Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Hali
Velencei tó kört honnan érdemes lenyomni ha kocsival viszem a bringákat? Hol érdemes hagyni a kocsit? -
bigdady
nagyúr
válasz Hasaggymeg #193680 üzenetére
Ez az S méret mekkora? Huszon hányas?
26-os már egy nőnek simán végleges[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
60e Ft-ig 11 éves lánynak 26-os mtb vagy cross bringa van belépő szintű? -
bigdady
nagyúr
Hali
Ország közepétől kb max 50-100km-es körzetben tudtok Tatai tó körüli gyerekkel bicajozáshoz hasonló helyet?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Bp 50-100 km körzetében ajánlanátok vmi hasonló utat bringával gyerekkel mint a tatai tó kör?
Köszi -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Gyerekkel Velencei tónál egy oda vissza max 10 km szakaszt ajánlanátok nekem? Ahol jó a bicikli út és szép a látvány is? Köszi
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Gyerekkel (7) elmennénk bicajozni pl Velencei tóra. Körbe lehet tekerni szerintetek? Honnan lehet indulni és hol érdemes megállni, ötlet? Kerékpárút van végig?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ford fiesta 2012-re használ valaki kerékpártartót? Milyet? 2-3 bicajra kéne minél olcsóbb.
Csomagtartóra nem lehet mert mind vagy a rendszámot vagy a fék lámpát takarja...
Gondolom tető csomagtartóra erosithetoek vannak csak.
Kosz -
bigdady
nagyúr
Ios-re ingyenes a Runtastic Mountain bike Pro: [link]
-
bigdady
nagyúr
válasz Napfénysüti #32662 üzenetére
A sulyara kivancsi lennek
-
bigdady
nagyúr
Hali
Kormany nyereg tavolsagnal az ujjam pontosan mit kell hogy elerjen? A kormanyoszlopot vagy a markolatokat osszekoto vasrudat? Egyiket nem erem el a masik meg tul közeli.
-
bigdady
nagyúr
Na fel is került a continental country plus a bringára 47x622 méretben. Faja hogy vastagabb terepesebb gumi van a cross bicajon de énnél vastagabb tényleg nem kell rá ezt pont tökéletes Megyek majd tesztelni normafára defekt ellen
Slime-t nem kapott legyen elég ezIgy eladó 2 db, kb 200 km-t futó hibátlan még szőrös Innova 42x622
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Balazska15 #32264 üzenetére
nekem ma 53-at mért strava és kb annyit is mentem
-
bigdady
nagyúr
Hali
Bringázástól elkezdett fájni az egyik vállam egy jó ideje. Milyen rossz beállítás okoz ilyesmit?
-
bigdady
nagyúr
válasz Daniel Alves #32189 üzenetére
Meg kell nyitni Runtasticon az activities-en belül az adott évet, majd crome-ban jobb felsőben a 3 csíkon belül eszközök/javascript konzol ahová ezt másold be és enter:
var links = []; $('.type > a').each ( function () {
links.push($(this).attr('href'))
} )
setInterval(function () {
if ( !links.length) { return; }
var link = links.shift();
link += '.tcx';
var newFrame = document.createElement('iframe');
document.body.appendChild(newFrame);
newFrame.style = 'width: 1px; height: 1px;';
newFrame.src = link;
}, 500);Beszarás de működik és egyesével letölti a tcx fájlokat amit csak importálni kell strava-ba
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
NA sikerült áttöltenem runtasticról strava-ra mindent
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Runner_fxr #32024 üzenetére
Kb 20 km-es utat tudnál mondani cross bicajhoz? 3-as határhegy vagy normafa játszik, koszi
-
bigdady
nagyúr
válasz Runner_fxr #32024 üzenetére
Conti country plust akarok rendelni csak nem értem oda a boltba majd hétfőn. Az jó lesz oda is meg aszfaltra is adott esetben
-
bigdady
nagyúr
Normafánál lehet biciklizni cross bringával? Van ilyen útvonal 10/20 km?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Küllővédő tárcsa mire jó pontosan? Mert nincs a bringámon és a kazetta innen a belső részről megy tele mindig homokkal majd recseg ropog amig ki nem tisztítom.... Kosz ellen jó lennne szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
180 cm-re mi az ajánlott 29-er vázméret? Van erre vmi hivatalos táblázat? 17 vagy 19?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Én is fehérre hajlok
-
bigdady
nagyúr
Hali
Max 120-ig ti milyen 29-es mtb-t vennétek? Gepida sirmium pont ennyi azt néztem ki. Szerntetek?
-
bigdady
nagyúr
válasz vendingo #31577 üzenetére
Ezt irja a tour plus:
Defekt mentes – egy céltudatos trekking futófelülettel. Aszfalt vagy terep? Mindennapos használat vagy kerékpártúrák? Ez a sokoldalú gumi mindig teszi a dolgát. Nagy teherbírású futófelület otthon érzi magát ugyanúgy az aszfalton, mint a terepen, használjuk akár minden nap, akár hosszabb túrákra. Erős szerkezet egy különleges sérülésvédelem, ami párosul a SmartGuard védelemmel, ami a legkiválóbb defekt elleni védőszalag a kerékpárgumikhoz. -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Smart sam 47x600 nincs sehol. Ajánlották még ezt a tour plus-t helyette. Az ajánlott? Van alakinek?
-
bigdady
nagyúr
Van ötletetek hol vehetnék raktárról 47x622-es schwalbe smart sam-et? Végigböngésztem a netet de sehol nincs
Illetve a felnim az nem krómból van ugye, mert slime azt irja ahhoz nem való?
Illetve 250 ml Slime hány db gumihoz elegendő? Két bicajra?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Daniel Alves #31472 üzenetére
Pont ezt?
ez hasonló -
bigdady
nagyúr
válasz gergo5991 #31449 üzenetére
Koszi. Beruhazok egyre ilyen folyadekfeltoltos gumicuccal egyutt. Amugy nekem kisebb tuske is kiszurta a mostanit elol hatul.
Oldala milyen neked feliratos?Ha mar gumit csereltem ma szetkaptam az egesz bicajt es ujra kentem az egeszet es hasit is
Megjott ebayes kazetta kiszedo is tokeletesen kipucoltam a kazettas reszt is (nalam az megy tele trutyival elsonek es recseg az egesz, jo lenne belulre vmi por homokvedö akármi...)[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Köszi. Az se lenne baj ha valami jól kinéző köpenyt tennék fel nem snassz feketét. Ilyen is van valamilyen?
Ez a swalbe ha jol látom sima fekete ugye? Méretre uaz mint az enyém vagy vastagabb valamivel mert ez nekem nem derült ki szélesebbet szeretnék...[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Gepida 200 pro cross (52-es vázméret) alá tennék be szintén 28-as de mtb kereket. Mi az ami még befér szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ez a scott meg a mistral ajanlott márka?
-
bigdady
nagyúr
válasz Szakbarbár #29079 üzenetére
Akkor megnyugodtam
-
bigdady
nagyúr
Kiszedtem a hatso csapagyakat megpucolni (gepida 200 pro) Letezik hogy csak 9x2 volt benne? Meg legalabb 3-3 elferne mellette mikor visszarakom.
-
bigdady
nagyúr
válasz glacious #28860 üzenetére
Kosz.
Még egy utolso kerdes. Azt vettem eszre hogy az asszony bicaján felul szoros a lanc alul meg laza vagyis fent ra lett feszitve a fogaskerekekre. Enyemen meg alul felul is laza. Mindketto 3x7 sebesseges. Melyik allásban erdemes megfesziteni? Hogyan helyes? Kosz[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Szerintetek egy cross gepida 200 pro kerekeit ki lehet cserélni mtb kerekekre? Eladni nem akarom de sokkal tobbet jarok terepen mint aszfalton.
-
bigdady
nagyúr
válasz lsebestyen #28710 üzenetére
Az tuti nem. Csak hajtáskor ropog valami hátul.
Hajtást, pedált most cseréltem láncot és csapágyakat kipucoltam.
Ha a lánc cserére érett honnan tudni, lóg és kész? Hangot nem ad?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hátsó koszorú ropog szerintem kosztól. Azt hogyan kéne tisztitani? Nem is lehet szétszedni ha jól látom (shimano)
-
bigdady
nagyúr
Bakker kicsereltettem a hajtast. Erre ugyanugy zorog valami, de hatul! (erőteljes tekerésnél) Mi lehet? Telement kosszal? Nehéz kitisztitani? Kereket meg le birom venni de tovább?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Láncot ti hogy tisztitjátok? Elég retek homokos lett..
-
bigdady
nagyúr
válasz evilskati #27948 üzenetére
Bakker tenyleg egy nagy matrica van rajta koszi
Ki is csereltettem a hajtasom ipari csapagyas femcsészésre remelem ez strapabiro lesz mert elozo 1000 km-t sem birt amit beraktak helyette azzal a tipussal most ert haza az egyik bicajos egy 3700km-es túráról
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest