Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sandró60
addikt
Nekem már több mint 2-éve van meg az óra.Idén cseréltem benne elemet.A pontossága megfelelő.Hónaponként talán 2-3másodpercet siet.Amikor merűl az elem akkor késésbe megy át(megfigyelés)ilyenkor ajánlatos az elem csere.Naponta használom
Szerintem az egyik megbizhatóbb kinai óra -
sandró60
addikt
Szabad kérdeznem forintba átszámitva összesen menyibe kerűlt?
Most vettem egy Curren-márkát hasonló kinézettel.Csak én a jófogásról.Azért maradtam ennél a "márkánál",mert már van egy "bőrszijasom" és meglepően pontos.Csak egy probléma van vele amit utólag vettem észre,hogy a fémszijat gyakorlatilag nem lehet lecserélni. Úgynevezett integrált szij van rajta.Azért kis" barkácsolásal" lehet akár bőrszijat is rá tenni. -
sandró60
addikt
válasz 5-ös kezelő #1427 üzenetére
Pláne amikor platón-szállitották őrségbe a katonákat.Szigorúan tilos volt gyürűt viselni.Volt egy pár uj vesztés
-
sandró60
addikt
Én azt ajánlom amit az előző hozzászólás #1986 képén látsz.Ez 12db-órát tud tárolni.Kb 2-éve vettem Szigetszentmiklóson a Casio boltban. 11500ft-ért,de lehe,hogy a külföldi oldalakról olcsóbban jutsz hozzá.
Vagy nézegesd a Lidli weboldalt amikor akcióznak szokott lenni ott is óradoboz-6db órának.Az ára 3-4ezer ft között van[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz gagyilovag #2235 üzenetére
Ment privát.
-
sandró60
addikt
Van itt a topikban valakinek óraforgatója?Conrad-óraforgató van nekem.
Kérdésem a tokba helyezet órát melyik irányba forgatjátok?Óra járásával egyező vagy ellentétes irányba?
Omega-Seamaster óráról van szó.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Megkérdezhetem hol rendelted és mennyibe"fájt"?
Itt ezen az oldalon van választék.Huszonezerért -
sandró60
addikt
válasz szigicr7peti #4034 üzenetére
A dátumot jelző kis "kockák".A középső a"mai" dátumot jelzi.A linkedet legközelebb Így illeszd be Amikor hozzászóláshoz linket szeretnél adni akkor van ott egy ilyen"Link"kocka arra rákattintasz és beilleszted a link címét.
[ Szerkesztve ]
-
-
sandró60
addikt
válasz bazsimano #5273 üzenetére
Ahogy írtam én a Lidl-ben vettem és megvagyok elégedve vele.Olyan ami a képen van csak mégse,mert nekem 2x3 sorban vannak az órák ezért négyszögletes, üvegtetős műbőrrel bevont az óratartó doboz.Az Aldi-reklámjait is figyeld,mert általában ez a két üzletlánc versenyezik egymással
Itt egy link,ha sürgőssen kell [link][ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Aki szeretné az óráit pormentesen tárolni az Dec-1-én itt vehet hozzá óratartót [link]
-
sandró60
addikt
válasz Mykeee0923 #5484 üzenetére
A fórumban kb féléve írta valaki,hogy egyszerűen levágja a rövidebb részét a nato szíjnak.Ezáltal a csuklón nem áll el annyira.Tehát nem kell"bujtatni"
-
sandró60
addikt
Netán valaki rendel ebből 2 darabot én átvenném az egyiket az árat pü-ben megbeszélhetjük.
Nekem a "cápahálos" szíj nagyon bejön,ezért is fordulok hozzátok.Én nem tudok rendelni-nem értek hozzá.
Általában az itt felajánlott órákból szoktam venni. -
-
sandró60
addikt
válasz Real_Necro #9036 üzenetére
Gondolom nincs megtiltva az olcsó kínai órákról való értekezés legfőképpen az ajánlásuk.
Apropó kérhetek egy linket ahonnan olcsón beszerezhető óratartó doboz különböző méretekben?valami hasonló kedvező árban [link][ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Real_Necro #9402 üzenetére
Nálunk is a fiam huszon valahány évvel ezelőtt hordott óráját a gyereke hordja.Csak egy elemcsere kellet hozzá.Ilyen időt álló a CASIO
-
sandró60
addikt
Ahogy elnézem az utóbbi hetekben inkább a 20k-30k felet lévő órákról megy a fórumozás.Visszasírom már az "olcsóbb"órák topikját.Ja,hogy ez lett ebből.Már "félve" kérdeznék rá akár egy 10k-órára is.Elnézést,de nem tudtam megállni,hogy ne írjam le.
-
sandró60
addikt
válasz knoxhu #10181 üzenetére
Ha visszanézel egy félévet akkor gyakorlatilag nem nagyon találnál(talán)elvétve ilyen kategoriájú órákat.Nem beszélve az 1-évvel ez előtti hozzászólásoknál.Én nem engedhetem meg a "minőségi"órák vásárlását.Gyakorlatilag nálam a külső forma fogott meg.Aztán,hogy közben bejön egy két olyan ami még jól is működik az már nekem pluszt jelent.
Azóta már "nic"nevemet 60-helyet 70-re kellene kijavítani,Erre azt szokták mondani"öreg vagyok"már hozzá.
Igaz a BKV-azért elkéri a személyimet,mert nem hiszik el.Én se érzem magam annyinak,de sajnos igaz.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz gagyilovag #10225 üzenetére
Nekem meg ezek jönnek be.Azért mert fényes nappal is elég jól látni a digitális kijelzőt.Jó egy kicsit drágább.
Mostanában láttam a Fradi edzője(Dol) kezén hasonló "tégla"formájú órát.Vagy a győri kézis lányok edzője kezén ott is hasonlót láttam ma délután.A tévén keresztül is tökéletesen leolvasható a jelzett aktuális idő-Gondolom nem olyan árfekvésű,mint amit linkelek[link][ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz sandró60 #10354 üzenetére
Hogy "jót" is írjak
Amióta a dátumot előre kellet állítani a hónap váltás miatt.A Curren M8236 órám gyakorlatilag "atom"pontosan működik.Ajánlom mindenkinek aki ilyen pontos órát szeretne.Én a szíj miatt voltam "oda".Tetszik ez a "cápa"szíj.Azóta talán egyszer vettem fel másik órát.Itt a link ahonnan beszerezhető.[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest