Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nézz után a neten! [link] Ez az oldal sok segítséget nyújtmajd neked! Elmondom neked hogy kell fenéken süllőzni! Én úgy szoktam hogy a főzsinórra kötök egy hármas forgó kapcsot! Az egyik részére kötök egy ólmot! A dunán a gula alakú a jó mert azt nem görgeti el az áramlás! A másikba meg kötök egy nagy süllős horgot! Csalihalat bármikor lehet fogni de lehet boltba is kapni! A csalihalat kettészeled úgy hogy két halszeleted legyen! Ebből az egyiket a háti oldalánál feltűzöd! Így már csak be kell dobni a szareléket! Ha biztosabb akarsz lenni a halfogásba,akkor a halszeletet egy süllős ultrabite-os aromával leöntheted!
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
kukorica
csendes tag
Az nemárt ha valaki segít neked de egyedüli is megtanulhatod az úszós csukázást , én is teljesen magamtól meg a haldorádóval ''tanultam'' meg.Keresel e nyugott szakaszt és kémleled a vizet ha rablást látsz akkor jóhelyen vagy ha nem akkoris megpróbálhatod ott vagy keresel egy másik szakaszt és ugyanez.Csalihalat tudsz spiccbottal vagy csalihálóval is fogni.Ha olvastál szerintem a többit már tudod
''cirkusz az ország mindenkin nevetek a senkikből csinálnak sztárt az emberek''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning