Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz
sutyesz96 #14197 üzenetére
Én a helyedben nem sajnálnám a Notability-re a pénzt, a legjobb jegyzetelő app, akár PDF-re akarsz jegyzetelni, akár "simán egy jegyzetfüzetbe". Esetleg ha nem sürgős, leárazásra várhatsz, volt már $1 is az app.
Palm rejectionhöz megfelelő toll is kell, nem csak app. -
-
Noxy
veterán
válasz
sutyesz96 #13662 üzenetére
Figyi, ennyi erővel végig kérdezheted az összes online boltot. Ha biztosra akarsz menni, akkor jobb ha személyesen intézed a vásárlást.
Én mondjuk az utóbbi 5-6 évben csak online vásároltam ennél nagyobb érekü dolgokat, de soha nem volt gond. A számlával meg főleg nem. -
-
válasz
sutyesz96 #13414 üzenetére
Első és legfontosabb a méret.
Kell e a 9.7"?
1 éve én is sokat gondolkoztam ezen, és döntöttem. Ha egyszer veszek tabletet, azt úgyis otthon, kényelmesen a kanapén, vagy utazás során vonaton használom, nem az utcán sétálva (jobb esetben). Igy a nagy méret nagy előny film nézéskor, vagy böngészéskor. Én nagyon szeretem, és egyáltalán nem bántam meg.Haveromnak van Mini2, na az nekem nagyon pici, nem sokkal kisebb már egy komolyabb okostelefon. Akkor meg minek tab?
Én megvettem az Air2-t és nagyon nem bántam meg. Imádom. Nagyon jó üzemidő, száguld mint a villám.
-
Bbutton
csendes tag
válasz
sutyesz96 #13410 üzenetére
Samsung Tab S2 T715 LTE. ( 2 napig volt iPad mini 3 -am..az egész IOS. úgy, ahogy van...A Samsung Amoledes kijelzője totál más liga. Az Apple kijelző, mint vmi fakó sz@r...nem véletkenül rendelt be az almás cég 2018-ra, igaz csak a telefonjaiba, a Samsungtól 25 millió kijelzőt.,)
-
Ragnar95
félisten
válasz
sutyesz96 #13297 üzenetére
Még a 10 col is kicsi tollal való jegyzeteléshez szerintem, mivel nem tudsz annyira kis betűkkel írni, mint papíron és a 8col akárhogy is nézem, egy A/5-ös oldal kb, amire nem sok infó fér. Ha meg nagyítva írsz, akkor alig látsz valamit abból, amit leírtál.
Mindenképp ki kell próbálni előben is, mert ízlések és pofonok, de pont a jegyzetelés az, amihez szerintem az iPad Pro mérete a legideálisabb. -
Ragnar95
félisten
válasz
sutyesz96 #13279 üzenetére
Apple wireless keyboard használtan max 15k-ból kijön, mellé veszel 1-2k-ért utángyártott Smart Case-t és ki is tudod támasztani a gépet.
Mondjuk ha billentyűzettel jegyzetelnél, akkor fölösleges szerintem az iPad, notebookkal jobban jársz, a tabletnek olyan tárgyaknál jön elő az előnye, ahol sok az ábra, amiket billentyűzettel nem igazán lehet létrehozni, de kapacitív tollal annál inkább. -
istvan170
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest