Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémába futottam bele, hogy rendeltem egy iPhone 12-t ami hivatalosan demo volt, de! az eladó honlapján az szerepelt, hogy ezt a demo szoftvert leszedik értékesítést előtt - és én naiv azt gondoltam, hogy akkor lesz egy értelmes készülékem cca 20000 Fttal olcsóbban. Ehhez képest ma megérkezett és ugyanúgy a demo verzió van rajta. Az lenne a kérdésem, hogy azon kívül hogy visszaviszem és a fejükhöz vágom, hogy csinálják már meg normálisan (ez csak vasárnap valósulhat meg, tekintve, hogy budapesti a cég, én meg Pécsen élek), van e valami gyorsabb, okosabb mód, jó készüléket gyártani ebből, mert így használhatatlan. Factory reset nem elérhető, írtam nekik emailt, eddig nincs válasz, hálás lennék valami épkézláb ötletért. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Graphite 128GB Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest