Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Lipton #13317 üzenetére
f@sza egy ram
akkor felejtős...
#13315) xGP
400as FSBt minden további nélkül tud a lap fesz emelés nélkül. a proci is tudja, akármilyet is fogtál kia raidet meg kérdezd meg az arra irányulo topikban
(#13316) monosz
ahogy látom, a prociban van még tartalék. ha bírod hűtéssel akár valos 1.4Vig is elmehetsz...de a lap hamarabb fog kifogyni...az x48 nem a legjobb választás yorkfield alá...
-
BeLucZ
addikt
válasz
Lipton #12971 üzenetére
nem a mhzről van szó, a fesz miatt is jó dolog, mert igy nem kárositom a procit ugy mintha 1,45 volton menne kevesebbet, szóval a procira is gondolván volt érdemes, de ki lehet belőle hozni többet is, 4,25 is meglehetne még talán a biztonságos határt súrolva, p35ös lapnál a közelében nem volt ennek!
-
dangerzone
addikt
válasz
Lipton #12872 üzenetére
Nem csak játékban gondolkodom. De ha neked 3,6 ghz renderelésre nem elég egy q9550-től,akkor valószínűleg a 3,6 ghz -sem lesz az.
xwlr: Programfüggő, felbontásfüggő, gépfüggő.
Pl ahol csak 2 magot használ a program, ott elég már egy E8xxx 3,6ghz-n, nagy felbontásban.
Viszont ha mondjuk csak 1 gb ram van a gépedben, felesleges a 4 mag megint. -
lipi67
nagyúr
válasz
Lipton #12623 üzenetére
Világos. Más a tempó, mások az igények. Kérdés..kinek ér meg annyi pluszt. Hobby szinten nem.
Más a leányzó fekvése ha ez a melója az embernek, akkor megtérül a befektetett összeg idő formájában. -én is végigzongoráztam 286-tól, s pl a dx46 100-at, 200MMX-et (giga triton lapban) nagyon szerettem..
Végre utolértem magam. További szép napot mindenkinek!
-
-
törölt tag
válasz
Lipton #12628 üzenetére
(#12628) Lipton: "Az Intel oldalán megtalálható minden processzor a http://processorfinder.intel.com címen."
Ezt meg ki mondta neked?
Inkább csak olyan 95%-os ez a lista.Csak egy ellenpélda: Hivatalos Intel processzor árlista 28/02/2010
Ha megnézed már a múlt hónapban is lehetett kapni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Lipton #12628 üzenetére
Na mondom én, hogy nem létezik Q9500 a valóságban. Ez is kb olyan mint az NV papírsárkány Fermije volt.
Nem véletlenűl nem találok sehol a neten online megvásárolható példányt belőle. De még használtan sem az ebay-en. Míg Q9505-ből van rogyásig. -
lipi67
nagyúr
válasz
Lipton #12571 üzenetére
Bevallom, nem láttam, hogy mire használod. Igen, ott kijön a 100.000 szál.
Viszont..Bakker régebben ment ez p4-gyel is. Ma olyan nagyon fontos az idő. Azért egy quad se lassú, ha nem az i7-et veszed alapul.(#12572) kasa85 A linkelt eredmény ok szerintem, mindenben korrekt. Nyárra az az 1,3xxv fesz is soknak tűnik nekem, még talán akkor is, ha magas a Vid-ed. (látom, elég magas).
-
BeLucZ
addikt
válasz
Lipton #12560 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Hát jó elhiheted, ha tehetném egyből rohannék a boltba egy core i7 920-ért meg egy asus rampage II extremért, de sajnos nem vagyok abban a helyzetben!Amúgy meg szerintem olyan nagy előrelépést még egyelőre nem éreznék se játékba se máshol, a benchmarkokon kívül!Szerintem egy 4 Ghz körüli c2q ma mindenre elég, sőt egyenesen istencsászár -
dangerzone
addikt
válasz
Lipton #12551 üzenetére
Ha a ramok alapból 1,8V-ot kapnak, szerintem egy 2,1V-ig el lehet menni .
Amúgy durva. A p35-ös lapomban 1097-et mentek a corsairjaim. Itt meg 1160-at.
Mégsem akkora szarok, mint hittem.Fogyasztásmérőm nincs. Max everesttel tudom megnézni, mennyit fogyaszt a proci. Csak hát ugye az meg nem annyira pontos.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lipton #12462 üzenetére
az a 433 mhz szerintem a kisebbik dolog, a 4megával nagyobb cache már lehet nagyobb, viszont a 25%os FSB baromi fontos alapórajelnél. nekem se azért van húzva a q66, mert kevés lett volna 2.4en (nem volt az, bár Stalkernél és Supreme Commandernél jó az extra kraft; sajnos renderre mostanában semmi időm sincs), viszony kemény multitaskingnál (pl win boot) ég és föld a különbség. egyszerűen az 1066os FSB szerintem már eléggé visszafogja, ha több program fut egyszerre (ami nálam megszokott).
fogyasztásnak a cache tényleg nem tesz jót
de az 1333mas bussebesség se, azt idleben nem lehet csökkenteni, és még minimálra visszavett feszeknél is jópár wattot dob a procin és a lapon is.
90W konnektor felől eléggé jó teljesítmény.
vad bra!
när flyttade du tillbaka?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Lipton #12454 üzenetére
ohó, köszi
igazából az érdekelne, hogy milyennek érződik real world alkalmazásokban egy 3.6os q66 után.
igen, ott. már majdnem egy éve
dangerzonehm, kíváncsi voltam mi lett az alkatrészekkel.
szóval jobban megy, kevésbé meleg. az a 18 fokos különbség az azért erős
55 fok azt jelenti, hogy talán még a 100W sincs meg terhelve, ami nagyon jó. ezek szerint a lap is szereti már. benchekre kíváncsi leszek
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Lipton #12444 üzenetére
kicsit elragadtattad magad...az ilyen emberek...mint makacs, nemtörődöm.
de ahogy ezt te magadra vetted, ez kb ugy hat, mint a tudatlan, bunko...én nem ezt mondtam, de te tudodmiért ki vagy te? én a szemedbe is mondanám ha látnálak...nemszoktam magamban tartani, amit gondolok...de a kis monitorom mögül is megmondom
-
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
Lipton #12312 üzenetére
felpörget minden ventit és nem indul el!csak megy mint az állat, sztem elfáradt a lap vagy nem tudom, néha jön elő ez a jelenség, bekapcsolom megy ezerrel a ventik de nem csippan no jel, csak reset segít, táp proci kizárva, szal sztem lap kezd meghalni
nekem ud3r kéne de hol lehet kapni ilyet mennyiért?
-
Laraxior
titán
válasz
Lipton #12264 üzenetére
honnan tudod nekem milyen van?
dangerzone: azért egy kicsit jobban pörög a gép egy 4400MHz-es Duoval,mint egy 3.7GHz-es quaddal. De DS3ban sosem fog menni neked 4GHz-et.
Nekem DQ6ban,ment 3910et..stabilan. De a régi DS4em bírta volna, az 480ig volt stabil quaddal.
4GHz-et azért illik vele elérni,24/7-reúgy már szépen teker
rollins: ugyanaz mint danger-nek. jobb egy magasabb órajelű duo (főleg ha 6-700MHz-el több), mint egy quad.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest