Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tototos #39084 üzenetére
Mumshad csinálja és a CKA & CKAD tréning kapcsán (udemy) kapcsán használtam. Részemről abszolút ajánlott.
OFF: személy szerint a hátamon feláll a szőr, ha meghallom az indiai/pakisztáni akcentust, de neki minimálisan van.
#39096 emvy: alapvetően egyetértek. Annyival szeretném árnyalni, hogy nekem eddig az vált be a legjobban egy új terület megtanulásában, hogy:
- el kell kezdeni egy projektet, aminek kapcsán rengeteg oldalt kell végigböngészni, hogy hogyan is kellene megcsinálni -> jó sokat szívni a különböző problémákkal
- ha elkészül nem túl szépen, akkor érdemes egy kurzust megcsinálni, amivel a korábban felszedett tudás rendszereződik és összeáll a nagy kép.
- tech leaddel beszélgetni és tovább mélyíteni a tudást, ami már túl nagy effort lenne csak kizárólag az internetre hagyatkozni.Ez most nagy vonalakban írtam le, de nekem eddig ez vált be a legjobban. A "szívás" rész elengedhetetlen a valódi tudás elsajátításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- RTX 4090 / 4080 (Elsősorban TUF, Strix)
- Eladó használt UNIFI USW-PRO-48 SWITCH
- AMD Ryzen 7 7700X / RTX 3070 8GB / 32GB DDR5 RAM / 1TB+500GB M.2 SSD - Szeretett Gamer PC ELADÓ
- Keresek RTX 4090 / 4080 (Elsősorban TUF, Strix)