Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Igen, en is azt hittem anno, mert a Duo-nal nem volt ilyen...eltort a pengem, mar nem volt cseregarija, gyorsan vettem egy Iluma-t, aztan jott a pofon
.
-
qltsar
veterán
-
zeon.hu
Topikgazda
-
janaman01
addikt
Sziasztok
Párom ma vett egy új iqos iluma készüléket.
Felraktam tölteni a tokot, majd bele a hevitőt, de nem tölti a hevitőt csak az első led villog folyamatosan...hogy a francba kell összepárositani?
Vagy kuka és vigye vissza? -
SztiviVander
őstag
válasz
HellGreg #4343 üzenetére
Jo de nem csak dohanyzo valasztok leteznek es a dohanyosok jo resze sem izesitett dohanytermeket fogyaszt. Szoval azert nem erdekel/erint ez mindenkit. A fiatalokatvedjuk magyarazat meg felenk van nem a dohanygyarak fele, hat ki masnak szolna akkor. A hatterbeli susmus meg a kenopenz a kiskapuker, na az valoban nem nekunk valasztoknak szol
En nem gondolom hogy a kis dohanygyarak akkora konkurenciat jelentenenek akiket igy kene kiejteni, a nagyok meg tudnak alkalmazkodni a kiskapukhoz konnyen. Logikusabb nekem az hogy valami latszatbaromsagot mindig be kell dobni, lassak az emberek h torodnek veluk (lasd dizel autok uldozese, az se erint mindenkit es tul sok ertelme sincs), aztan a nagy gyartok meg azer valahogy ugyesen mindig megtalaljak a szabalyozasokban "veletlenul" ottfelejtett kerulo utakat.
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #4342 üzenetére
Szerintem ez még csak nem is a választókról szól. Érdekes hogy mihelyt jön valami agyrém rendelet, a PM azonnal tud alkalmazkodni és már piacon is vannak az alternativ termékek. Kb igy ejtik ki szépen az összes egyéb szereplőt a versenyből, a legvégén meg maradnak a hagyományos cigik és minden más amit kizárólag a PM (meg max a legnagyobb dohánygyárak) fognak gyártani. Szerintem kizárólag erről szól az egész cirkusz, nem az emberek egészségéről vagy a fiatalok távol tartásáról, legkevésbé sem a választókról, hiszen pont azoknak korlátozzák le a választási lehetőségeit.
-
SztiviVander
őstag
válasz
HellGreg #4341 üzenetére
Pontosan. Ha a nikotint (ami a fuggoseget okozza es ami meg a hevitettben is mereg) szuntettek volna meg azt en is ertenem, de ez... Jo nyilvan a penzecske az az eu-ban is penzecske, pm-nek meg van boven mibol "lobbizni"... A latszat igy is megvan hogy hos eu-s vezetoink megint csinaltak valami vilagmegvalto dolgot, egysegsugaru valasztonak meg a latszatnal tobb nem is kell. Gondolkodni ugyse tud mar a tobbseg, hogy akkor ennek most mi ertelme is volt.
-
HellGreg
őstag
válasz
ronin79 #4340 üzenetére
A vergődés részét nem értem a történetnek, most hogy vattából szivják az emberek a nikotint és nem dohánylevélből, most már nem baj hogy izesitett, illetve a gyerekek sem fogják a suli mellett szivni a rendes bagót? Vagy mire ment ki a játék vajon? Egészen szánalmas ez a képmutatás már az elejétől kezdve. Mindeközben természetesen a rendes cigitől rogyadoznak a polcok a dohányboltokban, az nem egészségtelen, csak az iqos meg a vape az.
Tegyél úgy, mióta nem szivok hevitettet, rengeteg pénzt nem költök el. -
HellGreg
őstag
Egyébként amiatt hogy tulajdonképpen egy folyadékkal átitatott vatta található benne és egy fémdarabka ami felhevül, immár szinte semmi különbséget nem vélek felfedezni a vape és e között, merthogy a vape is ugyanezen az elven müködik, azaz egy folyadékkal átitatott vattáról párologtatja a folyadékot a huzal. Annyi a különbség, hogy a Leviában nincs folyadéktartály, ami adagolja a folyadékot. Ez már igy szvsz nem más mint egy eszméletlen pofátlanul túlárazott vape, sokkal kisebb izfelhozatallal és méretből is adódó, visszafogott élménnyel
-
Kedves Attila!
Örömmel értesítelek, hogy 2025. február 19., szerdától rendelhetővé válnak a Levia család új tagjai: a SATIN SAMBA és a GLACIAL BEAT variánsok is! -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok! Aktuális Szerbiai terea árakról tudtok esetleg valamit? Maradt kint a pattintós?
-
Domikaaaa
újonc
Sziasztok!
Nekem két kérdésem lenne!
Mik lesznek a soron következő új levia ízek, és nagyjából mikor várhatóak?
Illetve az Iqos Iluma One-ból mikor érkezik az i verzió?
-
Blue meth
senior tag
válasz
zoltan6 #4322 üzenetére
Ez azert fura mert elotte meg e-cigit szivtam amiben szinten van, es azzal nem volt semmi csak kicsit szaradt tole a szam. Aztan lehet ebben koncentraltabb vagy nem tudom, az is lehet hogy nem ettol van, csak kb akkorra datalom ezeket a kiutesek miota a pattintos tereat szivom
-
zoltan6
addikt
válasz
Blue meth #4321 üzenetére
Valószínüleg a propilén-glikolra vagy allergiás ami a párát adja. Álltalában 1000 emberből 1 ember allergiás rá. Annó a folyadékos elektromos cigit azért hagytam abba,feldagadt a szám,meg tele volt a testem csalánkiütéssel. Háziorvos antibiotikumot meg kenőcsöt írt fel rá. Kellett 2 hét mire elmúlt. Az Iqos dolgokat már elég jól megszoktam,úgy látszik a szervezet hozzászokik egy idő után. Mostmár csak néha egy kis fogínyvérzés van tőle,de az szinte mindenkinél.
[Mik lehetnek a propilén-glikol allergia tünetei?] -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Létezhet hogy a pattintós tereától kiütéseim vannak? Nem tudom milyen adalékanyag van a pattintható kapszulában, létezik hogy valami olyan allergén, ami kiütést okozhat? -
qltsar
veterán
Sziasztok,
Sokáig Turqoise-t, majd 1 éve kb. csak Blue-t fogyasztottam, már a héten nem tudtam dohányboltot vadászni, ahol lett volna.
Próbáltam az új Levia borsmentásat, de...hát nem az igazi.
Szerencsére Turqoise-t még tegnap tudtam venni, de már az is kikopóban van - pedig kisvárosban vagyok, viszonylag sok dohánybolttal -.
Lehet esetleg tudni, hogy itthon mikor érkezik a Glacial Beat? Gondolom ez van / lesz legközelebb a Blue-hoz.
Köszönöm!
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #4318 üzenetére
Egyetértek, én meg csak annyit akartam mondani, hogy szerintem önmagában a nikotin nem feltétlen okoz tartós magasvérnyomás-betegséget. Az meg hogy vape, iqos vagy cigi, szinte mindegy nikotin szempontjából. Tüdőrák szempontjából persze nem mindegy.
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #4316 üzenetére
Szerintem önmagában a nikotin sem okoz magas vérnyomást egészséges embernél, max rontja a helyzetet ha az embernek már amúgy is magasabb. Ezt onnan tudom, hogy amikor magas volt a vérnyomásom, akkor is magas volt, ha nem cigiztem egy napig (hogy kipróbáljam, segit-e). És amióta vérnyomáscsökkentőt szedek, akármennyit cigizek/vapelek/iqosozok, ugyanannyi marad a vérnyomásom. Inkább a front vagy a stressz tudja kibillenteni a megszokott menetből. Persze ez csak az én tapasztalatom, nyilván mindenki másképp müködik. De tény és való, hogy a nikotinnak nincs jó hatása a keringési rendszerre.
-
fecaga21
senior tag
A Terea töltetektől is magas lehet az ember vérnyomása, mint a hagyományos cigaretták következményeként?Vagy itt mivel nincs égés, itt már nem?
-
-FreaK-
veterán
Akkor annyit még tudsz csinálni, hogy vpn-el bejelentkezel a szlovák oldalra, és ott lesz a tok és a hevítő szériaszáma is.
Viszont nálunk nincs feltöltve a dobozon lévő szám, míg a magyar oldalon meg igen.
Egész délelőtt ezzel szórakoztam, chat-en nem lehet ügyintézőt elérni, még akkor is ha azt mondja a chatbot, nem történik semmi. (közbe meg szarakodni a fordítással)
FB üzenet: szintén chatbot, semmire nem jó
Email: írtam nekik (angolul), hogy elhagytam a dobozt nincs meg a rajta lévő szám, nem tudják-e esetleg megadni? vissza írtak hogy hogy néz ki a tokon meg a hevítőn lévő szám és hol található. Köszi.. írtam vissza, hogy nem ez kell nekem, erre még nem válaszoltak.
Ha nem jön hamarosan email, akkor felhívom őket.
A magyar ügyfélszolgálatot már hívtam, ott csak annyit tudtak mondani, hogy hívjam fel a szlovákot..
-
tothbe
addikt
-
ronin79
addikt
válasz
-FreaK- #4305 üzenetére
Ak si to kupoval na Slovensku stačí navštíviť slovenskú iqos stránku a po prihlásení sa do svojho účtu tam máš všetky podrobnosti o svojom zariadení
V rámci platnej záruky, bez udania dôvodov môžeš staré zaradenie vymeniť za nové, stačí kliknúť na výmenu alebo sa
porozprávaj s našimi IQOS expertmi. Sú Ti k dispozícii každý pracovný deň od 8:00 do 20:00, cez víkendy a sviatky môžeš využiť chat a e-mail od 10:00 do 18:00. Stačí im napísať správu, a do niekoľkých sekúnd sa ozvú -
-FreaK-
veterán
Van egy Iluma-m, amit a Szlovakoknál vettem kb két éve, most be akarom cserélni egy ujra, amit elvileg úgy lehet, hogy az iqos weboldalon hozzá adom a készüléket.
Sajnos hianyzik a doboznak az a papir burkolata amin a rendszer azonosító kód (és qr kód) van, igy nem tudom hozzá adni. Nincs valakinek ötlete hogy honnan lehet ezt még beszerezni? Még a vásárlási bizonylata is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest