-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Beírom ide, hogy más ne járjon így:
Vácon a defektet kapott az egyik családtagom biciklivel és jobb híján Wilker-be vitte be, mert az volt a legközelebb.
A belsőt kicserélték, ezzel nem is volt baj, de a kerekét a biciklinek rosszul rakták vissza. Viszonylag idős már a bringa, így nem gyors záras a tengelye, de ha én akinek nem ez a szakmám, ki tudom szedni a kereket, majd visszarakni úgy, hogy ne érjen hozzá a vázhoz és a fékbetéthez a külsőhöz, akkor szerintem egy szervizesnek ezt kisujjából kéne csinálni.A hiba nem elsőre jelentkezett, így nem lett visszavíve egyből, más dolgok is közrejátszottak. Az is lehet egyébként, hogy nem volt meghúzva a csavar és azért jelentkezett csak később a hiba.
Szóval ide ha lehet ne vigyétek javíttatni a kerékpárotokat, mert egy defektet sem tudnak megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Black karóra // Teljesen új // ÁR ALATT //
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Gold karóra // Teljesen új // Ár alatt (70e Ft)
- SCOLIA HOME 2 automata darts pontozó rendszer - bontatlan - áron alul
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // 50e Ft-tal ÁR ALATT
- Oral-B OxyJet szájzuhany ÚJ (Csomagküldéssel is)