Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
senior tag
válasz Lacerta #232571 üzenetére
SP40-et használok fejlámpának (bár egyre ritkábban...), mi lett volna ennyiért jó választás helyette? Maxon futtatva megfelel lefelé erdőben, felfelé meg nem kell. Autó szerelésnél se volt gondom vele, picit teríthetné a fényt jobban mondjuk. Amikor még keresgéltem, csak drágább cuccok jöttek szembe, pedig maúgy ez a fajta kialakítás tök jó bukósisakra.
A gagyi kínai lumintop lámpám meg 0-24 rajta van a montin, pár ezer km rázkódást már kapott, de még sose váltogatott módok között, meg semmi gondja nem volt, a tartója meg egy belső darabbal kiegészítve atomstabil, még nem fordult le sose.'92 Honda VFR 750
-
andrisbandi
őstag
válasz Lacerta #232571 üzenetére
Kína ellenes érv még, amit jótékonyan soha senki nem említ, még tesztekben sem láttam, h 7 nap után a visszaküldés a vevő költsége. Magyarból Kínába a legolcsóbb, legkisebb 8e Ft kb.
Magyarul a vásárolt teméked próbagaris lesz, mert egy hét után nem éri meg visszaküldeni.
Autóhifivel jártam így (70e). Nagy volt az öröm 3 hónapig, majd kiderült, h hiába vettem európai raktárból Kínába kellene visszaküldeni, ami akkor 30e Ft körül volt... átondolva inkább eladtam alkatrésznek (20e), és vettem itthon drágábban(100e), magyar garisat.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest