Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz gipsztigris #2582 üzenetére
Azt mégsem írhatta hogy kínai Hublot másolat.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
szbalogh
addikt
válasz gipsztigris #2582 üzenetére
Nagyon jó!
Land: Jónak jó de a koronás dátumváltás mindkettőben akadozik, már meg van mi az oka. Máshol is olvastam, hogy erre panaszkodtak. A Milgauss replikában akadozva megy a másodpercmutató ha lefelé halad. Ez azonban könnyen javítható és a járásra nincs hatással.
ugráló másodpercSkeleton dg2813-ról nem találtam semmit, valami más néven futhat, de az is lehet, hogy a linkelt hirdetésemben rossz képet illesztettek be.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz gipsztigris #2828 üzenetére
Én is így vagyok valahogy. Csak egyszer fussak be valami hulladékba, jó darabig nem rendelek semmit. Most megint elbizonytalanodtam, kell-e nekem H3 csöves kvarcóra, meg Explorer II. külsejű óra bizonytalan belsőséggel. Főleg, h kezdek barátkozni a 262 kHz-es Bulovával a kezemen. 3-ától meg kezdek Amfíbiázni, mert 3-án áll a dátumtárcsája.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Land
veterán
válasz gipsztigris #2828 üzenetére
Nagy a minőségi szórás.
Nekem a hátul a fityegője alig mozgott, így hamar megállt ha nem húztam utána. Munkatársamnak elég virgonc forog a hátsó fityegője, neki a fekete kördíszítésen volt egy mélyedés, és úgy lett lefestve, illetve a nyitott szívének hátulja volt talán ragasztós belül.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
terra052
őstag
-
terra052
őstag
válasz gipsztigris #2878 üzenetére
Fene. Mondhattad volna, hogy biztos nem, most megint elkapott a KELLFAKTOR Csak tartok tőle, hogy nem sok értelme van valójában, de mi van,ha mégis?
werkmania.hu
-
terra052
őstag
-
Mykeee0923
csendes tag
válasz gipsztigris #2991 üzenetére
Szerintem nem fér bele.. :/ ha.. így lenne nem is kérdés.. meg talán picit nagy a kalibere
-
koviamy
csendes tag
válasz gipsztigris #3075 üzenetére
Ismersz akár csak egyetlen embert is, aki örök életű?
Olyat egyet sem, de olyanból vagy féltucatot, aki meghalt, de sikeresen újraélesztették.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz gipsztigris #3130 üzenetére
Talán mint az enyémnél : Korona egy kattanásig kihúzva, egyik irányba dátum, ellenkezőbe meg a 24 órás mutató.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
szbalogh
addikt
válasz gipsztigris #3130 üzenetére
Ez egy Seagull ST6 szerkezet. A GMT mutató valószínűleg nem állítható koronáról de ennek még utánaolvasok. Még Hansz-nak szervizeltem egy ilyet de annak nem voltak ilyen bonyolításai. Az automatája kiválóan működött pedig egy irányba húz. Nagyon finom szerkezet kis billegővel, ezért kifejezetten pontos is volt. Az alapszerkezethez van alkatrészem ha majd esetleg kell.
Nick: HE_Storm
-
Bazsi101
tag
válasz gipsztigris #3303 üzenetére
Megmérnéd hogy milyen vastag? Köszönöm.
-
Bazsi101
tag
válasz gipsztigris #3308 üzenetére
Köszönöm
-
Avicularia
veterán
válasz gipsztigris #3303 üzenetére
Tetszik, kár hogy nem szállít Svédbe.
-
blt.62
őstag
-
Land
veterán
válasz gipsztigris #3392 üzenetére
Csörög, zörög, mint a rablánc?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Bicskás
senior tag
válasz gipsztigris #3392 üzenetére
20 mm szélességben 220 mm átmérőjű csuklóra is tudok venni cápabőr stílusú szíjat ?
Ehhez a Kartel órához gondoltam, amiről kikértem a topiklakók véleményét nem is oly rég.
Egyelőre csak két dolgot tudok róla, hogy az óra Skóciában készül, és hogy Miyota szerkezet van benne.
Meg hogy nemigazán vízálló, max ilyen kézmosás, eső, meg ilyesmik, mondjuk ez részemről oké.
Ja meg hogy a Tyko nevű vállalat vette szárnyai alá, mondjuk ez nekem nem mond sokat, én még sohasem hallottam róluk.
[ Szerkesztve ]
-
terra052
őstag
-
pulutodurumo
őstag
válasz gipsztigris #3422 üzenetére
És az eredeti igen jó vétel ennyiért. EcoDrive, WR100, mi kell még? Ha nem lenne már Seiko solarom venném is.
-
peestike
őstag
válasz gipsztigris #3473 üzenetére
Jól gondolom hogy még a klasszikus orosz elektronyika?42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz gipsztigris #3475 üzenetére
Igazából kb mindegy is, működik, az a lényeg.
Retro vonalon szerintem top 3-as kategória!
Már utána gondolkodtam, hogy lehet nem is láttam olyan Elektronika órát, hogy a márkanév nem volt feltűntetve. (Majd a gugli kisegít)42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
titán
válasz gipsztigris #3473 üzenetére
Jó sokat zabálhat. Vagy csak gombnyomásra írja ki?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
pulutodurumo
őstag
válasz gipsztigris #3564 üzenetére
Így van, az enyém ma jött. Van ám öröm.
-
pulutodurumo
őstag
válasz gipsztigris #3727 üzenetére
Az volt a kérdés hogy kézen hogy néz ki. Én csak segíteni akartam.
-
terra052
őstag
válasz gipsztigris #4268 üzenetére
Martinasz... gyerekkoromban hallottam utoljara ezt a szot
werkmania.hu
-
terra052
őstag
-
titán
válasz gipsztigris #4428 üzenetére
Ebayről is Németországból volt. Természetesen nem terhelte semmi. Én meg inkább megspórolok 25%-ot,á. Amúgy elsőre pont megvolt, szóval nem kellett rá várnom. De azért ez nem mindig sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz gipsztigris #4441 üzenetére
Igen, és még sok egyéb, ami változtat: a szögletes tok kis órát is jóval nagyobbnak láttat, vagy a nem hátrafittyenő szíj meg a csuklót mutatja vastagabbnak. Sőt, hordtam ilyen pirosas-bőrszínű műanyag G-Shock jellegű órát, kis számlappal, és az 42-es átmérővel kisebbnek hatott, mint egy 38-as, teljes számlapos.
Igazából csak a mihez tartásra szeretném felhívni a figyelmet, hogy legyen már szemünk:
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
titán
válasz gipsztigris #4482 üzenetére
Nem húznék fel egy hommage Hublot-t sem, egyszerűen az se adja. Nem való utcára, ha tárgyalásra húznám fel, abban is hülyén érezném magam (főleg, hogy szándékosan laza öltözetet használok). És egy hommage H meg sem közelíti az eredeti designját, egyszerűen messziről utánozzák csak.
-
dionaea
őstag
válasz gipsztigris #4489 üzenetére
na azért erre ne vegyél annyira mérget. Pl TIssot prc 200 at hamisították mint az állat. Na az órás nem tudja megmondani melyik a hamis, csak szétszedés után Sztem sok A+++ replikát nem láttál még. Ne a 3k-40k közötti kategóriát nézzed.
-
futizoli
tag
válasz gipsztigris #4684 üzenetére
Menetes hátlap.
-
futizoli
tag
válasz gipsztigris #4688 üzenetére
Szívesen!
-
titán
válasz gipsztigris #5003 üzenetére
Durva!
-
szaszlaci
addikt
válasz gipsztigris #5236 üzenetére
Érdekes kérdés. Szerintem nem kell ahhoz gyártáson kívülinek lennie valaminek, hogy replika készülhessen róla. Például egy húszezer forintos, replika szamurájkard, elvileg pont úgy néz ki, mint az eredeti. Viszont az anyaga nem alkalmas arra, hogy használni lehessen, és nem is eredetinek árulják, hanem díszkardnak!
Egy Submariner-nek kinéző, olcsó réztokos óra, amin jól láthatóan SOKI márka díszeleg, hamisítvány? Ezt gáz felvenni? Ha valaki direkt Rolex jelzésűt keres, méghozzá azért, hogy többnek látsszon, na az gáz, de itt most nem erről beszélünk.
Mi a helyzet egy Orient Ray Diver-el?
Vagy egy Orient Fligt? Ez a forma aztán tényleg sok márkánál is és az olcsókínaiaknál is megtalálható.pulutodurumo: nahát, a Casio tényleg acéltoknak tűnik!
[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
pulutodurumo
őstag
válasz gipsztigris #5236 üzenetére
Igazad van, vagyis volt. Mert ahogy olvasgatok, már nem használják sem a replika, sem a homage kifejezéseket a gyártók a saját újra kiadott, átdolgozott óráikra. Az általános szóhasználatban sajnos vagy nem, de mindkét kifejezés eufemizmus lett a hamisítványra. Ez a könnyebb út. Egy az egyben lemásolni valamit, ráírni egy új nevet és az már nem is lopás... És ez sokaknál nem éri el az ingerküszöböt. Bezzeg amikor csinálnak egy nyugati autóra megszólalásig hasonlító valamit a Távol-keleten, akkor mindenki hőzöng. Ja. Egy 20-30-40 éve létező design lenyúlása már nem akkora bűn (ide most pontot vagy kérdőjelet tegyek
-
pulutodurumo
őstag
válasz gipsztigris #5240 üzenetére
Értem én. Csak azt akartam, hogy ez amit leírtál a szavak eredeti (helyes!) jelentése. Sokáig így is használták, de mostanában teljesen összemossák őket.
-
titán
válasz gipsztigris #5247 üzenetére
Akkor nem jó a hasonlatod. Úgy lenne jó, hogy a kekszet ha csokiba mártod, akkor szarrá válik. Izé, ez meg totális képzavar.
-
titán
válasz gipsztigris #5315 üzenetére
Megjött az enyém is, szerintem nincs semmi gond a szíjjal.
-
őstag
válasz gipsztigris #5315 üzenetére
Az enyém még sajnos nem jött meg, ugyanezt rendeltem, kiváncsi vagyok mikor érkezik! )
-
őstag
válasz gipsztigris #5330 üzenetére
jaja, lefényképezik, viszont semmi se látszódik belőle annyira gáz a minőség. Énmég TNt is kaptam, ami megint semmire nem jó, mert nem él.
-
titán
válasz gipsztigris #5330 üzenetére
Ezt hol talalom meg amugy, ha van szamom?
Most hogy jo az elso tapasztalatom, meg nagyobb lenduletet kaptam. Szerintem nagyon baro ez a ora. A szija mondjuk pusztulat, de az legyen a legkevesebb. Egyebkent barmikor benezek ide mindig megtetszik egy ora, ezek a kinaiak tudnak valamit az biztos.
-
titán
válasz gipsztigris #5336 üzenetére
Koszi! Siman olvashato rajt a nevem telszamom.
-
ricsi0307
senior tag
válasz gipsztigris #5491 üzenetére
Az ilyen tipusú fekete szíjak vajon mennyire kopnak? A Lidl-s órához szerintem pont passzolna, de nekem a fekete jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gipsztigris #5865 üzenetére
Koszonom a tapasztalatokat! El vagyok bizonytalanodva. A svajci oras topikban nem sok jot olvasni rola, mondjuk azt hozza kell tenni, hogy ott ami nem orient, casio, citizen es mas futo marka, azt alapbol szarozzak ahogy olvastam. Emiatt ra sem kerdeztem ott konkretan, csak a keresovel amit talaltam azt olvastam el. Nagyon szep kepek! Mi lett az ora(k) sorsa amugy?
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
válasz gipsztigris #6721 üzenetére
És mi van azokkal a sokakkal akiknek fingjuk nincs arról, hogy amit vesznek az valaminek a hamisítványa és tényleg csak azért választják mert csórók de tetszik nekik? Ha megtetszik egy óra akkor másszon bele a szakirodalomba, hogy "jaj nehogy valami nagy cég hamisitványát hordjam"?
Aki egy drága óra hamisítványával tényleg villogni akar az szerintem úgy is csak egy lúzer. Ha nem telik a drága órára akkor annak a manusnak a ruhája, autója, háza se fényűző. Így kutya sem fogja menőnek nézni a hamis órája miatt.......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
pulutodurumo
őstag
Inkább egy Parnis vagy Rider, vagy bármi. Nekem baromira hiányzik a felirat a számlapról.
-
titán
Meg akartam tartani magamnak ezt a hozzászólást, de mivel te is újra nekifutottál, akkor én is újra begépelem.
Szóval ez a hozzászólásod sokkal inkább az almighty svájciórás topikba való, ahol azon megy a kesergés, hogy egy többszáz dolláros hamisítvány 21600-as szerkezettel készült. Bezzeg a másik mégtöbbszáz dolláros hamisítvány, ami 28800-as, az a király. Mindez a halálos unalomig homage-olt Rolex Submarinerrel kapcsolatban. Na ezen egyének, keresik az olcsó kamu életérzést, és okoznak valódi kárt az eredeti gyártóknak, nem az aki 5 dolláros játékot vásárol. A svájci topikban mégsem látok ilyen kirohanást. Ráadásul neked is volt többezer dolláros hamis Rolexed, szóval a hozzászólás nem több, mint álszentség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest