Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz Alister71 #22120 üzenetére
Kben...eléggé elfásultam, ez igaz. Csak azt nem tudom, hogy 1155-nek köszönhető-e, vagy én lettem unott.
Lehet, újraépítem az egészet. Azért a Team Ramokat (1600-as modulok) megrángattam , s 2133-ig mentek is 1,6V-on, az jó.
A platform se rossz,sőt.., de nekem a memveezérlés tetszik a leegjobban. Az brutal s a 3-4 gen-es i-s procik még rátesznek egy lapáttal (kis lapáttal)Én meg már olyan öreg vagyok, hogy a játszóteret nem , hogy átadom, még az ovusokat is elhajtom (2. gyerekkor), s brümmögök ott egy műanyag dömperrel.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz Alister71 #20373 üzenetére
OK! Köszi, délután teszt. Majd írok a fejleményekről. Intel burn tesztbe mennyi fusson le, amire már azt lehet mondani, hogy stabil a gépezet? 10-20-50 teszt?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
bolcsodal
addikt
-
krisztián98
tag
válasz Alister71 #19943 üzenetére
Ok, akkor kicsi bizonytalanság után kell a 4db mag.
Bocsi azoktól, akik 1-szer leírnak valami és nem jön át teljesen, de ami késik nem múlik...
Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alister71 #19720 üzenetére
Akárhogy is, sajna ebben az árkategóriában az 1155 is szívás..mert ha most veszi az i3mat, később érdemi cserének mondjuk az Ivy i5 bizonyulna, oda meg nem lesz jó a lap..még a Z68ban is kételkedem..Intelbá megoldja :S
Nekem az az egy bejött 1156ban, hogy tuninggal olcsóbban hozza az 1155öt.
Ettől függetlenül ha lenne keret, én is 1155+i5öt javasolnék..de sok plusz zsé. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alister71 #19718 üzenetére
Hozzátenném, az ár miatt ajánlottam. Azonos ársávban 1155 fronton csak i3 jönne ki..annál pedig mindenképpen jobb, főleg OCval..úgy 1155-i5 szint.
Plusz a leírás alapján nem elsősorban játékra lesz, sz'al pláne 1156+i5 (4 mag)."Nem játékhoz kell, tervező programok, AutoCad, Solid Edge, Sketchup.."
Oda sok mag kell és sok RAM..a vidkari sem számít igazából, max. ha CUDAzni tudna nVvel valamelyikben..ezt annyira nem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz Alister71 #18500 üzenetére
Köszi!
Szerk
Az a baj akár mekkora szorzóval használom, 440MHz-es FSB-nél már instabil. És nem a proci fesz fogy el. Már több lapban(X48-DQ6, P35-DS4, mind két lap tudja a 450MHz-s FSB-t.) is kipróbáltam, de egyikben sem ment nagyobb fsb-n.[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest