Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz szimpláncsak #261083 üzenetére
Nincs semmilyen átok, előszörre csak rohadt nagy mákod volt, és a mostani a normális
A "minden ugyanazon" erősen vitatkoznék, ugyanis egy már használt, a peremnél kissé kinyúlt külsőt próbálsz a helyére tenni, tehát nagyobb hézag van a felnitől. Benzinkút, vagy gumileszedővel a peremre kell rakni kézzel a külsőt, amennyire megy és úgy küzdeni vele.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
andrisbandi
őstag
válasz robee19 #261098 üzenetére
Nincs baj a gazdaságos fékekkel. Amíg gyűjt az ember egy jobbra, jóvanaz.
BR-MT200
Manuals & Technical Documents
USER'S MANUAL 1
A leírásukban lehet kutakodni az ajánlott tárcsaméretre.
Ennél tiltják a nagy 203-ast, igazából a 180-ast sem ajánlják. A kisebbek valóak hozzá.A fékkar miatt. Az olcsóbbaknak nagyobb, így az erőkar is. Hirtelenebbül, nagyobbat fékeznek, nagy tárcsánál ez végzetes lehet. Minnél nagyobb a tárcsa, annál kisebb erő kell a fékkaron a blokkoláshoz.
Emiatt a nagykaros fékekhez csak kicsi tárcsák jók.A nagy tárcsákhoz való sportos, 1-2 újas kisebb fékkarok a drágább fékeken vannak.
Itt nemcsak a rotor több 10 dekás többlet tömege miatt, hanem az egész fék nagyobb hőtűrésre lett tervezve, pl több az olaj is.
Ezeket hősokkolni még direk sem könnyű. Hozzáértők 180-as tárcsákkal kánikulában is jól boldogulnak. 203-asokkal egy állandóan fékezgető kezdő sem tudja megforralni a mostani fékeket szerintem.Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
zsamiatt
őstag
válasz Napfénysüti #261097 üzenetére
Szia! Ez a millenniumi túra egész csinosnak tűnik. Találtam is egy túrát rá. [link]
Viszont egy dolgot nem értek az ilyen több napos túrákban hátha tudtok benne segíteni. Hogy lehet ennyi cuccot vinni?
5 db normál ruha, 5 db mez + bringás gatya, 1 tartalék cipő. Ha egyéb dolgokat nem visz az ember feltételezve, hogy a szállodákba van.
Van olyan zsák amibe ennyi ruha + felszerelés belefér?[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
.LnB
titán
Frissítette a megfizethetőbb árú kerekeit a DT Swiss: [link]
Nem sok mindenkit érint, de úgy látom, hogy a PR 1600-ból ki is vezették a felnifékeset (nekem még az van): [link]
Így már csak a P 1800 maradt, ha valaki olcsóbb, felinfékes DT kereket keres: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz zsamiatt #261104 üzenetére
Az ilyen csomagolásos dolgot mindig nőre kell bízni. Ők értenek ehhez. Eszméletlen mennyiséget tudnak pakolni. Igaz, néhányuk hajlamos arra, hogy azon felül ami kell, még bepakolja a fél házat is full fölöslegesen. (az én párom teljes mértékben ez a típus.) Ez ellen úgy kell védekezni, hogy előre leszögezed, mindenki azt cipeli, amit ő pakolt el.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
itouchfan
senior tag
válasz zsamiatt #261104 üzenetére
Teljesen felesleges ennyi cuccot vinni. Egy papucs, egy utcai rövidnadrág abból se farmer hanem valami könnyű kicsi, max 2 póló, 1 váltás bringasgatya, 1 váltás mez, alaoltozo, esőkabát és pár zokni, alsónemű és talán egy fürdőgatya. Ez azért egy 10-12 literes nyeregtaskában simán elfér. A cuccokat meg este ki tudja mosni az ember a szálláson.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
az Aivee agyakról lehet valamit tudni? (megbízhatóság, minőség, szervizelés, stb) [link]
a korábban is javasolt ruedascustomnál ezek az agyak is választhatók.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
robee19
tag
válasz andrisbandi #261103 üzenetére
Köszönöm szépen. Éppen a fékkar miatt kezdtem el nézegetni a Deorékat. Annak én is jobban örülnék, ha kisebb lenne. De más hátrányát eddig nem éreztem. De mondom ezt úgy, hogy valóban ez az első tárcsafékem. Előtte az újabb Tigra felnifék volt az outimon. Ahhoz képest ez nagyon felül teljesít. És elöl 180 hátul 160 tárcsa van.
-
tknof1871
őstag
válasz andrisbandi #261091 üzenetére
Üdv! olcsó kerékpárváz ápolás mosás után; LIDL pumpa
Egy gyakorlatias kerékpáros (láthatóan mindent a legolcsóbban de hatékonyan próbál megoldani) videójában láttam, hogy a mosás és a víz letörlése után autó karosszéria ápolót használt a vázra. Angolul beszélt, pontosan nem értettem.
Vajon igaza van? Végül is a karosszéria és a kerékpár váza is fém, van benne logika.Korábbi kommentben feljött a Spray Muc-Off Bike Protect 500 ml, ami szállítással kb. 5,200 - Ft. A videó után keresgéltem a magyar webshopokban és a karosszéria ápolók túl sokfélék, elvesztem közöttük. Konkrétan van olyan megoldás ami ugyanúgy megvédi a vázat mint mondjuk a Bike Protect de olcsóbb? Nem kell szépnek lennie tőle a váznak, csak védje meg. Mostanában elég sok az eső.
Valaki más videójában mosás után a videós szó szerint minden résből, kifújta a vizet. Még a csavarfejekbe is belefújt. Volt kompresszora. Érdekes, hogy más, aki nagynyomásút használt a mosáshoz, erre a célra az MO-94-et használta és nem sűrített levegőt. A kompresszoros fickó meg csak a kerti slagot de minden résbe belefújt.
Az érdekes látvány volt, hogy a mosásnál WC kefét használt pl. a kazettás váltón. Megnéztem és a nagy, a P betűs, barkácsáruházban 552-Ft a WC kefe. Egy nyeles autómosó kefe, hasonlóan hosszú nyéllel 1,199-Ft. Egy olcsó komplett kerékpártisztító kefe szett, amiben a nyeles autómosó keféhez hasonló is van, mondjuk 6 ezer, a Park Tool szettje ennek a duplája.
LIDL pumpa
Most 4,999-Ft. A nagy T alakú. Olvastam véleményeket. A teste műanyag. Jobb, ha fémből van a pumpa?
A nyomásmérője pontatlan. Két szeleptípushoz is jó (Dunlop, auto). Rászorítható a szelepre. De van akinek pumpálás közben leugrik a szelepről.
Ajánlott vagy nem ajánlott pumpa?
Mikor a helyi kerékpárszervizben/boltban voltam hasonló műhelypumpát legolcsóbban 9 ezer Ft.-ért ajánlottak, de nem kérdeztem az fémből vagy műanyagból van, a nyomásmérője mennyire pontos.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
jjeahh
nagyúr
válasz Napfénysüti #261102 üzenetére
"The handling is even easier due to the increased inner diameter at the valve base from 2.4 to 4 mm. This facilitates the flow of air and sealing milk."
Ezek szerint ez az . Nem próbáltam, de haverom szereti és ugyanazt tudja, amit az enyém, a fenekén nagyobb a lyuk.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szimpláncsak #261083 üzenetére
Öreg hiba, a felpattant gumiköpenyt ha nem muszáj nem szabad lefejteni, a szelepen szépen be lehet nyomni a tejet, a fecskendő stucnija pont belefér.
Napfénysüti...
+1, hogy egy klasszikust idézzek (6030D ) nem a táv, vagy a szint az ami megöl hanem a tempó. Sőt, ezek a híres hágók melyeket direkt autós átkelésre terveztek nem olyan vészesek meredekség szempontjából mint az amolyan véletlenül leaszfaltozott (vagy le sem aszfaltozott) utak ahol lexarták fel tud-e menni majd egy személygépkocsi és kilométereken át 10+%-os szünet nélküli mászás vár rád. Ezeknél az európai civilizált hágóknál szerpentinek tömkelegével "emészthető" meredekséget, és meredekség váltakozásokat kreáltak ahhoz, hogy kvázi pihenni is tudj kicsit itt-ott, így ha nem ugrasz neki mint a süket és lövöd el patronjaid már az elején szerintem szépen fel lehet kúszni rájuk. Szerintem...[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
andrisbandi
őstag
válasz jjeahh #261100 üzenetére
Trükkös: [link] [link] , de le kell csekkolni a pumpád feje rámegy-e.
Fits up to 8mm valve hole.
- Szerintem ezek a fajták nem mennek bele a presta furatos (6mm) felnibe.le kell csekkolni a pumpád feje rámegy-e.
- Ránézésre mintha autószelephez való pumpafejjel használható lenne. Vagy másról van szó, muszáj venni egy spéci adaptert?--
+1
#261115 Hasaggymeg
A mag helyén szoktam én is benyomni a tejet.
A darabos szintén bemegy simán.
Elég pusziltatni a szelep hüvelyt és a beöntőt.Kicsit levágtam a hegyéből az edény beöntőcsőréből. Így picit nagyobb lett a lyuk. Pont a magház mérete, beledugni már nem lehet, de rászorítva tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
ZavaBalazs
őstag
válasz tknof1871 #261111 üzenetére
az én lidlis pumpám elég gyorsan megadta magát, a kis szürke gyűrű körül kitágult a foglalat, és kiugrik (általában már akkor, amikor rázárom a szelepre, de van, hogy pár nyomásig jó):
de nem tudom, lehet, hogy az újabb már normális fejjel van szerelve.
(aztán vettem helyette egy ilyet, amikor le volt árazva 6500 forintra)wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
jjeahh
nagyúr
válasz andrisbandi #261116 üzenetére
Hm, lehet, ezt nem is figyeltem, hogy nagyobb furat kell nekük. Lehet majd kipróbálom, mert a felnim schraderről van adapterezve prestára, így használhatnám prestával adapter nélkül.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
zsamiatt
őstag
válasz itouchfan #261107 üzenetére
de ez azt feltételezi, hogy a szálláson van mosógép.
@LNB: Nyilván de a ruhának van egy adott térfogata amit préselni lehet egy darabig, de aztán nem megy tovább
@Napfénysüti: Ez lenne a legjobb megoldás. Csak a linkelt túrán azt írják nincs ilyen. Ezért is probálom kitalálni, hogy ahol nincs ilyen ott hogy a fenébe oldják meg. Ha van mosógép nyilván akkor nem gond, de az meg nem mindenhol van, főleg nem szállodában.
-
parandroid
félisten
válasz robee19 #261098 üzenetére
Laikusnak (én is az vagyok): felnifék után bármelyik alap hidraulikus tárcsafék jobb lesz. Egy jó felnifék is lehet jó, de hidraulikus tárcsafékből mind az, a jobbak meg sokkal jobbak. Ami a hátránya (a súlya mellett), hogy ha folyamatosan húzod, nagy ereszkedésnél), hamar el tudod melegíteni, erre figyelni kell. Hétköznapi használatban azért ehhez nagyon bután kell fékezni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz zsamiatt #261119 üzenetére
Mosógép? Csap alatt átmosod, ha jó idő van, egy technikai mez egy óra múlva száraz. Graveles ismerősök (csajok) most nyáron épp fél eu-n bicikliznek keresztül, egy nyeregtáska+kormánytaska kombóval, autós kíséret nélkül. Korábban pár napos ilyen túrát csináltak úgy is, hogy sátrat is vittek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz parandroid #261122 üzenetére
A mezeket nem mossuk hanem...szellőztetjük. ...egy ilyen túra amúgy sem a tisztaságról szól, ki lehet bírni pár napot öblítőszer illat és parfüm nélkül is.
robee19...felhasználó (és felhasználás)függő, van aki eléget mindent (is) más meg szépen tud alap fékekkel is lejtőzni. Ha kevésnek érzed majd lehet cserélni, de nem hozzászólások alapján hanem inkább személyes tapasztalat után.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
szimpláncsak
tag
válasz andrisbandi #261091 üzenetére
Sajnos tapasztaltam én is, hogy a második nem jó, de nekem csak olyan problémám volt, hogy össze-vissza mutatta a nyomást
.LnB
Néztem én is, vannak érdekes kategóriák a pályakerékpàrban. A tandemen nem mondom, hogy nem mosolyogtam De a madison, meg a pontverseny nagyon tetszett -
lsebestyen
addikt
Egyébként én most úgy használom a Karoot, hogy beledugtam egy L alakú töltőkábelt, ~30cm hosszú, a stucnin van tépőzáras kábelrendező. Így nem kell leszedni mindig a töltés miatt, hanem powerbankról tudom tölteni. Valami szütyő kell majd a kábel végére, ha esetleg elkapna az eső.
-
szimpláncsak
tag
válasz Hasaggymeg #261115 üzenetére
Nem szedtem le. Kitekertem a szelepmagot és leugrott De majd beszerzek fecskendős, szelepmag kitekerés nélküli utántöltőt
-
zsamiatt
őstag
a mez még hagyján, abból még el is hiszem, hogy kijön de a betéttel mit csinálsz? Az azért elgé be tudja szivni az izadságot ha jól gondolom. Mondjuk ha azt mondjátok higénikus lesz és nem lesz büdös akor elhiszem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szimpláncsak #261126 üzenetére
Ja értem...az gáz, biztos bekerült tej a gumi pereme alá, aztán csúszóssá varázsolta...vagy éppen te tetted szappanos vízzel fel. 🤔 Nekem eddig mindig hangosan és meglehetősen tartósan felpattant, mindig úgy kellett lefejteni, letolni arról az emelt belső peremről, hogy megbonthassam, igaz szappant sem használtam még.
zsamiatt...na ezért (sem) hordok betétest, és ha véletlenül mégis (van egy ajándékba kapott ) akkor is alsóval...mert bugyit azt lehet többet is odapakolni, kis helyet foglal, de a (xaros )betét nem hiszem megszárad másnapra.[ Szerkesztve ]
-
semmiho
tag
Több Magura fékem volt már és van jelenleg is, és mivel rengeteg alkatrészem van ehhez a márkához, kitaláltam egy nagyon egyedi féktuning projektet rá.
Lett most olcsón egy MT8 Pro szettem, amit már tuningoltam egyujjas karbon fékkarokkal, titánium csavarokkal a kar rögzítésénél (2-2 db az acél csavarok helyett) és az alu helyett karbon bilincsekkel. Fékcsövekre is van ötletem: Trickstuff Beta.Meglepetésemre, találtam egy svájci Titánium csavarokkal foglalkozó céget, akik forgalmaznak MT8 féknyereghez titánium-ötvözet csavarokat. Nem olcsó, de legalább nem EU, ugye - és sajnos pont elérném a 45 EUR összeget a rendeléssel (így erre VÁM + ÁFA is lenne - már ha jól értem). (-:
Valaki jártas a Vámtarifaszámok világában, hogy a titánium csavarokkal milyen vámra számíthatok Svájcból?
Próbáltam keresni, talán a száma 81089090, de a jó ég tudja - és még ehhez se találtam meg, milyen vámmal számolhatok...[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Erről az jut eszembe, amikor terveztük a haverommal a két napos bikepacking túrát úgy, hogy a hegyen menedékházban alszunk. Végül azért nem jött össze, mert a haver rájött, hogy nincs se légkondi, se meleg zuhany és ha már hegyen vagyunk be is kéne b*szni, de nehéz bringán kicipelni 1500-1800 méterre terepen 20 sört. Ha már sör, valami húst is kéne sütni és a végén már inkább autóval akart kimenni valahová a közelbe aszfalton... . Városhoz szokott szemlélettel, kényelmi igényekkel nem lehet ilyesmit bevállalni. Szerencsém, hogy kiskoromban az erdész nagyapámnak hála rengeteg időt töltöttem a vadonban, civilizációtól távol. Technikai öltözetünk sem volt, de még goretexes bakancs sem létezett, csak normál bőr bakancs, pamut ruha és gumicsizma, mosni egy patakban tudtunk, de eszünkbe sem jutott a higiénia és mégis életben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz szimpláncsak #261124 üzenetére
A tandemben, látássérültek mentek. Azon én nem mosolyogtam.
Viszont van pár "agymenés" versenyszám. Gondolkodtam is, hogy bakker elképzelem, hogy unták a körbe-körbe tekerést, és leültek agyalni, hogy mikkel lehetne ezt az alapból unalmas sportot feldobni. És hát szerintem nem mind sikerült jól. De akkora történelmük van, hogy valószínűleg nincs igazam.
A Madison története viszont érdekes volt. De ez a Keirin azzal a motorral.. Egyrészt lehetne modernizálni. Másrészt abban csak az a "egyedi", hogy ~50km/h-ról kezdenek el versenyezni.. Azt nem is értem miért jó.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #261115 üzenetére
Azt olvastam hogy régen mikor ezek az utak készültek próbálták max 7%-os átlag körül tartani a meredekségüket mert azon még fel tudtak menni az ökör vagy ló által húzott szekerek.
Amúgy én ezeket a km köveket nagyon bírtam a franciáknál, ilyeneket más nemzetek is bevezethetnének a nagy hegyeken: [link]
Mutatja az aktuális tengerszint feletti magasságot, mennyi van a csúcsik vissza és hogy hány % átlagú a következő km.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
andrisbandi
őstag
válasz zsamiatt #261127 üzenetére
A sportgúnyákat előkezelik, talán ezüstös szálakkal, így kevésbé tudnak elszaporodni a bacik, amiktől szagos lehet.
Én Neomagnol-os előmosást alkalmazok. Ez nagyon erős fertőtlenítő.
Gazdagék folyékony spotmosószerrel ritkítják az ellent. Ez gyakorlatilag sima mosószer + alkohol x%-ban, pl denaturált szesz gondolom.
Ha új a cucc, vagy így van kezelve, szerintem simán kibírna pár csak vizes mosós napot, nem szagosodna be.
Ghetto diy szagtalanító lehetne egy szórófejes minipalack tiszta alkohollal, pl denszesz
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
-
Mezga Aladár
veterán
Keirin
A tradicionális sprint szám 2000 méteres japán változata, amelyet 1948-tól rendeznek. A keirin versenyzőknek egyszerre kell kitartónak és gyorsnak lenniük, valamint jó taktikai érzékkel kell bírniuk. Az első 1400 méteren egy speciális motorbicikli (derny) diktálja a tempót és a versenyzők a legjobb pozíciókért harcolnak, amíg el nem kezdődik a sprint az utolsó 600 méteren. -
parandroid
félisten
Elárulok egy mocskos kis részletet: nem mosom minden biciklizés után a biciklis ruhákat. Sokszor a futós cuccokat sem, bár az azért más kérdés. Gépben főleg nem. Néhány használatig, ha nem túl intenzív az izzadás, bőven elég nekik a szellőztetés. Másrészt az erős napsütés, és uv-sugárzás is jó nekik, ha sikerül úgy kitenni szellőzni a tűző napra. Nedves, nyirkos idő + izzadás az más kérdés, olyankor nincs mit tenni, csap alatt, tiszta vízzel mosás, + esetleg valami fetőtlenítő spray, és remélni, hogy annyira nem magas a relatív páratartalom, hogy meg tud még száradni.
Mindehhez hozzátenném, hogy elég érzékeny vagyok a szagokra, pláne a testszagra, a sajátomra is, meg máséra is, szóval büdös cuccokat nem veszek fel.
Amúgy meg azt gyanítom, hogy itt is szerepet játszik az anyagminőség, nagyon nem mindegy, hogy miből készültek azok a ruhák.p
-
.LnB
titán
válasz Mezga Aladár #261136 üzenetére
Tudom mi az a Keirin, csak nem tetszett. Azért írtam róla.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
XenHai
senior tag
Sziasztok
Van valakinek Budapesten Decatlonos GRVL 520 bringája (apex vagy a compact piros) ? M -es vagy S méretben , akivel össze lehetne futni valahol egy hosszabb teszt-re ?
-
semmiho
tag
válasz f4lcon #261135 üzenetére
Nagyon köszi! Nem vészes annyira akkor, ~60 EUR lenne a végösszeg 7% vámmal + magyar áfa - ha a postaköltséget nem veszem bele. Plusz ha jól láttam a Külföldi rendelések topikban, lesz egy 4000 HUF kezelési ktg. a posta részéről.
@Toobee: köszi neked is, kicsit utána járok ennek a lehetőségnek is!
-
szimpláncsak
tag
Jah, akkor visszaszìvom, annak csak az összefoglalóját láttam. Nem is gondoltam, hogy egyszerre tartják, általában külön parasport versenyek szoktak lenni, ezért meg sem fordult a fejemben.
A motort én is lestem, de annak is csak az összefoglalóját láttam, de nekem az jutott eszembe, hogy az nem-e valami elektromos cucc már és csak kinézetében néz úgy ki, mint egy motor
-
RexpecT
addikt
Én eddig minden bringás cuccot 30 fokos gépi mosással mostam, öblítő nélkül.
Kíváncsi vagyok az új NW mezre hogy hogyan fogja bírni hosszútávon, mert az első felvételnél az ujjainál már hajlamos volt kb. egy mm-t felhajlani.
Másfél éves Holokolo mez ujja már így néz ki:
Egyébként semmi baja, felvéve nem ennyire pöndörödik fel, de már nem az igazi.
Másik Holokolo mezem, aminél csak simán vissza van az anyag hajtva az ujjainál annak semmi baja.
Nekem ez a kialakítással sincs semmi bajom, főleg amiatt, hogy ennek esélye nincs felpöndörödni:
-
szimpláncsak
tag
válasz jjeahh #261131 üzenetére
Nálunk is felmerült, végül a 10 fős társaságból 3-an mentünk el ilyen bivak szállásra, többiek még ezt sem akarták bevàllalni.
Csütörtöki napon aludtunk ott, aztán hétfőn osztotta meg a legközelebbi település polgármestere, hogy anya medvét látták 2 boccsal
Nekem csak a "nagy dologgal" lett volna problémám . Aztán miután erről beszéltünk a facebook feldobott egy ilyet -
Anubis_9
őstag
válasz Dark Archon #261000 üzenetére
Rendes tőled, de sajnos a közeljövőben nem igen járok BP-en. Viszont találtam boltot Veszprémben, ahol árulnak ilyet!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
robee19
tag
válasz Hasaggymeg #261123 üzenetére
Értem, csak tapasztalat híján nehéz nem hozzászólásokból táplálkozni. Azért kérdeztem, mert évente egyszer általában feljutok a Zemplénbe, ahol a Háromhuta-Kőkapu közötti csak kerékpárral és gyalog járható aszfalton elég szépen el lehet engedni, és nem akartam, hogy akkor derüljön ki mikor kiszednek a patakból, hogy "jah ilyen fékkel nem kellett volna idejönni"
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
RexpecT
addikt
válasz szimpláncsak #261143 üzenetére
Ez az Ódorvár mellett van ugye?
-
andrisbandi
őstag
válasz robee19 #261146 üzenetére
Azt mondják hozzáértőbb pilótának, aki nem fékezget állandóan.
Ennek persze feltétele a hegyekben a terepesebb külső, megfelelően alacsonyabb nyomáson.
Amennyire lehet felváltva kell nagyobb terheléssel fékezni, így hűlhet az egyik kör.Szóval ha ügyesen használod, szerintem a te fékeddel is boldogulni fogsz.
-
itouchfan
senior tag
Mosdótálba berakod, kicsit megdörzsölöd, utána kirakod a napra száradni, tökéletes lesz. Ezek a túrák nem arról szólnak, hogy minél jobban nézzen ki az ember a városi kávézóban, és ha kétszer háromszor így felveszed a nadrágot, semmi baj nem lesz.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
semmiho
tag
Úgy tűnik, nem csak enduro vonalon marad az RS Flight Attendant: hamarosan érkezhet a SID villákhoz.
Vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban, de ki tudja, talán lehet valamennyi létjogosultsága.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest