Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Na hát rendeltem e-bay-en egy jobb helyről smart covert, de nagyon gáz..olyan mintha nem is Air-re való lenne, oldalt a kis támaszték is lóg rajta, a lezáró/feloldó mágnes iszonyat gyenge, az oldalához kapcsolódó mágnes is iszonyat gyenge, kitámasztani se merem vele, mert félek hogy leesik a vas, aztán csak hülyét kapok. Most írtam az eladónak hogy ilyenkor mivan, mert egy hulladék amit küldött. De össze vissza is csúszkál rajta, mintha nagyobb lenne rá, szerintem ez iPad 4-re lenne valo -.-'.
https://goo.gl/photos/M22GXqC1a3Uv3KkM6
https://goo.gl/photos/PabQf5jmHS2VTktV9
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Belinkeled nekem? Mármint hogy honnan vetted, melyiktől.
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz #99546112 #8405 üzenetére
bessky_star tőle vásároltam
-
joey04
titán
Köszönöma válaszokat
-
törölt tag
Köszi a linket, de ua arulja mint amit vettem, sejtésem szerint annak is gyenge lenne a magnese, úgylátszik smart covert nem érdemes e-bay-ről venni, mert az az egy silány minőség, legalábbis a mágneses része.
-
SidCorky
őstag
Van lehetőség iPaden RAW képek szerkesztésére és konvertálására jpegbe?
Fotószerkesztéshez keresek cumót, és az iPad a legesélyesebb, a többi tabletnek nem tetszik a kijelző minősége. De kicsit félek az almától, nem ismerem az alkalmazásokat.+2 kérdés: 1. Messengernél megoldható valahogy, hogy az appba átlépés nélkül tudjak válaszolni egy üzenetre? Ha jól tudom, chat head nincs mint droidon, és valami ilyesmi hiányozna.
2. iOS 9-ben melyik alkalmazások mehetnek Slideoverben és Split screenben? Csak a gyári? Vagy pl Messenger, Youtube, Telegram, Chrome is?
Szerk: mégvalami...megoldható az, hogy el tudjam rejteni az alkalmazásokat a menüből, törlés nélkül? Illetve le lehet valahogy zárni alkalmazásokat, hogy csak jelszóval/ujjlenyomattal lehessen megnyitni?
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Keresek egy app-et, ami ingyenes vagy max 1-2 euró, jól testreszabható, és minél több szöveges formátumot jól meg tud nyitni (doc, pdf és djvu legyen benne).
-
SidCorky
őstag
válasz Szabikaa20 #8412 üzenetére
Szeretem a Messengert, nincs vele bajom, csak a buborék hiányzik majd
Ragnar95: A jb-nek van bármi hátránya, amíg nem teszek fel minden 2. felesleges tweaket? Megoldható a visszacsinálása?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Ragnar95
félisten
válasz SidCorky #8415 üzenetére
Annyi csupán,h körülményesebb a szoftverfrissítés, mivel az OTA és az iTunes update is kiesik, csak a restore játszik. Ha okosan csinálja az ember, akkor nem okoz sem instabilitást, sem lassulást a JB.
Gond nélkül visszaállítható bármikor iTunes restore-al a gyári állapot és utána senki meg nem mondja,h JB-elve volt az adott készülék.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lockdown90
senior tag
@Ragnar95 Mennyire ajanlott a Smart Case, jol tartja a gepet? Nem esik ki belole ha belerakom a taskaba?
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
Auratech
őstag
válasz SidCorky #8411 üzenetére
Képszerkesztésre több jó app van. A Photogene príma raw szerkesztő, konvertáló Photogene4
A Photoshop express megnyitja a raw képeket de nem azonos a funkcionalitása.
Kiváló képszerkesztő az Instaflash Pro. Fény-, színkezelésben szinte lightroom szintű a repertoár.
shadows, highlights, light eq, exp, fill light, soft light, contr, tone eq, white bal, sat, vibr, color eq,... geometry, crop..
Aztán még remek a Pixelmator is psd kezeléssel, rétegekkel...
Wifis kamerával kiválóan együttműködik az iPad. nekem D3200-zal (adapterrel) Élőképes távvezérlés is lehetséges. Szóval rendben van a képszerkesztés. A képe gond nélkül használható arcszín tónus ellenőrzéshez.. 99%-ban színhelyes olyan 70% fényerőnél...Van olyan alternatív böngésző, ami képes Explorer 11 módban simán desktop szerűen dolgozni.
A Perfect Web. Gondolom facebook Messenger..Az elrejtés trükközve megoldható újraindításig. elrejtés
Ami van, az a korlátozások rendje. Tehát engedélyezed a korlátozásokat és a beállításaiban összekattintgatod, hogy mit tiltasz le.
Például aktiválod a korlátozást, miután jelkódot rendelsz hozzá. Aztán a korlátozásoknál beállítva kikapcsolod amit nem kívánsz elérhetővé tenni. kiveszed a zöldet.
pld kicsiknek adva letilthatod a safarit, vásárlást, törlést, telepítést, kamerát...Jobb lenne ha például egyfajta parental kontroll, ahol a gyerek ujjnyomával belépve olyan környezet fogadná, amit beállítunk. Például az 5 lehetséges ujjnyom akár ötféle felhasználói felületet hozna elő.
Mint a virtuális desktopok..[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Ragnar95
félisten
válasz lockdown90 #8417 üzenetére
Smart Coverre gondolsz, nem?
Én most rendelek majd hátlaptokot is mellé, nem akarom, h az megkarcolódjon, ha lerakom, emiatt hiányzik egyedül a Smart Case. Abból természetesen nem tud kiesni, hiszen egy zárt tok, az előlapja mágnesesen zárul a gépre.
A Smart Cover is teljesen jól zár a mágnes miatt.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz lockdown90 #8420 üzenetére
A bőr szerintem nem lazul, nekem nem bőr volt, az azért 3 év alatt lazult, bár a sarkainál elég kemény, így csak a hátlap része mozgott kicsit, de maga az iPad nem mozgott benne 3 év után sem. Az idő múlásával annyi látszott csak meg rajta,h eléggé elkoszolódott kívül és belül is az előlapja, illetve a sarkainál elkopott/elszakadt egy kicsit.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lacy86
addikt
Foliat erdemes venni , vagy inkabb egy torlokendo legyen nalam mindig!
-
lacy86
addikt
válasz Szabikaa20 #8425 üzenetére
Kerdes lett volna
-
Szabikaa20
őstag
Mikor megvettem (több mint 1,5éve) vettem egy kínai smart case-t mégcsak hajszálkarc sincs rajta!Pedig 2x leesett úgy hogy parkettán a kijelzőn csúszott!Otthon használom,de néha elviszem magammal kirándulni barátnőhöz stb...Szerintem totál felesleg a fólia és az üveg is!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy az iPad Air és Air2 között mi a különbség az előlapon? Fóliát szeretnék venni Air-re de csak Air2 van ott ahol venném. Van bármiféle különbség?
-
CharlieDrop
veterán
Azt hiszem tényleg kell egy iPad, ma muszáj voltam az 5S-en iMovie-val videót vágni
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
CharlieDrop
veterán
Ilyen, vagy ehhez hasonló billentyűzetet használ valaki?
-
baloghbalint
tag
-
CharlieDrop
veterán
válasz baloghbalint #8434 üzenetére
nekem is, eddig 169 dolcsiért találtam a weboldalukon, hátha van olcsóbb
-
Auratech
őstag
-
univerzita
addikt
válasz CharlieDrop #8435 üzenetére
http://www.theverge.com/2015/5/21/8632007/best-bluetooth-keyboard-for-ipad-microsoft-logitech-belkin
-
CharlieDrop
veterán
válasz univerzita #8437 üzenetére
Köszi
De ezekből egyik sem olyan
Oké, BT-s, meg támasztós, de ez a 180°-ig kihajtható, becsukható baromira bejön Mintha egy notid lenne
-
Szabikaa20
őstag
válasz CharlieDrop #8433 üzenetére
Hát ez nagyon fasza! Nekem is jó lenne egy ilyen!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
CharlieDrop
veterán
válasz Szabikaa20 #8439 üzenetére
ugye, tök véletlenül találtam rá
ez kicsit hasonlít és legalább kapni itthon
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
-
Themes
aktív tag
Felesleges a fólia tényleg hacsak nem dobálód még nem viszed magaddal mindenhova 😀
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
baloghbalint
tag
válasz CharlieDrop #8435 üzenetére
Ha talaltal olyat mint a videon akkor linkeld mert nagyon megkivantam
Balogh Bálint
-
CharlieDrop
veterán
-
lorcsi
veterán
azt meg lehet oldani az air-ben hogy 2 felhasználó váltsa egymást?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
válasz univerzita #8449 üzenetére
nem ezt keresem
elég kár, hogy egy készülék egy felhasználó
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest