Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
optimuslg
tag
Üdv!
Régen müködött ha rádugtam a kocsiban a telót a lejátszóra akkor a telóról szólt a zene, most csak tölti. Találtam rá pár alkalmazást de semmivel se müködik, valaki találkozott ilyen problémával? -
Noxy
veterán
válasz
Megane2000 #103285 üzenetére
Nagyon sok oldal, az IP cím tartományból azonosít.
Németországban nem vagyok jogosult a FIFA korlátozásai miatt magyar online TV közvetítést nézni, amikor N..ország játssza a VB döntőt.[ Szerkesztve ]
-
Chiftain
aktív tag
Azt tudja valaki esetleg hogy az imassage miért nem működik normálisan? Asszonynak i5s van ha nincs net közelben akkor nem tudja elküldeni neki az sms-t ezért nekem mindig külön rá kell nyomni hogy küldés smsként! Mint a kőkorszakban... Hiába van beállítva hogy küldje el smsként nem zavartatja magát!
-
Megane2000
aktív tag
válasz
StLui #103284 üzenetére
Igen egyrészt a magyar találat az érdekes, de a Synology-nál nincs gmail fiók ami alapján tudja hogy milyen nyelven hozza be az oldalt.
Ez akkor egy megoldatlan "probléma" marad
ui: Úgy rémlik hogy a Navigon navigációnál is ha Angol az ios rendszered akkor a menüd már magyarra nem tudod beállítani meg a Navi hangot. Lehet már azóta módosítottak a programon.
-
StLui
veterán
válasz
Megane2000 #103283 üzenetére
Akkor ezt írd, hogy a keresők magyar találataira vagy inkább kíváncsi, mert eddig nem erre raktad a hangsúlyt közel sem. Talán így már könnyebb lesz segíteni valakinek. Mondjuk én a chrome böngészőbe be vagyok jelentkezve, abból meg tudhatja, hogy magyar vagyok
-
Megane2000
aktív tag
Ha magyar nyelvre állítom az rendben van.
De a lényeget nem érted. Nem a nyelvtudással van a probléma, hanem maga az hogy hogy attól hogy angol nyelven használok mindent, magyar régióként ismerje fel a böngészőmet, és az alapján hozza be a google bing és egyéb weboldalak találatait.
Persze tudok enélkül élni, csak kérdésem volt.
r3dsnake Természetesen nem csak az üdvözlőképernyő lesz angol hanem minden. És egy példa volt csak
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz
Megane2000 #103280 üzenetére
Mi lenne ha M.. nyelvre állítanád, az IPhone-t? (De lehet, hogy a régiót veszi figyelembe)
Amúgy meg sz.. lehet olyan nyelven használni, amit nem igazán értesz, mert ha értenéd, akkor ez nem lenne probléma.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Létezhet az,hogy egy iphone 4 és egy iphone 6+ nem talàlja meg egymàst bluetooth-on? :-/
Ha nem,mi lehet a probléma?
Mindkettőnél kiírja,hogy felfedezhető. -
Edi77
őstag
Mostanában, ha néha újraindítom vagy bekapcsolom a telót, néma üzemmódban kezd, holott nem volt lenémítva. Valamit elállíthattam?
(4S 7.1.2)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Megane2000 #103249 üzenetére
Ilyen oldallal én még nem találkoztam.
B-L-A-C-K: A Safari épp nem erről híres.
[ Szerkesztve ]
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Tudtok olyan böngészőt javasolni,mely kevés mobilnetet fogyaszt? -
StLui
veterán
válasz
Megane2000 #103249 üzenetére
Mutathatnál egy példát
-
majestic
őstag
Hogy lehet mappát TÖRŐLNI az iCloud Drive-ból?
-
Megane2000
aktív tag
válasz
Tibee86 #103248 üzenetére
Arra gondolok, hogy vannak úgynevezett "inteligens" weboldalak, melyek figyelik azt hogy milyen nyelvű operációs rendszert használsz vagy a böngésződ milyen nyelven van.
Ha otthon magyar nyelvű oprendszerről megnyitok egy bizonyos oldalt akkor a magyar felület fogad. Ha az iphone-ról nyitom meg (ami angol jelen esetben) akkor ugyan az az oldal angol nyelvű felülete fogad.
Itt nem google translate-s megoldásról van szó, hanem több nyelvű weboldalakról.
madgie: Nem lesz angol a prohardver.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Megane2000 #103245 üzenetére
Tehát ha jól értelmezem, úgy gondolod, hogy ha a böngésződ nyelve magyar, akkor pl. a cnn.com-on a cikkek magyarul fognak megjelenni?
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz
Megane2000 #103245 üzenetére
Miért, a Prohardver angol lesz?
-
Noxy
veterán
válasz
Megane2000 #103236 üzenetére
Angol-Magyar szótár.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
-secret- #103234 üzenetére
Én most váltottam TrafficMonitorra (kb 2 éve fenn van a telón, de csak a proci load csekkolására), viszont kapott egy baromi igényes widgetet, napi és havi nézettel és realtime le/feltöltési sebességgel.
[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
Lehetséges iphone 5-be 5s akkut tenni?
-
agabe
addikt
válasz
r3dsnake #103230 üzenetére
Siman csak a messenger-ben is be tudod allitani, hogy hang es rezges nelkul jelezzen ha jon uj uzenet.
En pl. a progijaim 90%-anal igy allitom be, ami fontos (nekem) csak azt hagyom hanggal, es a telo nem csiripel allandoan, de amirol tudni akarok barmikor azt hallom is.(#103198) B-L-A-C-K:
Az itt levok (azaz mi) nem normalisak
Mas csak megveszi a telefont es hasznalja, mi meg "beszelgetunk" rola tobbezer oldalnyit
Aki itt van reszben muszaki manias, es jobban erdekli az ujdonsag mint az emberek nagy tobbseget ezert nagy aranyu a valtas.[ Szerkesztve ]
-
Megane2000
aktív tag
Üdv,
A készülékem angolul használom. Azonban lenne egy oldal amit magyarul néznék meg. A safari angolul (alapértelmezett eszköz nyelven) hozza be az oldalt. Milyen külső alkalmazást kéne telepítenem ahol a böngésző alapértelmezett nyelvét tudom állítani?
-
törölt tag
Lehet látni, hogy egy adott időszakban mennyi mobilnetet használtam?
Pl 20.-ától 20.-áig. -
CoDWaW07
őstag
Üdv mindenkinek!
Nemrég frissítettem iPhone 5S-en IOS 8.1.3-ra, és azt tapasztaltam hogy a Touch-ID nem hajlandó új ujjlenyomatot hozzáadni, viszont a már meglévőt gond nélkül beolvassa.Frissítés előtt kiválóan működött megvétel óta.
Olvasgattam, és többeknek is előfordul ez a hiba
Ti tapasztaltátok már ezt a jelenséget?[ Szerkesztve ]
-
joccadoki
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
Van rá valamilyen mód, hogy csak a telefonhívásokat jelezze a telefon?
-
dejaris
addikt
Valaki megkert, hogy kapjam szet az iphone 5-osett, csereljek benne aksit es a toredezett elolapjat is. Az elolapot onmagaban lehet cserelni viszonylag egyszeruen, mert a digitizer es a kijelzo hibatlan? Aksit is nezegettem ebayen, valakinek van tapasztalata?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nederlanden #103212 üzenetére
És eddig megtehették? Jajmár.
-
nederlanden
senior tag
válasz
Gsx-rr #103204 üzenetére
Miután én második nekifutásra megvettem (nem jött be elsőre és sokaltam a 275ezret)az i 6-ot 5 hónapja ,az itteni fórumosok 98%-a leszólt,h abszolút nem éri meg váltani i 6-ra 5s-röl mert csúnya ,túl nagy,nem apple minőség,kényelmetlen,semmivel sem tud többet,ezért megvárják az i6s-t vagy i7-et!!!(konkréten Black kolléga is azzal,h max 30e töbletet ér meg)
Ahoz képest mindenki átlovagol szép lassan kivétel nélkűl.
Khris:30e
R3dsnake:mert nem tehetik meg még!
Ezelőtt mindíg vágytam vissza a régihez annyira összenőttünk,de az i6-al soha meg sem fordúlna ha 200ezret adnának mellé csak ,h használjam,akkor sem lépnék 5s-re vissza.[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kchris78 #103209 üzenetére
Beárazásnak saját topicja van.
Vagy ott kérdezz rá, vagy keress rá a topicban.
-
finci17
csendes tag
Sziasztok!
Új Iphone 5s készüléket akarok vásárolni,ezért szeretném megkérdezni,hogy a hivatalos Apple boltok /Istyle,Icentre/ valamint az ismertebb áruházak/MM,Extrem D./mellett tudtok említeni webáruházat ahol ajánlott vásárolni?Például Speedshop,B-tel?Segítségeteket előre is köszönöm! -
kchris78
veterán
mennyit ér most egy iphone4? 8GB-os. 3pár éves.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #103204 üzenetére
Így van, azt mondtam mert akkor 80-100 ezret kellett volna rápótolnom és annyit nem ért nekem... Viszont 3 hónapja megúsztam 35 ezerből a cserét, ennyi meg belefért. Azóta meg eszembe sem jutott visszamenni 5S-re, eddig ezt a telefont szeretem a legjobban. Pedig tudásra tényleg nagyon azonos, de ez a kijelző méret akármennyire is tartottam tőle sokkal kényelmesebb.
-
Megane2000
aktív tag
válasz
torreador22 #103194 üzenetére
Kijelölöd webes felületen az iphonet és törlöd onnan.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
r3dsnake #103202 üzenetére
Szerintem ez akkor lesz mérvadó ,ha az 5s-ről lejárnak a hűségidők.
Amúgy amit linkeltél az 2014-ről szól!
Az I6 szeptemberben jelent meg tehát csak 3 hónap értékesítési adatai látszanak szemben az előző 9 hónappal.
Tehát ezt a statisztikát majd nézd meg év végén!Black: Pedig ha jól emlékszem a megjelenéskor te is azt mondtad ,hogy nem váltasz ,mert az I5s neked megfelel.
Javíts ki ha nem jól emlékszem ,vagy keverlek valakivel.
Szerintem ha valaki kapna 1 hét használatra biztos nem vágyna visszafelé.[ Szerkesztve ]