Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #326301 üzenetére
Nálam (khm... volt amatőr fotósnál vagy mi) kiváltotta a DSLR-t. Olyannyira, hogy az utolsó DSLR-em egy Nikon D90 volt (a mai napig megvan, csak az alapvető objektívekkel a táska több mint 3 kg).
Csak egy példa: panorámakészítés DSLR-rel régebben így ment: jó állvány, panoráma-fej a parallaxis-hibák kiköszöbölésére, de minimum egy fokbeosztásos, libellás gömbfej, DSLR+objektív, 5-18 kép egyenlő szögközzel, photoshop-ban "összeforrasztás" és utómunka.
Ugyanez iPhone-nal: zsebből előkapás, oanoráma mód, körbeviszed és meg is van.
Az hiszem az első iPhone-om, amivel már lehetett panorámaképeket készíteni, egy elsőgenerációs SE volt. Amikor megláttam, milyeneket készített már az, nyugdíjba vonult a nagy Manfrotto állvány a gömbfejjel, és a DSLRt is sokkal ritkábban vittem magammal.Bocs, de amíg egy iPhone XSill. SE is ilyen panorámákra képes, lásd lennebb, addig én maradok az iPhone-nál, ha panorámát akarok készíteni, és lehet dobálni rám a köveket:
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest