Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz knorbert1992 #7671 üzenetére
Igen, sajnos mindenhol ez megy, és akkor még az esetleg a folyóba visszajutó halak mértéktelen lehalászásáról (varsák a fokokba - mindbe) nem is beszéltünk...
Nálunk vasvillával járták az árteret ezek az állatok
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Gézengúz
addikt
válasz knorbert1992 #7671 üzenetére
A mocskos k...a anyjukat...Ott maradhatna 3 évig tényleg...
-
Sickboy25
addikt
válasz knorbert1992 #7623 üzenetére
nekem:
5 kilós tükrös
1,5 kg-os kárász
több kiló környéki dévér, ragadozóból még nem sikerült normális méretűeket fognom, csak kiló körülieket."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Alg
veterán
válasz knorbert1992 #7623 üzenetére
Előrebocsátva, hogy csakis természetes vízen horgászok, és 90%-ban keszegezek...
A legszebbek:Ponty: 3.90-es pikkelyes, nagykunsági-főcsatorna
Süllő: 3 kiló, Tisza
Jászkeszeg: másfél kiló, Tisza
Dévérkeszeg: kiló körüli, Tisza
Márna: kiló körüli, Tisza (öcsém fogott utána egy ketteset)
Kecsege: másfeles körüli, Tisza (több is volt belőle tavaly nyáron)Képek vannak az adatlapomon lévő linken
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ngabor2
nagyúr
válasz knorbert1992 #7621 üzenetére
amennyire tudom, az amur elég szálkás és száraz (javítsatok ki, ha tévedek). ellenben egy törpe, különösen, ha nagyobb, szálkamentes, és csak a gerincéről kell lefejteni a húst, ha már megfőtt. A törpét viszonylag egyszerű megnyúzni, az amurról a pikkelyeket le kell kaparni. oké, a nagy amur "egy kicsit" gyakoribb, mint a nagy törpe a fogás élménybeli különbségéről meg már szót se ejtek...
-
Alg
veterán
válasz knorbert1992 #7614 üzenetére
Ezért vannak a magántavak ("lavórtavak" )
Én természetes vízen, természetes környezetben, őshonos halakat szerenék fogni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest