Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
kriszpontaz #216 üzenetére
Köszönöm a linket
De már megtaláltam előtte,még annyit kérdeznék,hogyan tudom úgy beállitani,hogy minél kevessebbet egye a gépet? -
Lézerparaszt
őstag
válasz
kriszpontaz #211 üzenetére
Még arra tudok tippelni, hogy nem szereti a win 10-et. Jó pár oldalon olvastam már hogy nem megy vele. Ha meg nem w10 van akkor nincs több ötletem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #210 üzenetére
Rögzített, lefagyott, megint nem megy....
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
kriszpontaz #207 üzenetére
Nekem nem a Lite van hanem a sima, és sehogy nem sikerült vele úgy streamelni hogy a kártya kódoljon. Recentrallal ment egy darabig de utána mindig crashelt, kb 5 perc volt a max. OBS-sel ha beállítod a kártya kódolást akkor sem az kódol, hanem a proci, így kb mindegy hogy melyiket használod. A felvétel viszont működik Recentrallal. Ahogy előttem mondták, én leszűrtem a tanulságot, ezek max felvenni jók, a streamhez kell egy másik gép, és tényleg ezek a kártyák csak annyit csinálnak, hogy HDMI bemenetet raknak a gépre, hogy a másik proci tudja kódolni azt a képet amit a játékos PC ad.
Én úgy próbáltam egyébként hogy másolva volt a képernyő és az LGHD-ből már nem ment ki még egy HDMI.Még egy kérdés: Milyen PCI expressben van most a kártya? x1 vagy x16? Mindkettőbe be lehet tenni, ha van másik slotod próbáld meg azokkal is.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
kriszpontaz #205 üzenetére
Hogyan használod? (kábelezés) Milyen slotba van berakva? Pontosan melyik Avermedia cucc?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kriszpontaz #166 üzenetére
Srácok, kellene megint valami segítség. Már mindent kipróbálta,, Windows 10 64bit frissen újrarakva (updatelve is). Az összes elérhető Recentral-t feltettem és kipróbáltam és újra meg újra csak ez a hibaüzenet fogad. Az eszköz dolgozik...stb.
Mindig akkor krepál be ez a cucc, amikor a legjobban kellene. -
EnDaN
tag
válasz
kriszpontaz #168 üzenetére
Sajnos szerintem sehonnan nem lehet, ezt a linket a redditen találtam ahol a srácnak ugyanaz volt a baja mint nekem és a Support válaszában volt ez a link. Tegnap 5-6 órát vettem fel minden hiba nélkül, szóval tökéletes
-
EnDaN
tag
válasz
kriszpontaz #166 üzenetére
Köszi a tippet, nem ez a hiba, továbbra is leáll a RECentral kb 15 perc felvétel után. A windows logban ez van:
Faulting application name: RECentral.exe, version: 1.3.0.94, time stamp: 0x55bb1164
Faulting module name: C985Graph.dll, version: 1.0.1.20, time stamp: 0x55bb11be
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x00003d01
Faulting process ID: 0x333c
Faulting application start time: 0x01d13505ade26ad1
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\AVerMedia\AVerMedia RECentral\RECentral.exe
Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Common Files\AVerMedia\AVerMedia RECentral\dll\C985Graph.dll
Report ID: ce500b0a-1881-4cda-9223-16e015c31202
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:SZERK: No meg is lett a megoldás, hátha esetleg valaki hasonló cipőben jár, leírom:
- RECentral uninstall
- innen a még ki nem adott letöltése és telepítése:
RECentral -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
kriszpontaz #162 üzenetére
Szia,
ha van rá lehetőség, próbáld ki a kártyát másik PCIe foglalatban is.
Ha a probléma változatlan, emailben kérem a pontos RECentral, driver és kártya firmware verzió számokat. És a gép dxdiag file-ját.
Email cím az adatlapomon.
Kérlek a levélbe rakd be a fórum bejegyzésed linkjét is, hogy pontosan tudjuk hozzá kapcsolni az adatokat.
Köszönöm! -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
kriszpontaz #118 üzenetére
RECentral szempontjából mindegy, az a termékeknél egységes.
A drivernél kell figyelni a termékre. -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
kriszpontaz #116 üzenetére
Szia,
Itt a legfrissebb RECentral, a "...89" végű: [link]
Ha ez van fent neked, kérlek írj egy mailt nekem. Adatlapomon a cím.
A Twitch állandóan variál, nem kizárt, hogy még újabb driver kell. De lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Üzletből, közel 1 év gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest