Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz #85578752 #92361 üzenetére
Ez a két videó tök jó: kb. ennyi bajuk van forszírozott üzemben is /irodai felhasználás/, az esetenként elszakadó szilikongumi fejtömítés és az a berregő solenoid, cseréltem már mindkettőt nem egyszer. Ezen kívül azonban meglepő módon, bár a belső látványa nem ezt sugallaná, nem nagyon van baj velük. Ez a műanyag csövezés is amilyen horror gyenge megoldásnak tűnik, annyira pofon egyszerű a bontás ezzel a fogóval kihúzható zégeres figurával. Ilyen egy darab volt, aminél a kis gumi karikát ki kellett cserélni, mert megkeményedett és spriccelt mellette a víz. A thermoblockos kazánmegoldás miatt vízkövesedés nem jellemző ezekre a gépekre, amiben az kárt tesz az a solenoid, akkor brekeg-zörög így mint a videón. Az én itthoni dual bojleresem is ezt csinálja épp, csak lusta vagyok kicserélni mert attól még működik!
/az áruk azonban szerintem magas, főleg annak ismeretében hogy szétbontás után milyen "kínai bolhacirkusz" tárul az ember szeme elé, de ettől függetlenül tapasztalataim szerint, egész jól bírják a kiképzést, noha olyan kofit ez a darálós cucc pl. nem ad, mint egy jól összelőtt gaggia classic meg egy valamirevaló daráló páros/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest