Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itouchfan
senior tag
válasz FireFox1996 #19302 üzenetére
köszi mindenkinek! majd beszámolok hogy mit sikerült, de valszeg egy horgász ismerőssel megyek vásárolni, nehogy félrenyúljak.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
úszózásra jó a sima hagyományos teleszkópos bot, igaz?
[innen] melyiket ajánlanátok? (3 m-nél hosszabbak közül)
ill. aki úszózik innen, milyen botot használ?„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
na sikerült a vizsgám! mondjuk a teszt nem volt nagy cucc, a halfelismerés meg nagyon gyéren ment de átengedtek, tényleg szinte mindent megmondtak. na mindegy, a lényeg hogy megvan. lehet kezdeni a horgászatot, csak ahová akartam menni a Balatonparton, azt a helyet lezárták, pedig eszméletlen jó volt..
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
itouchfan
senior tag
válasz zolynet #19268 üzenetére
ohh köszönöm 24/30, akkor már tényleg csak a halfajokra kell rámennem alig várom már hogy meglegyen, és mehessek egyedül is, de majd a felszerelés kiválasztásánál szeretnék segítséget kérni
-
itouchfan
senior tag
válasz zolynet #19256 üzenetére
köszi az írásbeliben a többi dolgot kérdezték, mint pl. jogi dolgok, egyesületek, botfajták..? amúgy annyira nem egyszerű ezt a 100 féle halat megtanulni, azt hittem könnyebb lesz.
-
itouchfan
senior tag
sziasztok!
eddig ismerősökkel horgásztam, velük mentem ki a vízre, inkább nézőként. most jelentkeztem a horgászvizsgára, és elkezdtem tanulni az anyagot. mennyire szigorúak, milyen hangulatú egy ilyen vizsga?„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest