Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi szépen Neked is!
Persze másra is használom de csak átlagos felhasználó szintjén - meg van toll is, jegyzetelni is szoktam vagy képeket összevágni de mindent csak a magam nem professzionális módján. Érdekel a rajzolás, az nagyobb kijelzőn persze jobb lenne, de a 11 colon sem alkottam még semmi maradandót 😅. Valószínűleg ez ilyen régi androidos beidegződés hogy két évente kell venni valamit mert nem működik és most ingerem van pedig nincs rá szükség.🤷♂️
Gondolkodtam azon is, hogy a meglévő Chromebookot cseréljem le inkább egy MacBook Air-re új iPad helyett, mert árban kb ugyanott van. De jellemzően többet használom az iPad et mint a Chromebook-ot, ezért valószínűleg ez így is maradna és Macbook nem lenne kihasználva (egész nap gyakorlatilag a céges laptop illetve céges monitorok előtt dolgozom, úgyhogy utána már nem akarok egy újabb laptop elé beülni - beteg világ 😬😅). Illetve valahogy zavaró is hogy nem érintőképernyős a MacBook.Na majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest