Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zsocy #247063 üzenetére
csak ki kell menni Dobogókőre és rakni neki felfelé...úgy van, a Tölgyikreknél a sárgán.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ZolkoW
őstag
én az ilyen nem túl speciális ruházattal úgy vagyok, mint az ablaktörlő-lapáttal, sosem veszek párezresnél drágábbat (lapátból), de így ugyanannyi pénzből van váltás. meg mindenkinek más fontos, én pl. szeretem a sok zsebet, ami kézre áll, normális cipzárt (a Racmmeremmel nem vagyok olyan elégedett ilyen téren).. dizájnban valóban fejlődhetne még a Deca..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
.LnB
titán
Ja, de az 575 az magyar nem? Én magyart nem veszek, elvből. Meg kínait se.
Egyébként ez a Castelli igaz, hogy top szint, de itthon nagyon túl van reprezentálva. Mert olvasgattam a témában, és a Rapha, MAAP, Santini is ott van elvileg mellette minőségben. Szóval én ilyen értelemben értem, hogy fura az, hogy mindenkin Castelli van. Viszont ez biztos, hogy azért van, mert a Castelli az elérhető itthon.
Nagyon szeretem én a Cube-omat! Nem azért írtam. Meg tudom, hogy hol a helyem, mire volt pénzem. Csak a Pinarello az nekem kicsit egzotikum. Nem irigykedek, csak elismerően csettintek, ha valakinek az van. Nekem a Wilier annyira nem is, még ha az új, Astana-s bringájuk eszméletlenül is néz ki: [link] Ha nem lenne határ, nem is tudom melyik márkát választanám, komolyan. Annyi gyönyörű gép van.
Egyébként ez a márka is szimpatikus nekem: [link] Visszafogott, stílusos. Például érdekes ez a fluoreszkáló minta is: [link] és ez: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest