Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
válasz diablo1984 #93025 üzenetére
Akkor meg szvsz nincs miért aggódni Ha anyaghibás (és a gari csak arra vonatkozik), hamar kiderül, a gari tavasszal is védeni fog. A bot állapotán látszani fog, hogy nem agyonütött darab.
-
mdav88
aktív tag
válasz diablo1984 #93023 üzenetére
A súly a megbízhatóság jele
Viccet félretéve, azért az egyre modernebb gyártástechnológiák és anyagok, egyre jobb blankokat engednek készíteni, én bízom ebben az elvben mégha tudom is az ipar nem okvetlen a hosszútávú használhatóságra épít manapság.
Valljuk be, fogyasztóként azért csakcsak kedvet kapunk pár évente újítani, nem? -
mdav88
aktív tag
válasz diablo1984 #93021 üzenetére
Szerintem bátran bele lehet vágni, ebben az árkategóriában szerintem jót megy a benzár manapság. Számtalan videó van róla, és bár nem pártatlan a rendszer, attól még a kulcsfontosságú részleteket meg tudhatod belőle.
A concourse method feeder botokról rebesgeték, hogy törik, de ettől függetlenül sok versenyhorgász eszköztárában ott figyel, magas igénybevétel mellett.
Nekem a sima concourse feeder volt, új is, használt is, én nagyon kedveltem. Most a Concourse light és a Concourse method light botokra kívántam rá, azon botok paraméterei nekem nagyon tetszenek (megtévesztő az elnevezés, és azonos a dizájn, de két külön botról van szó.)
-
mdav88
aktív tag
válasz PpenoO #92684 üzenetére
Kalmár kávéja nem kéne döglött legyen... Remélhetőleg a pörkölés dátuma van rábiggyesztve, és nem egy éve őrizgeted. Kiestem kicsit a topik életéből nyáron felújítottam, költöztünk, és most hogy visszatértem látom, hogy erősen gasztro irányt váltott a topik nameg pergetés szerveződik, itt jöttök el mellettem. Mondanám a reggeli kávé várhatna itt benneteket, de épp nem leszek itthon.
Ha még szerveződik ilyen buli, akkor be lehet iktatni frissítőpontnak (Ceglédbercel) engem. -
-
mdav88
aktív tag
válasz Redneck #90581 üzenetére
Szerintem normalis, egyszer talalkoztam vele, akkor azert meselt meredek sztorikat. Szerintem ha tudod kezelni a halat, nem lesz baj. Nyilvan neki baj, ha pusztul az allomany. A halak meglepoen jo eroben vannak, de lehet csak a finom cucc miatt erezni igy.
Nem hasznalok nyeletos orsot, ez egy 4000es dome power fighter pro.
-
mdav88
aktív tag
Ma igazi akvarium peca volt a KisBlero tavon.
Pellet waggler, extra siker. Kb 40 centis eresztek, ettek mindent, szepen nott az egyedsul is. A vegen mar konstans 6-8 kilosok jottek, es bekoszont egy 10+ is a kulonleges koikon kivul.
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
-
-
mdav88
aktív tag
válasz jobbacsabba #90398 üzenetére
Az az orso ilyen, hibas a szeria. Ha idoben vagy vidd vissza.
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #90202 üzenetére
Az egesz tavalyi szezont vegigpecaztam ilyen jellegu hiba nelkul, igy nem gondolnam, hogy annyira bena lennek, de nem zarhato ki termeszetesen.
Cralusso, asso, carp zoom zsinorok, mind ugyanigy viselkedtek.Botok an nem tudom hol lehetne hiba, foleg, hogy a topmix uj. Hja, meg a browing is.
Meg megprobalok normal forgos utkozogyongyos megoldást kiprobalni... Hatha.
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #90199 üzenetére
Kosar preston, meg matrix masolat filex, method. En nem latom hogy porogne. Bot nevis method carp + topmix asterx, ami gyakorlatilag uj. Direkt nem teptem semelyik halat, meg a keszegeket is pumpalva farasztottam.
Az orsok wpe elegant 4500, ezt a tipust nagy megelegedessel hasznaljak, kb dome mastercarp/finecarp tudasa. A vezetogorgo csapagy+teflon persely felallasa duplacsapagyra cserelve... Ugyanez a problema allt fenn a seaknight windrunnerekkel, ugyanezeken a botokon, 22esnek hazudott, de 25os zsinorokkal.
Zsinor most Kínából erkezett, de gyakorlatilag dome camou.
-
mdav88
aktív tag
Zoliba,
De sajna bele-beleakad... Volt suru szovesu domes, de az meg nem akart szaradni...
20as zsinor, kotottem ra 24es doboeloket. Gumis klipszet hasznalok, de nem a vegtelenbe dobok. A problema jelen volt a lab alatti pecara bevetett boton is.. (10-15m max) nem csak a vege nyulik meg dobasnal, hanem vegig megvan benne a tekeredes.
Az egesz biztos, hogy a feltekeres soran nem ment bele csavarodas, mert akkor mar az elso dobasoknal is problema lett volna.
-
mdav88
aktív tag
Ma az Alsónémedin levo Kék -tóra mentunk ki a gyerekkel, kicsit nehezen allt ossze a peca, pontyok total el voltak tunve, viszont csodaszep devereket fogtunk.
azt hiszem 65 hosszu a meritom, es ilyenek jottek sorban.Viszont valami nem jo a szerelekemben. Csereltem orsot, damilt, es a zsinor tekeredesi problemam tovabbra is fennall. Az elso 10-15 dobas hibamentes utana elkezdett osszeallni, hurkolodni, a peca vegere mar egyaltalan nem volt jo, pedig csak 6 orat voltunk kint.
Felfix szeru szereleket hasznalok, gyorskapcsos forgo az aljan, gumicso, kosar. Masra nem tudok gondolni. Fek hasznalat egyaltalan nem volt.
-
mdav88
aktív tag
Hajnalban keltem, és pirkadatra kiértem a Tassi-zsiliphez, hogy pergessek egyet! Minden igéretesen alakult, úgy tűnt harap a hal, de valójában a pergetést lehetett volna busa-gereblyézésnek is csúfolni... Más sem volt sokkal eredményesebb, ahogy láttam, de legalább kicsit görbült a bot...
Beakadt azért egy haresz is, ez nagy öröm volt, ez az első pergetett harcsám....(ment vissza, nyilván)[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz bandi0000 #89981 üzenetére
Vannak olyan kosarak, amiket le tudsz húzni a vezetőszárról egy mozdulattal. Cralusso, Preston, Guru, és mostmár a kisebb egyszerűbb márkák is csatlakoznak.
Nem veri szét a botot, plusz ha egész rendszer épül rá, akkor egy mozdulattal tudsz váltani, method, bomb, hosszú előke, feeder közt akármikor. -
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89887 üzenetére
Billegek rajta, de az asszony kib@asz
-
mdav88
aktív tag
Matchbotos csopi, elkészült az új Stradivari Match bot.
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89873 üzenetére
Hat epp ez az, szenne van csapagyazva. Ez pont nem a sporolos verzio. En a gorgo profiljara tudok gondolni, masra nemigen. Epp kommunikacioban vagyok a gyartoval, hatha lesz megoldas.
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89856 üzenetére
Van az a 360as durung, aminek jól áll az 5000es
Amúgy meg jó dolog ez az univerzális dobméretezés, csak totál más minden gyártónál. Kispiros benzár 6500 lehelletnyit kisebb volt mint a döme 5000es mastercarp.Én sem szeretem a nehéz orsókat, de igazán kicsi a választék az elérhető árú és megfelelő minőségű orsók piacán, amik még súlyban is mondjuk 300gr körül futnak. Átlagosan 370-390gr közt van egy 5000es orsó, ami már egy 360as Nevis Method Carp boton is bután nagynak tűnik.
A ló túloldala, feldobtam rájuk az 5000es SeaKnight WR3as orsókat, amik ugyan jó ketyerék, de a monofilt tekerik, mint a barom. Lehet fonotthoz jó lenne, de az meg már nem az én általam látogatott vizek barátja. Súlyban viszont 270gr körül vannak csak
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
Áve nép,
Eme módon népszerűsíteném pár eladó cuccomat.
Delphyn Tyre X cipő 42es méret. Nekem sajna kicsi lett, egyszer volt rajtam ezáltal.Nevis Method Carp feeder 330/360 + Nevis Reflexx 4000 szett. Nem kell bemutatni, élvezetes pálcák. Egy-egy Spicc sajna eltört, ennek megfelelően lőttem be az árat (megjavítottam őket, de az már nem olyan.)
Köszi a figyelmet.
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89530 üzenetére
Vasárnap én is kiültem egy ilyen kukorica-ttx pecára (Te ihlettél ) . Egy kapás nem sok, annyi se volt
Sekélyebb részbe építettem egy etetést, lőttem rá kukoricát, gondoltam majd beindul, odatalálnak a dögök. Semmi nem történt. Halnak nyomát sem láttam se a parton, se beljebb. Végén rápróbáltam pár szem csontival, arra volt egy érdeklődőm, de nem lehetett bátrabb egy keszegnél.Vecsés Varga tanya volt soron, mert szemben a gyereknek épp íjászedzése volt, így volt három órám lógatni.
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89449 üzenetére
Ja, danke! Direkt vizsgaltam terheles alatt is, ugy tunt forog. Ezek szerint nem elegge forgott.
-
mdav88
aktív tag
Zsinórcsavarodási probléma, egyelőre úgy tűnik megoldódott!
Beszéltem a Dunaharaszti Horgászorsószervizzel, és rávilágított, hogy hiába tűnik úgy, hogy jól forog, terhelés alatt nem teszi ugyanezt, mert a belső persely b@szik dolgozni, de nyugodtan engedjem is el, mert olyan a tengely kialakítása, hogy nem csapágyazható.Mondom no problem, ránézek én azért! Szerencsére változtattak a dizájnon a Seaknight-nál és simán hozzáadható a második csapágy a görgőbe. Száraz teszten átment az orsó, kb egy-két fordulatot tudott beletenni ugyanazon a szakaszon, amin eddig pöndörödött mint az állat.
Vizen kiderül majd, hogy tényleg oké-e.
-
mdav88
aktív tag
válasz diablo1984 #89428 üzenetére
Ez jo kerdes, hetvegen karaszok ugy elleptek, hogy ketpercenkent huzhattam ki oket. Mondjuk ezaltal egy eleg jo peca kerekedett a vegere, aztan egy ures kosarra megerkezett a becsuletmento 5kg-s ponty.
Tokmindegy mit tettem fel, hiaba utottem fel majas cuccal az etetot, ugyanugy huzta a karasz. Meg onnan is az apro jott, ahonnan normal esetben a ponty. Mellettem kettovel a ficko atallt bojlira, es onnan kezdtek jonni neki a pontyok es amurok. Persze ezt versenyen nem tehted meg😅
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89403 üzenetére
Nagy terhelest ma nem kapott, rengeteg karasz meg feherhal, egy bonusz bucsuponttyal.
Tobb boton is ugyanezt csinalja, probaltam terheles alatt is vizsgalni, nekem ugy tunt, hogy gordul akkor is. Egy csapagy egy persely van benne. Lehet veszek bele meg egy csapagyat.
Mas, ma avattam a Topmix AsterX-et 360as meretben, elég jo palca, kiegyensulyozott ,pontosan lehet vele dobni, 50 meterre meg sem kell suhintani. Nem annyira kolbasz talan mint a nevis method carp, de nem is annyira gerinces, amit en mar nem szeretek.
Egyetlen szepseghiba, hogy a 2oz spicc, ami a kozepes, spicce, is eleg merev. Az 1oz meg gyari hibas volt, igy az most nem jatszott. -
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89400 üzenetére
Osszeugrik a zsinor, garantaltan tekeredik a spiccere.
Orajarasnak megfelelo iranyban ki kell porgetni -
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89398 üzenetére
Annyi megoldast lattam mar, hogy sokat is.
Most epp vodor vizbol tekertem fel, hogy kiporoghesse magat. Sot,vegso elkeseredesemben alirol rendeltem egy celeszkozt is hozza, az speciel meg nem erkezett meg.
Ha nincs hal, nincs csavarodas sem,csak akkor podrodik be, ha hallal egyutt huzom ki a szereleket.
-
mdav88
aktív tag
No, viltam ma az uj zsinegekkel pecazni, ezek is ugyanugy csavarodtak, szival nem ez a problema.
Az orso alis seaknight windrunner 4 es 5000, mindenhol is csapagyazott, igen, a felkapokar gorgoje is, es igen, folyamatosan es siman jar.
Hol lehet meg a mumus?
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89321 üzenetére
Alapos és műszaki embernek gondolom magam, jó érzékkel vagyok megáldva. 5-8 próbálkozás után az addig jól működő dél-afrikai csomót, albright-ra cseréltem, úgy megmaradt a kötés.
Jelzem, hogy a 24es damilnál nem volt egyáltalán ilyen bajom, tényleg mindent tudott adott márka, adott típusú zsinórja, így valószínűleg ez lehetett hibás, vagy az ide-oda csévélést nem tolerálta. Ez van, tanulópénz. -
mdav88
aktív tag
válasz horcsog #89316 üzenetére
22+28as doboeloke vagy 24es doboeloke felallasban voltak, pont ezert. Nem ment ebbe a zsinorba sok km, az biztos, viszont korabban irtam, hogy volt hogy tobbszor neki kellett ugranom egy egy csomonak, mert szakadt, hiaba nedvesitettem tocsogosra.
Mar donottem, hogy mennie kell, hogy mi lesz helyette, az meg elvalik. Koszi a hozzaszolast mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz PpenoO #89297 üzenetére
Utolso gyuru szakadt le mindrol. Talan egy volt amirol az utolso ketto.
Browning 1.5oz x2, majd Nevis Method carp medium spiccek x2.Ket kulonbozo orsoval. Ezert a damil lesz valoszinuleg a ludas. Veszett mar tobb is Mohacsnal, csak bosszanto.
Carp expert Lila zsinorjarol valaki?
-
mdav88
aktív tag
Urak,
Szokasos zsinor kerdes.... Asso invisilk 22es meretben valamiert rettentoen csavarodik, immaron 4 spiccem banta. Tavaly szereltem at, elotte foleg 24es volt ,es pontosan 0 spicctorest sikerult osszehozni vele.
Valami nem koser, lehet tarolashibas volt, nem tudom.
Igazabol nem akarok vastagitani, de nem tudom ,hogy adjak e egy uj spulninak eselyt 22es meretben...
Milyen jo alternativak lennenek feeder vonalon, amik jol sullyednek es lathato szinuek?
Koszi
-
mdav88
aktív tag
válasz PpenoO #89256 üzenetére
Írtam is, rendben van, csapágyazott, pörög rendesen.
Zolibá, Igen, talán felülre kicsit többet rak, de nem vészes, van hozzá alátét, berakok majd. A fenti praktikákat ismerem, de akkor megpróbálok majd más zsinórt is.
Asso invisilk, a 24es méret, mint írtam hibátlanul működött, ez a 22es viszont bajos.
-
mdav88
aktív tag
Urak,
Az új orsóimra a régiekről töltöttem át zsinórt, mert nem voltak régiek, sőt inkább újszerűek voltak. Nem direktben töltöttem, hanem ide-oda szisztémában, elosztottam a meglévőket. Viszont nagyon csavarodik és valószínűnek tartom, hogy ez lehetett a legutóbbi spicctörésem oka is.
Ha csak a kosarat húzom ki, akkor nincs probléma, ha hallal együtt jön ki a cájg, akkor keményen pöndörödik.
Az orsón minden rendeltetésszerűen működik, görgő forog, perem/perem alá van töltve.
Nyitott vagyok bármilyen megoldásra, akár a damilt is ledobom róla ha kell, de ha menthető a mostani, akkor az sem baj A 24es asso zsinórral nem volt ilyen bajom, ez 22-es. Létezik, hogy a zsinór maga a baj?
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
Kb 6-8 fő horgászhatott, nekünk kb két aktív óra volt, utána eltávoztak a halak a tó másik felére
A bekarikázott részről jöttek, máshonanan nem, X a többi horgászt jelöli. Mellettünk a hölgy sem volt túl aktív. Délután meg a másik parton volt több siker. (még a bokor alól sikerült kipiszkálni egy szatyros jószágot. Zöld betainnal, édes/gyümölcsös aqua-val(ez volt a legsikeresebb), fokhagymás-májas felütéssel sem sikerült nagyot alkotni. Bácsi kedves volt, és segítőkész, 3500ft a sportjegy.Szerintem nem túl rég nyithatott, de hogy hivatalosan, vagy sem, azt nem tudom. (Bácsi a fiára bízta aki nem üzemeltette, és most kezdett vele a kisöreg foglalkozni.)
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89240 üzenetére
Szép, szép! Milyen távon pecáztál?
Hétvégén voltunk Vecsésen egy kis magán tavon, de kb két/háromnyaras pontyokon kívül nemigen jött más. Kínomban átszereltem 50cm előkére meg csontia, és a levélkeszegeket aprítottamMás, megjött a 360as AsterX, majd tesztelés után írok róla bővebben, kézbe véve megnyerő, bár nem tűnik annyira kolbásznak mint a Nevis Method Carp. Szép kivitelezés, egyenes gyűrűsor, leszámítva egy kancsal spiccet.
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89152 üzenetére
De, viszont valamilyen formában, limitáltan mégis működhet. Annyi forgatókönyv volt már, hogy csuda
A tavat nem töltik fel, azt nem lehet csak úgy, de a tulajnak nem tudni milyen tervei vannak vele. Elképzelhető, hogy valamikor újra nyithat horgásztóként. -
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #89150 üzenetére
Sós tó, félgőzzel be lehet menni, kárász van benne elég.
-
mdav88
aktív tag
Egy kis nőnapi figyelmesség:
[link]
20% mindenre -
mdav88
aktív tag
válasz Zoli bácsi #89055 üzenetére
Lehet még nem nyomtak neki cimkét, valószínűleg a meglévőbe csomagolták ezt:
[link] -
mdav88
aktív tag
válasz BlackmMmDog #89031 üzenetére
Akutyamindenit, elnézést!
-
mdav88
aktív tag
válasz bercsi #88918 üzenetére
Szerintem azzal sem vagy kisegítve az is 380gr... Benzár method feeder 4500-6500 illene rá pl, azok olyan 290-300gr körül futnak.
Nekem az az 5000es orsó a 360-390es Benzár Universal botokon szolgált, kb oda való volt. Aztán én itt csak okoskodok, Te tudod Neked mi a megfelelő. -
mdav88
aktív tag
válasz BlackmMmDog #88914 üzenetére
Az hirtelen nem jutott eszembe, de több beszámoló alapján, az is okés lehet. Én még nem láttam élőben.
-
mdav88
aktív tag
válasz bercsi #88912 üzenetére
Arra a botra én biztosan nem tennék fel egy ilyen súlyú orsót, de persze ízlések és pofonok.
Kettő közt félúton még a Nevis Method Carp feeder kínálatot nézném meg, kecses, karcsú, angolos, de terhelhető bot. 330 30-90 nem sokban marad el a concourse 330tól. Még a 360H (45-120) is finomnak nevezhető belőle! -
mdav88
aktív tag
válasz diablo1984 #88871 üzenetére
Korábban linkeltem egy jászberényi boltot, ott volt készlten még januárban 10e forintért. Keress vissza.
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
válasz galervin93 #88819 üzenetére
Vasárnap detto, jöttek a kivert keszegek (csak methodra)
-
mdav88
aktív tag
válasz Zoli bácsi #88777 üzenetére
Fecapeca nem értesít túl, de küldik a rendelést. Egyébként levélre készségesen válaszolnak is. Nekem pozitív a képem róluk.
Egybéként egy másik boltban már láttam ezt az orsót 8990ért (de nem onlány)
-
mdav88
aktív tag
Del-afrikai csomonal kozel azonos zsinorvastagsag kizarja egymast? 22+24 es meghuzas utan szakad, mindegy hogy melyiket hurkolom. Alaposan nedvesitek persze....
Albright-tal ugy tunik rendben van. -
mdav88
aktív tag
Megjöttek a Seaknight WRIII azaz, Windrunner orsók, ez első blikkre elég jó vétel volt. Teljesen minőségi érzet, sima futás, jó súly jellemzi őket. Zsinórt is jól rakja, féknek is jó a hangja. Ja, és bontható a fékcsillag, ha átalakítanád gyorsfékesre. (bár így is elég jónak tűnik a karbonlamellás fék)
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
-
mdav88
aktív tag
válasz BlackmMmDog #88574 üzenetére
Van már belőle valami lájtos rózsaszín is
-
mdav88
aktív tag
válasz eisento #88560 üzenetére
Asso Invisilk sárga. Nekem nagyon bevált. Transzparensből van a dobóelőkém, sárga a dobon. Van belőle még pink is, az annyira nem jött be, szeretem követni szemmel a damil belépési pontját a vízbe, ehhez meg a sárga nagyon jó. Tavaly 24es-t nyúztam, idénre lecseréltem mindet 22-re. Méretpontos is, és sosem szakadtam be vele sehol. Csomónál se.
-
mdav88
aktív tag
válasz Zoli bácsi #88530 üzenetére
Rátekeredést aláírom, az enyém viszont tuti nem volt rátekeredve, mert 1. ellenőrzöm mindig, 2. bedobás előtt feltekerem és beállítom a zászlót.Dél-afrikai vagy Albright csomóval kötök, megvizsgáltam a nevis light carbon spicce vastagságra megegyezik a törött 1.5oz browning spiccel. A gyűrűkre extra méreteire külön felhívják a browningnál a figyelmet, szóval ez az elmélet sem stimmel.
Én el tudom ismerni, ha hibázok, jelenleg a saját darabomnál nem érzem, hogy hibáztam volna. Na mindegy, majd lesz valahogy, megkérdezem a boltot, bár lehet csak az egyik hibás rész van meg.
-
mdav88
aktív tag
Anyagi kár jelentős!
Felavattuk ma a Browning botokat, egész jó pecát toltunk a gyerekkel. Akkora kárászt fogtam, mint még sose, bőven verte a kilót! A gyengébbik merítőnyelem reccs. Ok, úgyis szar volt. Aztán egyszer csak meging reccs, egy spicc oda a gyereknél a 330as pálcán.. Hurok a spiccen, rátekert, és reccs. Mondom ok, hát benne van. Két dobással később, nálam dobás közben reccs, valószínű, hogy a dobóelőke csomója szintén az utsó spiccgyűrűt elküldte nyaralni szintén a 330as boton....
Értem én hogy fogyóeszköz, de ugyanezen a pályán a Nevis Method light és medium spicceivel nem volt problémám idáig(0 spicctörés). Érdemes lehet ezt megreklamálni, vagy fogadjam el hogy béna vagyok?30as kosarak max 50méter "lőtáv".
Volt tok, ponty, pisztráng, kárász és keszeg is a megfogott halak közt.
-
mdav88
aktív tag
válasz sasa311 #88510 üzenetére
En 330ast meg 390eat rendeltem, es csak a kivancsisag miatt mertem ma sulyt. Botpanttal a 330as 210gramm korul volt, es kb ennyi volt a nevis 360h is.
De ha valaki erre gerjed, lemerem es dokumentalom.
Mas, minosegi, de azert nehany gyuru kisse csalen allt rajta, ettol picit tobbet vartam.
-
mdav88
aktív tag
válasz sasa311 #88495 üzenetére
Na, pont akartam írni....
Sajna már várható, illetve tudható volt. A környéket megvették, hatalmas logisztikai és raktárüzemeket húznak fel köré, és a tó mint olyan átmegy tüzivíztározóvá. (hacsak egyszer nem töltik fel és épül rá raktár...)A mikort viszont nem tudták megmondani még decemberben sem. Hát most jött el az ideje.
Hozzá kell tenni, hogy bármennyire is szerettem ide járni, az elmúlt időszakban nem lehetett normálisan kikapcsolódni a giga forgalom és a folyamatos építési zaj miatt. Ezt leszámítva nagyon sajnálom, mert nekünk egy lépésre volt, sokat jártunk, és jól is éreztük magunkat.
-
mdav88
aktív tag
Nos, megjottek a Xenos botok, alig várom, hogy összevizezzem őket Majd dobok képet hogy görbül
Elég finom, légies pálcák, várom rájuk a kínai orsókat, meglátjuk együtt hogy muzsikálnak -
mdav88
aktív tag
válasz diablo1984 #88437 üzenetére
24ért ott a 390es, nekem speciel jobban elfér, mint a 420, akkorát dobnom sem kell, hogy indokolt legyen, de kétségtelen, hogy 21ért 80e helyett megoldottam volna
Én belapátoltam innen a 390esből, meg a kétrészes 330ból, majd jelzem, hogy megérte-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest