. Ma rajtam volt egész nap amelyik áll a videón, semmi gond nem volt vele, és még pontos is.
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
szbalogh
addikt
válasz gagyilovag #1754 üzenetére
Abban más szerkezet van. 2l27 vagy 2l55
A Tiedben pedig módosított 2650-es.
katalógus[ Szerkesztve ]
-
gagyilovag
aktív tag
Neked az összesbe olyan lazán könnyen jár az automata felhúzó?
Nekem két féle van,de mindbe sokkal nehezebben mozog.
Rázáskor átlag ha 1 kört csinál,de ott is látszik,hogy a rugó fékezi,és átugrik a holtponton.
Jövő héten jön a 3. a haveromnak,meglesem azt is.
Működik,felhúzza,de meglepő a tiéd,olyan mintha csak bele volna téve,és szabadon pörögne.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz gagyilovag #1749 üzenetére
Köszi, akkor lehet marad a Megir 2011. Pedig a Jaragar picit jobban tetszik.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz gagyilovag #1749 üzenetére
Pontosan járnak.
-
szbalogh
addikt
válasz KelemenUhr #1746 üzenetére
Jaja, nem nagyon tudnak angolul. Így nem nehéz eredményesen disputálni
terrra052: persze persze bent volt az "óralistában" ( )de nem néztem fel mikor lejárt.[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz szbalogh #1732 üzenetére
Visszaküldöm én szívesen, mert hát nem igazán tudok mit kezdeni egy hibás órával. De nyilván úgy fair, ha ő állja a vissza postát, mert nem az én felelősségem, hogy hibátlan darabot küldjenek, nehogy már én bukjak az egészen. Csak mindezt elég nehéz lesz lekommunikálni, lévén, hogy az egyszerű állításokat sem értette meg (vagy el sem olvasta). Akkor ha hozzá akarok fűzni valamit, akkor módosítanom kell a panaszomat?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Cavsfan
tag
Munkára,mindennapi használatra,pontos és szép.Ajánlom mindenkinek [link]
-
Mr.Csizmás
titán
14in1 Watch Repair Tool Kit ~4400 ft
erről a márkáról mit lehet tudni? Business Men 8023 Waterproof Stainless Steel Quartz Wrist Watch Black Golden (a kék az egész vállalható színű)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
zsiz
őstag
Ezek jó árak? [link] Ezt a Naviforce márkát is szoktátok itt emlegetni.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
szbalogh
addikt
válasz KelemenUhr #1731 üzenetére
Ha nem vagy elégedett és az Alira bízod akkor "escaalte dispute" gomb. De vigyázz, utána már nem módosíthatod a panaszod. Ez elég necces, mert ha az alis ember nem ért hozzá, akkor azt fogja mondani, hogy küldd vissza.
-
KelemenUhr
aktív tag
Sziasztok!
Aliexpresszen a következő történt: Rendeltem egy mechanikus skeleton órát, de az (tökig felhúzva is) rendszeresen lelassul, megáll. Nyitottam is disput-ot, de szerintem a kínai el sem olvasta, amit írtam, már amennyit sikerült kihámozni a mondanivalójából. Készítettem egy videót is pedig, ahol látszik, hogy feszes a motorrugó, de áll az óra. Mindegy, majd az Aliexpress eldönti a dolgot, de hol tudok válaszolni?
Csak lent a privát üzeneteknél, vagy tudok valahogy írni még a "dispute history"-ba?...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
consono
nagyúr
válasz karl_fischer #1729 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, a Mako nagyon jó, több mint egy éve használom gond nélkül. Pontos is (1-2 perc/hó), strapabíró is, szép is
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pulutodurumo
addikt
Eddigi tapasztalatok alapján nem indulsz túl jó esélyekkel. A szerviz ára összemérhető az óráéval, ezért általában a mesterek nem vállalják. Én már kezdek arra felé mozdulni, hogy mechanikusból veszek egy Orientet vagy Seikot, kínaiból meg kvarcot.
Bár most is úton van egy HMT"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
terra052
őstag
Üdv a fedélzeten
ITT találhatsz és ha nem találnál, ajánlhatsz is órásmestereket az ország minden tájáról, térképes keresővel.
werkmania.hu
-
ajani
aktív tag
Sziasztok!
Régóta olvasom a topicot, nagyon tetszenek a tanácsok a kínai órákkal kapcsolatban. Talán a topic hatására is úgy döntöttünk a baráti körünkkel, hogy veszünk egyforma órákat kvázi mutatva a külvilágnak is barátságunkat
Ehhez ezt a fajta Jaragar órát választottuk, ami itt a fórumon talán még nem volt, de a neten jó kommenteket találtam róla.
Ma meg is jött mind a 6db, de 2 is rossz belőlük. Az egyiknek törött a hátsó üveglapja, a másiknak meg gusztustalanul ronda a tokja, illetve a szerkezete is megállt 8:54-nél. A korona ki-be húzogatásával, és a mutatók eltekerésével beindult az óra, de szerintem nem százas a szerkezete.
Kértem, hogy küldjék újra őket, meglátjuk mi lesz. Ha nem sikerülne megnyugtató módon rendezni a banggood-dal a történetet, tudnátok ajánlani Székesfehérvár környékén olyan órást, aki megbízhatóan tudná javítani a hibás darabokat? Remélem a többivel nem lesz gond.
Mutatok youtube videókat is a hibás órákról:
[link]
[link]
[link]Egyébként az óra a brutális mérete ellenére kényelmesen viselhető, a kaucsuk szíj elég jó.
Üdv, ajani
[ Szerkesztve ]
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
Griffo
csendes tag
Eszméletlen jó topik, köszi mindenkinek! Totál rábuzultam az új és öreg, felhúzós és automata órákra.
Ez az óra jött ma:
Mik lehetnek a kilátások? Holnap még menni fog?
Úton van még pár darab HMT. Utálom ezt a topikot
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
Megjött a kvarc Skmei is, ennek örömére megosztanék pár képet a kínai óráimról. Van benne Jaragar, Megir, Soki, meg két régebbi Casio.
Csak úgy tájékoztatás végett hogy látsszon a méret. Sajnos a képek olyanok amilyenek, ennyit tud a telefon.Hopp, a link lemaradt: gDrive
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
karl_fischer
aktív tag
Ez nem kínai, de vajon milyen lehet a minőség?
-
szbalogh
addikt
válasz rolika00 #1705 üzenetére
A Roamer szerkezeteket nem ismerem, nekem nincs. Azért, mert még nem találtam értelmes darabot. Jó lenne az eredeti számlap, felíratos werk és nem legyalult vagy újragravírozott hátlap.
Illetve 35-40mm között kellene lennie.
Ja meg ahogy nézegetem őket olyan érzésem van, mintha HMT Pilot tokba erőltettek volna valami svájci werket. Nem ismerem az eredeti Roamer tokokat de nagyon hasonlóak amiket látok.Ez elég szimpatikus. De van már egy évnyi szervízelnivalóm. Egyenlőre nem veszek újat
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz gagyilovag #1706 üzenetére
A kisebbik Jaragar tetszik, már nézegetem egy ideje, de elriasztott az hogy automata. Neked mennyire működik jól a felhúzása? Mennyire pontos?
Bár az sem hangzik túl jól hogy büdös a szíja
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz gagyilovag #1706 üzenetére
5,5 cm? Az már majdnem falióra.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gagyilovag
aktív tag
Megjött ez a Jaragar is:
http://www.ebay.com/itm/391136703606?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=660485992518&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Egész jó a szíja,nem büdös,az egész óra jó kidolgozású!Előtte ez jött,és ez is szépen jár,minden rendben,de a szíja,baromi büdös volt!
http://www.ebay.com/itm/161422779595?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
A két óra között van méret különbség,az első javára
-
rolika00
csendes tag
válasz szbalogh #1704 üzenetére
Ez igaz, 3-4 ezerért ki lehet fogni órákat, bár a számlap tuti nem lesz eredeti, a werket sajnos nem tudom, az lehet h jó. De az én Seikom képes összeszedni 20 percet! egy hét alatt (a járástartalék sosem fogyott el)
De erre jön a kérdés, indiai felhúzós Roamert mennyire érdemes venni, vagy inkább HMT pilot/rajat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.