Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Szia!
Nekem a leirasodbol aranylag egyszerunek tunik a valasz.
Aza orlodon ahogy irtad is az a 12-es fokozat az espresso alja, es ha atrobog rajta a viz, az nem feltetlen a mennyiseg kerdese, hanem tulsagosan durvara van orolve a kaved. Orold nagysagrendekkel finomabbra es maris jobbnak kell Lennie.
En sem adagolnek tobbet, teljesen jo az az arany kozeput kezdesnek. En szinte mindent 16g-bol inditok el duplakent es kave fuggvenyeben rakok bele tobbet, jellemzoen a vilagosabb, kisebb szemu kaveknal van ahol 17, akar 18g is kell a kosarba.Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8
-
Csápájev
őstag
Ez a 7-14 gramm álom kategória
MOndjuk van ,aki addig kisérletezett,míg talált ehhez jó szűrőt,de még nekem sem sikerült.
Átlagban 18-19 grammból készül nálam a dupla.
Azt javasolnám neked,hogy míg nem vagy nagyon profi,addig ne foglalkozz a grammokkal.
Azt nézd,hogy a szűrőkosár megfelelő szintig legyen töltve és olyan finomságúra őrölj,hogy szépen jöjjön le a kávé,ennyi.
Azthiszem catlernek speckó, saját szűrőkosarai vannak.
Ha mégsem,akkor akár kölcsön is tudok adni egy 58-as the single ims szűrőt, nem használom sose[ Szerkesztve ]
-
gpbenedek
csendes tag
Jó reggelt!
Biztos, hogy nem eu szabvány lesz amit írok: én a dupláimat 18,5-20g között szoktam készíteni, a 12/18g-os ims kosárban. A kávézásban szerintem csak irányvonalak vannak, de a cél, hogy neked örömet adjon a végeredmény. Szerintem próbáld meg a LM kosarat megötleni 18-19g kávéval, durvábbra venni a darálót, aztán nosza. Az elkészült italt 35-40g közé lőném.
Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest