Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Feleségemnek XR teloja van, és egy kis furcsaság van, ami nem tudom, hogy a telefon, vagy inkább az otthoni hálózat sara-e, de amikor esténként az anyjával beszélnek Viberen, sokszor van gond a minőséggel. Szétesik a kép, elmegy a hang, lecsatlakozik wifirol, ilyenek. Azért fura, és gyanakszom inkább a telora, mert pl. ha én beszélek anyámmal Google Meet-en, semmi gond nincs a Samsung S21-emmel, ill. emlékeim szerint akkor sem, ha feleségem az én telomrol beszél az ő anyjával. A kérdés az hogy mire érdemes váltani? 14 túl sok pénz. 12 vagy 13 a kérdés? Kisebb boltok is a trv.szerinti 3 év garit adják ugye? Igazából ÁK-n a legolcsóbb megbízható bolt az xre.hu (fel is van tüntetve hogy apple jótállás), 259e / 280e a 2 teló, szóval nem valami hatalmas nagy a kül. árban. Megéri inkább akkor a 13? Hacsak nem rosszabb valamiben, tudom is én, nincs valami ismert hibája...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest