Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
válasz RetepNyaraB #20814 üzenetére
Tovább teszteltem 8.5X424-en, Bios: 1.2 V-on, ami tehelve 1.184 V valós fesz. Kíváncsiságból maradtak az Auto-s beállítások, így teljesen stabil. A Battlefield BC2 jobban terhelte a pc-t, mint a Heaven 3.0.
Most a szobában tökéletes alvó hőmérséklet, 18 Celsius fok van. 3.6 Ghz-en az egyik mag 60 fokosra is melegedet, a 4 mag átlaga 54 fok volt. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a kánikulában az akár 28 fokos szobában a proci is min. további 10 fokot melegedni fog, tehát felesleges tovább tuningolnom 24/7-re.
(Egy Codegen 6044L házam van, aminek le van véve az oldallapja, mert a Freezer 13 pro magassága miatt nem fér rá csukva. A ház tetején belülről házilag egy 120 mm-es kieg. ventilátor is dolgozik, lehet feleslegesen). A táp alatt van még egy 80 mm-es másik kieg. hűtő is. Egy jobb házban lehet, hogy hűvösebb lenne, a jobb huzat miatt, de egyelőre ez van.
Azért írtam, hogy parasztvakítás, mert többért árulták és nem biztos, hogy jobb, mint a jelzés nélküli.
Tuning terén itt én megállok és elégedett vagyok. Visszaállítom 2.83 Ghz-re, terhelt 1.0 V-ra. Mindenkinek köszönöm a segítségét:
[ Szerkesztve ]
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Letiltás - hogy is van ez?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-jegelve epicpwnz
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Quad Core AMD Athlon X4 740 3,2 GHz FM2 Processzor
- Intel Core i5-10600KF Processzor