-
GAMEPOD.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Bluesummers #17110 üzenetére
Mert a telefonszám személyes adat- bejelentés köteles, külön hozzájárulás kell a felhasználótól, időszakosan újítva ,stb, stb, stb
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz Bluesummers #17108 üzenetére
Adatvédelmi szempontból rémálom a két külön adatbázis , meg azoknak az összefésülése technikailag.
-
-
-
-
válasz Black_Raven #17001 üzenetére
Ha ez megnyugtat, én külön kérvényeztem Kalandor-nál -felajánlva hogy fizetek érte!-, hogy megkaphassam a "phórum hülyéje" rangot de nem lehetett
-
válasz Black_Raven #16998 üzenetére
De nem is az oldal tulajdonosa vagy üzemeltetője... ennyire nem kell belefeszülni - ha majd kíváncsiak lesznek az ilyen irányú reprezentatív véleményre meg fogják kérdezni , ahogy eddig mindent megkérdeztek ami ránk tartozott.
-
válasz Black_Raven #16992 üzenetére
Mert nem rossz
-
-
-
válasz Bjørgersson #16931 üzenetére
Érdekes jelölés. Nekem az ugrott be hogy egy teherautó alaplapot árulsz
-
-
válasz Bjørgersson #16897 üzenetére
Kevered a Gizikét a gőzekével Nem termék hanem szolgáltatás ócsárlás megy. Szolgáltatni , a kritikák alapján, mindenki tud - hát tessék ott a piac tessék megmutatni és nem a levegőbe beszélni.
-
válasz Bjørgersson #16894 üzenetére
Alap nélkül kritizálni bárki tud: ezért vagyunk a 15 millió szakértő országa , ha elkerülte volna a figyelmed
-
-
válasz energy4ever #16765 üzenetére
Az "Alig eszreveheto arnyalatbeli elteres van " pont a kiemelés definíciója.
-
Megint felböfögöm, hogy kellene szűrni a Bolgtermés tartalmát a logout főoldalán. A sokéves felhasználók is ezt a felületet használják a szakmai helyett. Egyszerűen elképesztő!
-
-
-
-
válasz takacsbotond #16616 üzenetére
Értjük neked nem teccik. De áruld el nekem, miért a stílussal sértesz meg valakit aki alád teszi a szolgáltatását és nem a tartalommal?
-
-
-
válasz maxika2004 #16427 üzenetére
Nekem a pötyögés jobb. Szar az egerem
-
válasz maxika2004 #16425 üzenetére
Jobb is lett. Hány ember is pörög itt a hátán a csendesen mosolygó többség mellett?
-
válasz paul072227 #16352 üzenetére
Magan hirdeto vagyok. Evente ha 3 alakalommal hirdetek ebbol 1 amikor tobb darab. Ehhez nem kell vsoportonkent 2-3 lehetoseg. Ezt hivjak maganembernek. Ami ezen felul van mar nehezen sorolhato ide.
-
-
válasz Lacielvtárs #16322 üzenetére
Fődim!
A Cavinton olcsóbb mint ennek a leprogramozása
-
-
-
válasz Bjørgersson #16231 üzenetére
Mondjuk a rangrendszert el lehetne már törölni
-
-
Ahelyett h vennétek egy platinum infinity RED csomagot a vodától és akkor korlátlan lenne a net
-
válasz KengelRoland #16179 üzenetére
A mobilnet drága? A csomagomban végtelen adat van
-
válasz KengelRoland #16176 üzenetére
Ha csak a ph Viccesképek topikját megnézem már elment a fele Én ezt az adatlimitet nem akarom. Van végtelen mobilnetem, de nincs térerő a vonaton. Marad OFFline könyv. Abból van pár száz mega a telón, mindig is szerettem olvasni.
-
válasz KengelRoland #16174 üzenetére
Ami elég jó sok MUD-ra de egy kicsit is mai honlap elég gyorsan leszipkázza.
-
-
válasz KengelRoland #16168 üzenetére
colomb2 meglátása helyes. Senkinek semmi köze az én adataimhoz. Nem szeretek big-data alanya lenni
-
-
-
-
-
válasz hellsing71 #16118 üzenetére
Szerintem ahhoz is lehet köze h friss a reged, nem?
-
válasz Hansomester #16103 üzenetére
Te staff vagy?
-
-
Nem erről szólt a bejegyzés szerintem. Nekem is uncsi amikor napi 200 hsz van a telóm topikjában és mind kizárólag az oreo frissítéssel foglalkozik, kb 2 hete.
MOD
Mármint az oreo várással és a nem hivatalos odin frissítéssel, betűről betűre ugyan azokat a köröket futva.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz sz.balazs.95 #15930 üzenetére
Ez mondjuk így van már lassan egy éve.
-
Yo!
A FOTOTRENDnek mi a pontos célja? Mert csak kereső szavakkal lehet keresni (bár az is lehet h nagyon béna vagyok ) ami meg elég zsákbamacska nekem. Miért nem lehet képeket listázni és azokat végignézni úgy mint pl egy képhoston?
-
-
-
válasz Bjørgersson #15878 üzenetére
Szerintem az nagyon nehezen jönne ki pozitívra pl egy telefonos fizetésnél.
-
Hálo!
Jó lenne mindenkinek ha bevezetnétek a fizetős temp avatárokat. Karácsony, húsvét meg a lónak a pikkolója alkalmából lehetne pl egy hétre venni mikisapkás avatárt. Tudom, tudom ez kiválCSág, de legyene fizetősen és akkor mindenkinek jaó lesz. Nekem pl igényem lenne egy futófényes malacra...
-
válasz feregember #15539 üzenetére
Nm mellesleg mar kiargyalt tema
-
válasz Bjørgersson #15532 üzenetére
Örülök h ilyen finoman sz@roztad le a munkásságom
-
válasz Bjørgersson #15530 üzenetére
Azért logoutban is van sok-sok ... kevésbé oda való. Vannak pl konkrétan egész youtube-ot belinkelők is Vagy itt vagyok mindjárt én, a sok azonos étellel. Nem kell az oda.
-
-
Még egy kérdésem lenne. Azok akik valamilyen formában ph szervezkedősök, nem kaphatnának pl premium funkcióként egy csoportos pm lehetőséget? Természetesen panasz esetén megvonás és bünti terhe mellett.
-
-
-
válasz szupermacs #15516 üzenetére
A swinger partit úgy sem itt hozom össze
-
válasz szupermacs #15514 üzenetére
A betekintés sem szempont a meghívottakon és nagybetűsökön túl. Kinek mi köze van ahhoz hogy tetszőleges számban mit akarunk nem nyíltan megbeszélni?
-
-
válasz lezso6 #15509 üzenetére
A Modik láthassák, mi több a segítségük nélkül ne is lehessen megcsinálni és működtetni. De pl lehet olyan szitu ami miatt indokolt. Pl Pindurannának segítői akadnak a ph tábor kapcsán és nem publikban akarja a szervezési feladatokat megbeszélni. Pont az a lényege h más nem látja a mezei júzerek közül, csak a nagybetűsök közül.
Egy kis privacy nem fogja a ph-t bedönteni, szerintem.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
Sziasztok!
Nem lehetne valamilyen formában zártkörű topikokat bevezetni? Teszem azt csinálok egyet és modik segítségével meghívnék egy tucat embert.
-
válasz kenwood #15411 üzenetére
Latod, ebben egyetertunk. De en vallalom nagyon szivesen. Amellett is h ez lehetne negativ ram nezve is.
Mod
A premium feltetelezi h valakinek van evi 4700ftja. Ezzel viszont azonnal lehetne szurni. Talan meg te is meggondolnad hogy egy megjegyzes miatt vkit leszolj 😁
[ Szerkesztve ]
-
válasz szupermacs #15408 üzenetére
Hát ha vki csak azért is megszerzi az megérdemli. Én pl nem biztos h bíznék egy ilyen ember szavában pláne HA-s területen. Nem hogy egy komolyabb dologgal kapcsolatos tanács v segítség okán.
-
válasz szupermacs #15406 üzenetére
Nagyon sok az olyan júzer aki tudatosan troll, és nem a jó vagy vicces értelemben. Egyszerűen nem társasági. De nagyon vigyáz, hogy ne lépjen túl egy határt, így nincs olyan súlyú bűnük h kipenderítsék őket. Elég sokan vannak, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Szevasztok!
Kellene a Közösségépítő rang mellé egy Közösségromboló rang is. A modkerben megpanaszolnak vkit mitoomén 5-10 alkalommal mert nem ismeri a határokat, akkor kapjon már valami jelzőt.
-
amikó a HA-ról a jobb oldali kedvencekből akarok megnyitni valamit, automatice a PH-t
nyissanyitinyittyahívja meg. Lehetne olyan opció, hogy a beállítások alatt megadom a lapcsalád melyik tagját óhajtom difóltnak?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
A ráutaló magatartás jogi definíció nem húzható rá mindenre. A kuki esetében szenzitív adatok is lehetnek amiket nem lehet letudni automatizálással: ha gebasz van belőle akkor az azt felhasználónak tudnia kell bizonyítani a szándékosságot. Ezt meg csak a gombnyomással lehet rendesen sajnos.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz Bjørgersson #14118 üzenetére
Igen. Bár maga a láthatóság nem szempont csak az oda írás.
-
-
Mennyire lenne macerás a ph-n belül zártkörű fórumot csinálni?
-
válasz Bjørgersson #14098 üzenetére
Tudom, de itt picit hamarabb van visszajelzés, és nem egy hirdetésről van szó, hanem egy jelenségről, ami bizony a Logouton is terjed, sajnos. Kalandor írása a minden margójára, meg volt?
(#14099) sutykuru : Ez egy általános jelenség. Sokan nem fizetnek a kiemelésért, és még ennyit sem tesznek meg, csak beleírják hogy úúú-áááá milyen van és 100k alatti ár, mikor benézel a hirdetésbe piszok gyorsan kiderül, hogy nem úgy van az. Ez ilyet, kattintásvadászatnak hívják.
-
Valamit tenni kellene a következő jelenség ellen:
Hirdetés címe: Beszámítás! ÚJ BRUTÁL Asus notik - X751MA 68e - i7, i5, GTX 980M, 850M, 27% áfa, 1 év gari!
Megadott ár: 67'990Ft
Megnyitva a hirdetést kiderül, hogy a címben megadott vas ára 500k + JMKF. Megítélésem szerint ez minden, csak nem tisztességes hirdetés.
Mennyire lenne életszerű egy olyan szabály, hogy legalább -tól-ig legyen az ár, vagy ne adjon meg az eladó megtévesztő összeget?
Értem én, mekkora nagy fifika már ezzel becsalogatni a népet, de a szememben kb olyan tisztességes, mint a szóróanyagokon az apró betűs rész. Megjegyzi hogy van egy olyan modellje is ami a jelölt árba kerül, de nem kerek szerintem.[ Szerkesztve ]
-
válasz Sk8erPeter #14079 üzenetére
Na jó, ezt egy pHélisten rangútól, azért na
De be kell vezetni a pHénzért vehető rangokat és problem solved.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Bocs nem olvastam el amit kérdeztél :b
Azt hogy pl ha mi pmezünk akkor nincs 1hsz
2hsz
csak felváltva a te és az én nevem,a hsz linkjét kimásoltam, és beillesztettem viberbé egy ctrl-v -vel. És megjelent a link alatt egy telenor logó és alávolt csak odaírva hogy logout.hu[ Szerkesztve ]
-
srácok. nem akarok nagy faszságot kérdezni de bárkinek volt már ilyen tapasztalata?
Viberbe linkeltem egy logout hsz-t és egy baszott nagy telenor logó is megjelentNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ha mán pm: szándékosan tűntek el a pm számozások ?
-
Valamilyen formában kellene irányítani az aktuális hírek megbeszélését. A legtöbbjük valamilyen formában irányban okában okozatában politikai kötődésű. Majdnem minden topikban megjelenik és ingen durván virul, könnyen elharapódzik. Van, létezhet erre megoldás?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla