-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz RetepNyaraB #138185 üzenetére
Szerintem sem ad hozza semmit. Sokkal praktikusabb a tölcsér… de most nem lenne idom modolni
amugy én át szoktam a mininel a kiskanál végére . Ecsetek hamar megpusztultak -
eastsider
nagyúr
válasz Alabástrom #138176 üzenetére
Igen azért írom, hogy a majorbol is olyan kene a műanyag cuccok helyett
-
-
eastsider
nagyúr
válasz RetepNyaraB #138050 üzenetére
amúgy ez most egyelőre a legszimpibb, de csak furánkinéző SD-re átalakítottak vannak marketplacen. jobban tetszene a karba örlős verzió.. na de majd hátha lesz...
ki vállal felszabályozást egyébként BP környékén? ill honnan tudom, hogy a minim oké-e? felszabályozva vettem sz.zs Úrtól, de már vagy 3 éve
köszi a sok linket. tanulok
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz jugeen #138047 üzenetére
Világosabb porikre mi az ajánlott tapasztalat szerint? Valamelyik jó lehet nekem?(Főleg OE pörög mostanában) Ahogy néztem HU lenne a legjobb ?
Parci: koszi!!! esetleg major?😀 árban jóval kedvezőbb 151C késsel seperni sem kell azt írják mindig a topikban
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Az a helyzet, hogy nem feltétlen cserélném a minit. Ki kell seperni és 2x rainditani. Ennyi ami kicsit gagyi, de pont belefér az időbe…
Kés csere is játszhat ha azt mondjatok, garatszukitovel elég fasza SD orlo és nem is foglal sok helyet sem, masszív és olcsó volt , nem tudom mennyivel lehet másabb izvilagban egy komolyabb orlo/ más kés, nem használtam ennél komolyabb orlot sohazolnagy: akkor az f64 kés volt ez. Tudtam hogy volt valami..
ssp-bol mi ajánlott ?
Íme a setup: [kép] -
eastsider
nagyúr
Sziasztok
boldog Karácsonyt mindenkinek
adódott a lehetőség és beugrott egy LM LM a GC helyére.
szerintetek van értelme komolyabbra cserélni a Mini e-t (garatszűkítővel használom single sose) ha csak az őrlemény minőségét nezem és nem a kényelmet ? Ha lenne értelme mire cserélnétek? Amúgy nincs vele gondom. Sepregetni kell az őrleményt kiskanál veggel így <0.1g a rerention. -
eastsider
nagyúr
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
GC-t mivel vízkőtelenítsem? sima citromsav? de milyen arányban higítsam? azt olvastam, hogy 40C-ra állítsam a PID-et. úgy kell, mint vakszűrőzni, csak a víztartályba rakjam az oldatot és hagyjam végigmenni pár kört? -
eastsider
nagyúr
Srácok, valakinek megérkezett már a nanofoamer pro innen ?
-
eastsider
nagyúr
válasz Peti...(16v) #117539 üzenetére
jaja. ez nem a Pozsonyi út
végül a Völgyhíd lett. de még mindig borzasztó volt a dupla, kiöntöttem volna itthon
nem tudom mit csináltak, de fura volt az is, hogy percekig járatták a mazzert kis pihikkel.... azért ekkora forgalom nem voltköszi a többi ajánlást. legközelebb megnézem őket
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
Siófokon van valahol tűrhető kofi? Maran május közepén nyit :/ -
eastsider
nagyúr
válasz zolnagy #115997 üzenetére
Nekem alá megy minden bögrém. Ez a teás a képen a maximum magasságát tekintve.
Nekem a gyári lefuvato van, csak backflushkor spriccel nagyot,
Egyébként hint: pont belemegy a szabvány fém szivoszal a lefuvato helyere. Még nem éreztem igényét belevágni egyelőre...
Én is imadom ezt a mérleget. Tud auto startot is, de fölöslegesnek tartom[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz RetepNyaraB #115611 üzenetére
Erre gondolsz? [link]
-
eastsider
nagyúr
válasz Gery0505 #115366 üzenetére
ah ertem... nekem is gyufaszal vastagsag kb...
#115359 icm: kicsit mar regi ez a pori (oktoberi), csak most kerult sorra... van meg egy costa ricai jan 3-i is. az alattunk levo kavezoban ilyet kapni, igy gyakran veszek toluk. brikkahoz kepest elegge csoda az eredmeny
-
eastsider
nagyúr
ot milyennek mondanatok? eleg szinhu lett a foto, termeszetes feny mellett keszult
[kép] kozepes, vagy vilagos?
Impresso ethiopia adado natural (espresso pori)
94C-n nagyon jot huztam belole reggel, jottek rendesen a gyumolcsos jegyekmas: mitol van, hogy sok videoban amit nezek naked portafilter lefolyast, ilyen szep tolcser jelenik meg? [link]
nekem ilyen kisebb a tolcser, vagy meg kisebb szinte mindig: [kép][ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Gery0505 #115334 üzenetére
Elvileg a ridgednel könnyebben kijön a pogi, valamelyik videóban láttam, talán hoffmannal, de nem 100, elvileg amugy "jobb" a ridgeless. Passzentosabb tamperhez főleg tutibb.
Az is lehet hogy revoluton bekered, vagy mindenki elküldi neked a pénzt... Vagy kérsz valami proofot mindenkitől, aki rendelne.
Jó gondolom pikk pakk elmennek az 58as VST-k bukó nélkül ha valaki mégis meglepne...Azt hiszem mailboxdere rendeltek, mert kellett eus adószám
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz waxos #114798 üzenetére
pont ezen gondolkodtam, hogy van ilyen vekony muanyag "foliam" inkabb hajlithato muanyag lap, abbol tudnek barmilyet eszkabalni...
tetszik a normcore-os, de nevetseges, hogy majdnem annyiba kerul, mint a tamperjuk.
az alis olcso meg nem tetszik. nagyon belog a kosarba.
egyelore pressos cseszebe orlok es atontom a kosarba zero retentionnel de jobb lenne csak kosarba tolni a naftatmas:
Mazzer serpest hogy csinaljatok? fentrol vagy lentrol? meg nem jottem ra a technikara. de 0g kave marad benn egyelore (sepresem utan)mas2: mennyire baj, ha az elso par (10) mp-ben ilyen a lefolyas? [kép]
aztan kesobb valik egye: [kép][ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Mazzereknel mit hasznaltok, hogy karba orlesnel ne kopje tele a fel konyhát kaveval?
-
eastsider
nagyúr
válasz roBEEsz #114756 üzenetére
kosartarto: [link] adtak is hozza valami ~20gr koruli kosarat, nem hasznaltam, meg ketto muanyag nyelet (nem tudom miert 2-t)
nyel: barmilyen M10-es: [link], [link], [link], [link]sz.zs.: nice! thx!
mar csak ecset kellkivancsi vagyok hogy valik be a petg-bol nyomtatott csepptalca
rastacsz: vajon ezt kivittek?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Az ikeasnal kisebb spricnit hol tudok vajon beszerzni? kicsit overkill.
ill. orlo "ecsetet" expolygonon kivul? -
eastsider
nagyúr
válasz kisati748 #114619 üzenetére
Udv boglarrol
tetszetos
csak ezzel kell meg foglalkozni, dozerless mod, festes, kesek, felszabalyozas gondolom (nem tudom Fragola ur vallal-e most). szorakozni kell vele, en meg ezekben nem vagyok ugyesmini-e vs super jolly mi a pro kontra? google nem a baratom, tul sok a verzio
-
eastsider
nagyúr
válasz hogyaza #114603 üzenetére
Minirol mi a vélemény? Nagy a hely szüke...
[kép]
Mikor megunom a pufolest lépnem kell.. zeng az egesz konyha/lépcsőház
Wilhabent is nézem, lehet van ostrakiaban kontaktKoxkids: szerintem ronda és béna az állító mechanika állítólag.. de újonnan az az egy elérhető kb.
Kuposra meg én nem cserélném a graefet[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Mazzerek mennyivel halkabbak a CM702-nel? kavezokban, amiket hallottam ott ugy tunt valamivel (nem sokkal), inkabb magasabb hangjuk van/gyorsabb, ill nem kell pufolni percekig
mi az ami elorelepes a CM702-hoz kepest es halkabb is es mondjuk 100-150k korul van?
alapvetoem mazzerekben gondolkodom hasznaltan -
eastsider
nagyúr
Koszi a tippeket.
azt sejtettem, hogy nem gozolesre van kitalalva a GC, de azert gondolom csak hasznalhato napi 1-2 gozolesre.beszerzek egy ikeas FP-t.
a gozkart/kiontoket meg megveszem, (350+600) nem tetel, ez a gyari muanyag kar eleg bena/igenytelen, mar csak azert is (2010-es GC)maxmax flat white/cappucino a cel. majd.. de egyelore meg potato vagyok
masik kerdes: akarok nyomtatni kisebb csepptalcat. viszont a lecsapato csovet akkor meg kellene hosszabbitani. mit keressek hozza expolyn?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
GC-hez mekkora tejhabosito edényt rendeljek? 1 max 2 főre fogom használni nagyon max -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
ez megfelelo lehet kevereshez? epsom so
-
eastsider
nagyúr
Köszi a tippeket fiúk! Nemsokára meglesz a gép (GC), gyűjtöm a beszereznivalot
Mérleg, tamper, nyitott kar így már a listán ...
Kávék a fagyasztóban
Remélem azért egy darabig elég lesz a cm702Azt vettem észre hogy kar a jobb káve a brikkaba ( vagy én vagyok bena, amire sok esély van )
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
GC-hez milyen "
feneketlen" ( ) nyitott szűrőtartót ill. szűrőt ajánlanátok? ahogy olvasgattam róla tanulás szempontjából elég fontos lenne. vagy alis bőven elég? vagy expoligonból a legolcsóbb 58-as?
előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Van valahogy egy lista miket érdemes beszerezni espresso gép mellé minimum, elsőre ?
Lesz egy full tuningos fragola GC-m.
Cm702-m van.Mérleg, tamper, ilyesmire gondodok
Elore is köszönöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest