Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Az enyémek negyed és 1 perc között lötyögnek. Persze ha nagy a mutató sokkal szembetűnőbb. Sajnos ezek ilyenek. Olyan viszont még nem volt, hogy kis húzásra kijött volna a felhúzótengely is. Mennyire erősen húztad meg? Elvileg csak vissza kell tolni.
A mechanikusokkal ilyen gondok nem voltak. Még az 1800 Forintossal sem[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
5-ös kezelő
senior tag
-
gipsztigris
addikt
Persze, ez igaz! .....bár, hozzáteszem, hogy a zemberek többségének szemében sokkal inkább nevetséges mint férfias, egy pálcika csuklón egy 45-50-es karóra. Én speciel halálra röhögöm magam amikor ilyet látok. Fiam haverjainak is mindig mondom -mikor odavannak a brutális méretű (az én kezemen pont jól mutató) óráimtól,hogy édes fiam, először konditerem (hogy elbírd azt a nagy súlyt) utána lehet majd nagyméretű órád.
(#4444) JayZ
Kínai áron mit jelent? Ebay-en 3-3,5 ezer forintért lehet eredeti bőr szíjakat rendelni Kínából. Olyanonat amit itthon min. duplájáért forgalmaznak. Szíj szerelő szerszám. Ebay-en cca. 500 forint a jobb minőségű.
Sokat mondtam az 500 forinttal. [link]
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest