Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
tDr1v3r #8785 üzenetére
3DS MAX modellező szoft.
Ügyfélkapun keresztül csak olyan kitöltő alkalmazások vannak, amik Win-en futnak, és a beadványokhoz kapcsolodó nyomtatványokat ezekkel lehet kitölteni.
Telepítettem egy virtuális Windows amit már le is töröltem, - úgy megfogja a gépet, hogy csak na.
Nem véletlen, hogy a vállalatok a ami napig Win-t használnak. Egy cég vezetése nem csak levelezésből áll. A németek nem is tudom, hogy állhattak át Linux-ra.
Akár mennyire is jobb az OSX, ha nem preferálják itthon.
Vadászcsiga
Mondhattad volna hamarabb,
most már nem megyek le. Holott nekünk van rá SIM alkalmazás, de én nem használhatóm az egyenlegemet vásárlásra. Ráadásul komoly számításokat szoktam végezni, amire most lusta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- Futás, futópályák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Philips LCD és LED TV-k
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest