-
GAMEPOD.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #8352 üzenetére
Na meg azt se mondja nekem senki, hogy ha az Ubuntu topicot már vagy hete (vagy több) nem látogattam, akkor azóta 1 új hsz. született...
"Tuning, kezdőknek, szájbarágósan (3 új)" - ja, persze, voltam ott kábé fél éve (vagy több), még csak rá sem kerestem az oldalra, és azóta 3 új bejegyzés született, mi?Totál nonsense eddig.
(#8353) hunfatal: hát akkor mondjuk az elég gány lesz, ha mondjuk nekem ott fog éktelenkedni folyamatosan egy "XYZ topic (123987435 új)" félkövérített karaktersorozat a kedvencnek elmentett topicom címénél...
Persze ezt is meg lehetett volna oldani valami elegánsabb módon, de nem sikerült... Pl. jelölhetné csak egy csillag vagy tököm tudja mi a topic neve mellett, hogy az adott topicba új hsz. érkezett az én legutóbbi látogatásom óta, és ha a csillag fölé megyek egérrel (vagy rákattintok, vagy dobok egy hátraszaltót a szobámban), akkor megmutatja, konkrétan mennyi érkezett (pl. title attribútum az egyes elemeknél, hogy a legegyszerűbb példát mondjam).[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #8352 üzenetére
Valószínűleg attól kezdve mér, hogy elindult a funkció. Tehát mivel ma élesítették egyelőre, ha nem voltál a topicban, akkor azóta számol.
Ha belépsz akkor úgy veszi, hogy olvasod és nullázza a számlálót, amíg nem látogatod újra addig számol ismét.
Ha 2 éve benne van a kedvencekben és rá sem nézel akkor két évig számolja, egy ilyen kaliberű topicnál ez valószínű sokezer hsz-t fog jelenteni.
Tehát pontosan úgy, mint a kiegnél.
Az itt szóltam hozzá listánál is működik? Fura. Mindenesetre az olvasás számít, ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla