Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
szavatosság és jótálás között van egy fontos különbség.
Jótálás teljes tartama alatt az eladón a bizonyítás terhe hogy te tetted tönkre a készüléket és nem gyári hiba miatt hibásodott meg. Macerás ezt bizonyítani így jellemzően cserélnek egy meghibásodásnál.
A szavatosság első 6 hónapjában még a fenti ugyanúgy vonatkozik viszont 6 hónap után(2 évig) neked kell bizonyítani hogy már az eladás pillanatában hibás volt és ezért ment most tönkre. Ezt meg mint fentebb is írtam macerás bizonyítani. Tehát szavatosság időtartamán belül neked kell bevizsgálást fizetni stb. -
ityam
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam az Ipad promon(10.5" os) a Parallelset és megtetszett, hogy akár játékokat is tudnék játszani így az ipaddal az otthoni asztali gépemet kihasználva. Még csak most kezdtem el nyomogatni és pár kérdés felmerült bennem:
-Bármilyen Bluetoothos billt és egeret tud egyszerre kezelni az ipad(ezek ügyebár kellenének a játékhoz)?
-Kipróbáltam a Diablo3 at és jellemzően lassúnak tűnik az Ipadon. de egyszer amikor mutogattam egyik kollegának milyen ez a parallels akkor elfogadható sebességű volt. Most viszont nem tudom eldönteni mitől lassú.
Parralels közben számítási feladatokat gondolom az Ipad annyira nem számol(mondjuk grafikát/egységmozgást) mert távoli asztal miatt megkapja az adatokat.Vagy esetleg mégis kell ilyen számolásigényes dolgot csinálnia a tabnak és ezért lehet lassú? Csak akkor amikor kollegának mutattam akkor miért nem volt lassú(épp nem volt a tab leterhelve akkor)?
Másik gyanusítottam az otthoni internetem. Nah az egy förmedvény. Abból kinézem hogy néha kicsit jobban megy néha meg tök szar. Sajnos földszinten lévő wifi router jelét kapom el az emeleten egy repeater üzemmódú routerrel és hát eléggé ingadozó hogy hogy megy a dolog. Vajon csak emiatt lassú a játék mert a net rossz most?
lassú alatt értem a kb 2-3 FPSt.
De kollegának amikor épp mutattam mehetett akár 10-15 FPS körül is. Nem volt eszeveszett gyors de lehetett használni.
Csakhát persze bill egér nélkül nem nagyon használható a diablo3
Nem feltétlen Diablo3 a cél hogy menjen. Sok olyan játék van amit nincs időm otthon játszani de ipadról lehet lenne időm legalább telepítgetni és kipróbálni akkor is amikor nem vagyok otthon. Kicsit szanálni hogy mi az ami tetszik mi az ami nem stb. -
-
ityam
őstag
ezekszerint nincs akkor még mindig rendes multitasking
pedig reménykedtem. Ez a youtuboos zenehallgatás hiányzik játék közben. Játékot hang nélkül játszok mindig de zenét sokszor szívesen hallgatnék közben.Nem youtubebol hanem tabra felrakott zenével sem tudja megcsinálni a tab ezekszerint? még nem raktam rá zenét így nem próbáltam. -
ityam
őstag
frissítettem az ipad promat mert hallottam hogy multi task már szuper lesz a legújabban. Hát lehet hogy én vagyok hülye de hogy oldható meg hogy ki is használjam a multi taskot? pl egy youtubeos zenehallgatás közben tudjak játszani valami játékot?
vagy ennyi multitaskot azért ne akarjak?[ Szerkesztve ]
-
ityam
őstag
válasz Ragnar95 #17312 üzenetére
Az járható megoldás lehet hogy kijelentkezek az uj IDmmel és bejelenkezek a régivel. Ezután elindítom a játékot. Játékon belül lehet ki be kapcsolni az icloud syncet így ha bekapcsolom talál letölti a mentést a tabra. Ezután kikapcsolom a játékban az icloud syncet. visszajelentkezek a tabba az új apple idmmel akkor elvileg megmarad használható formátumban a játék mentésem és sínc nélkül mehet vagy ha visszajelentkezek a saját apple IDmmel akkor mindenképp azt a profilt tölti be amit most hoztam létre?
[ Szerkesztve ]
-
ityam
őstag
Ma megjött a 10.5 ös Ipad prom. Nagyon elégedett vagyok vele. Samsung galaxy s3 at váltottam be 54K ráfizetésével de nem bántam meg.Sokkal gyorsabb mint az S3 volt.
Végül új apple idvel regeltem be. Mlg próbálom a játékmentéseim valahogy átrakatni google playből de a legfontosabb megvan.
Ez hülye kérdés lehet de azért felteszem hátha mégsem annyira hülye:
Egy Ipad csak egy Apple IDt tud kezelni egyszerre? vagy lehet többet beállítani? Azért kérdezem mert régi appleidmen is van pár icloudos játékmentés és lehet e valahogy azt használni? -
ityam
őstag
Sziasztok!
Hamarosan(1-2nap) ha minden igaz megérkezik az Ipad Pro 10.5 öm (64GB). Mielőtt megérkezik gondoltam rékérdezek valamire mert lényeges lehet az első beállításnál.
Nem vagyok igazából Apple felhasználó, de volt egy ideig egy Ipad Airem. Volt sok játék mentésem rajta jórész valahol a felhőben. Áttértem kb 2 éve androidra és szerencsére a legtöbb játék megvolt androidra is és lehetett folytatni a játékaim. Volt azonban olyan játék is ami volt ugyan androidra is de azt írta a fejlesztő hogy nem tudja átrakni play fiókba a mentést. Így le is mondtam róla(azóta nem is játszottam vele). Az ipadom végül a barátnőm tesójához került és ha jól sejtem akkor még mindig az én fiókomat használja rajta mert amikor még az enyém volt a tab már akkor neki is voltak fent játékai és amikor hozzá került véglegesen akkor nem állítgattunk át semmit.
Most hogy újra lesz egy Ipadom nem tudom milyen bonyodalmakat tud okozni. Ha ugyanazzal az Appleidvel regisztrálom be mint a régi ipadom, akkor kell e félnem hogy szinkronizál valami olyan adatot a 2 ipad között amire nem tartanék igényt(könyvjelzők/névjegyek/telepített játékok/alkalmazások/fényképek/stb )? Ha igen akkor ki lehet e kapcsolni ezeket a folyamatokat hogy független legyen a 2 ipad egymástól. Ha valami meg volt vásárolva az én nevemben akkor mindkét ipadon tudom használni vagy külön meg kell venni ha kell az újamra is?
Alapvetően gondoltam arra is, hogy másik emaillel beregisztrálom az újat és akkor biztos nincs ilyen probléma, de eszembe jutott hogy vannak olyan játékok amiket nem tudtam androidon folytatni azokat most mégis lehet hogy tudnám ,de félek hogy ha új regisztrációt csinálok, akkor nem biztos hogy kivitelezhető. De aztán lehet hogy így is megoldható csak jó lenne tudni.
Mit javasoltok hogy állítgassam be az Ipadokat hogy a legjobban járjak a fenti igényeim alapján?Azt tudjátok hogy kb mennyi szabad hellyel lehet gazdálkodni a 64GB os változatnál alap IOS el és a hamarosan kijövő új verzióval? Bár nem hiszem hogy ezzel problémám lesz csak kíváncsiság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dying Light 2
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest