Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #54197 üzenetére
Lányom iPodja is ilyen. Ő így járt, te viszont a Hetessel elfelejthetnéd az ilyen bakikat.
-
törölt tag
Aki írt a múltkor, hogy érdekelné az iPad minim dobjon már egy PÜ-t, 55ben eladó a fekete wi-fis egy aprócska sérüléssel.
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #54197 üzenetére
nekem ugyanez van,csak 4frissités kell,és közbe meg 6-ot mutat..nálam mindig kettövel van elcsuszva,mint neked..
-
buci30
addikt
válasz
DanielK #54193 üzenetére
Az komoly...
Mar kezdem érezni a hátrányokat a samuval szembe
Semmi más Apple termékkel nem megoldható az átviteli ,ami továbbítja a tv-re.A billentyűzettel valami megoldás mert nagyon kicsi ,nekem legalábbis és mindig mellé nyomok
Valami Swype féle megoldás ? Vagy ötlet? -
buci30
addikt
válasz
Kicsirics77 #54191 üzenetére
-
mate0023
tag
válasz
-secret- #54188 üzenetére
Akkor egy kis segítséget kérnék. Van ismerősöm, akinek elvesztek a keybard shortcutjai frissítés után, csak iClouddal megy át biztosan, de az tiltott a cégnél.
Arra gondoltam, hogy kimentem iBackupBot-al a UserDictionary.sqlite file-t (ez tárolja a keyboard shortcutokat) egy mostani mentésemből (iOS 6.1.4), frissítem iOS 7-re és ha esetleg eltűnik, akkor ezt a file-t visszamásolom egy iOS 7-es biztonsági mentésbe és azt felrakom a telefonra.
Ez működhet ? -
mate0023
tag
Sziasztok
6.1.4 van az iPhone 5-ömön, ha csinálok most backup-ot, akkor visszatudom állítani a jelenlegi szoftvert iOS 7 frissítés után ? Tehát downgrade megoldható ?
Előre is köszönöm, Máté -
majestic
őstag
Hoppá: [link]
-
Newyorker
addikt
A 4Sbe is retina van, vagy csak az 5től van az az Iphoneban?
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
h1ght3chzor #54175 üzenetére
Imei.info azt mondja unlocked...
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Iphoneimei.info azt mondja imei alapján, hogy független készülék, iphonefrom.com pedig azt, hogy locked... Most melyiknek lehet hinni? Vagy van vmi megbízhatóbb forrás is?
Üdv
-
legiaap
félisten
Ha jön Mail-om, akkor miért nem jelzi nekem azt lezárt kijelzőn?
Van egy Exchange (outlookos), ezzel reggeltem Apple ID-t és van egy GMailos is. -
hami85
tag
válasz
vadászcsiga #54120 üzenetére
Én az 5-re is megkaptam ingyenesen, amikor az ios7 felment!
-
hami85
tag
Sziasztok! Van arra valakinek ötlete, hogy mitől lehet: i4S ios 7.0.2... egyik pillanatról a másikra a vezérlő központban nem lehet elindítani a zenéket sem megállítani sem továbblépni. Hangerő megy, beletekerés is, de indítani továbbléptetni nem lehet. Minden más működik.
-
nofi
addikt
Hmm
Több mint kétszer gyorsabb az iPhone Retina kijelzője, mint a versenytársakéOké, ott a teszt, de azért ennyire nem érzem lassabbnak a droidokat
Bár lehet csak én értek félre valamit
[ Szerkesztve ]
-
atiapa
tag
Nekem 7.0.2 óta csinálja, bár nem hiszem hogy köze lenne hozzá.
Nem igazán tudok megnyugodni, mert az elsődleges funkciója nem működik a telefonnak. -
atiapa
tag
Kezd kiakasztani az i4s-em. Megint kezdi ezt a telefont nem lehet felvenni a csúszkával dolgot (néha sokadszorra sikerül, most legutóbb le kellett raknom). Eddig ios6 alatt csinálta, frissítve ios7-re megszűnt a dolog, de már megint kezdi. Az ultrahiperszuper iphone-t csak telefonnak nem lehet használni. Több éves bug, de nem tudják kijavítani
[ Szerkesztve ]
-
-
legiaap
félisten
Akarta letölteni egy alkalmazást az AppStore-ból telefonon (ingyenes) de a kódot kérte nem az ujjamat.
Ez a fingerprintes dolog csak fizetős appoknál működik, ingyenesnél marad a jelszóbeütés? -
INMOTEP
őstag
Akinek jelenleg 5S van ,megnézné hogy napfényben bizonyos szögben elő lehet e csalni a lila köd efektet ?
-
legiaap
félisten
Igényelni fogok egy új bank kártyát. Kérdésem az lenne, hogy hol tudom törölni a régit, és megadni helyette egy újat, hogy tudjak vásárolni az App Store-ban?
-
M@te
senior tag
ez mitől van?? [link]
Már 10szer letöröltem újraszinkronizáltam kiléptem beléptem új játéklistát csináltam de egyszerűen nem jó.
befejeződik a szinkronizálás és magától újra kezdi és a végtelenségig ez megy és nem tudom hallgatni telefonon a zenéket.Most már egyik sem szürke de mindegyik mellett ott van a végén a kis stop jel és nem játssza le
most végre valahára jó de nem tudom mitől javult meg, azt csináltam amit eddig csak már 101.edszerre. mindig meggyűlik a bajom az itunes-al
[ Szerkesztve ]