Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Francia91
veterán
Meg kell nézni másik gépben is, ha abban megy Prime95 Blend alatt is rendesen, aztán beszélhetünk inkompatibilitásról. Vagy ott nézzék meg helyben egy másik notiban, pár pillanat bepattintani. A cserefolyamatot, meg hasonlókat nem ismerem, de véleményem szerint csak cserélik, bárkivel előfordulhat ilyesmi
(#72332) HSM
Nekem bevált, sok szarságtól megszabadít, a YouTube-ra más gépen böngészve rá sem ismerek . Meg sok más oldalra.[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tim82
félisten
Pl. a Lenovo honlapján az adott oldalon, ahonnan letöltenéd a drivert, legördítesz az oldal aljára és ott vannak a korábbi driververziók.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Francia91
veterán
-
icoj69
tag
Mindent úgy csinálta, ahogyan le van irva, de....
A VGA választó drájver felmegy, újraindúl, tökéletesen működik.
Amint betelepítem a powemanagment-et induláskor leáll és valami kernel hibára hivatkozik.
Csak úgy tudok belépni a windowsba, ha a biosban lekapcsolom a választási lehetőséget és vagy az egyik vagy a másik VGA-t használom. Most már uninstallálni sem tudom a powermanagement-et.
Esetleg ötlet?Lenovo T400/Windows 8.1
iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
Francia91
veterán
-
Dhampir
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
4 Gb-ot ír az, nem 2-őt
CAD-re is használom erőteljesen. 200-300 elemnél már kezd akadozni, de ami nagyon komoly és nagy rajz (és nem bírja el a T500), azt a céges DELL Precision M4700-ason csinálgatom bent a cégnél. Amilyen rajzok nekem kellenek, azokat elbírja a T500-as."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Nagyon nem tudok GPU hibáról T500-nál, legalábbis nem hallottam még róla. A zsanérok már nem olyan tartósak T400/500-nál, mint a T60-asoknál, idővel kilazulnak. Típushibáról én nem tudok
Nekem is T500 van, ATI-s verzió, eddig semmi hibát nem fedeztem fel, pedig minden nap hajtom a hardvert rendesen, beleértve az ATI GPU-t is[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Chaser
legenda
Az csak attól függ pontosan milyen a jelenlegi géped. Nagyon nem mind1, hogy 2x1GB, 2x2, 2x4 benne a ram. Magyar vagy egyéb billzet, fényesedett, patika állapotú, kamera van-e, modem előkészítés van-e / az elvileg mindben van /, milyen cpu van benne, akkuja hogy áll, stb. Intel vga-hoz képest a HD3650 azért jelentősen erősebb. Meg 1680x1050 az mérföldekkel frankóbb mint 1280x800.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Akku, dokk, billzet kompatibilis. Kijelző vagy 1280x800 vagy 1680x1050. Ha ati-s verzió, abból gyárilag tudtommal csak 1680-as jött ki. Hogy R500-ért mennyit kapsz jó kérdés, mikor frankó T500-akat kapsz 60-70-ért. Ha gyorsan akarod eladni 45-50k körül álalpottól, akkutól, billtől, stb-től függően.
szerk: Restart nélkül működik a vga váltás. Kikapcs után mindig az utoljára beállított vga-t fogja használni a gép. De akár beállíthatod fixnek az intelt vagy ati-t BIOS-ban.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Francia91
veterán
-
Tim82
félisten
Normál SD vagy SDHC? Ha SDHC, akkor korábban írta-olvasta a kártyaolvasó?
Azért kérdezem, mert pl. a Thinkpad Advanced Dock kb. ugyanígy nem reagált semmit az SDHC kártyámra - aztán kiderült, hogy azért, mert nem támogatja.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
HarryPotter
őstag
-
-
Gondwana
addikt
Albacomp volt ez a szervízszerűség?
Szerk.: itt érdemes rákérdezni
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
-
evone
őstag
IBM Lenovo ThinkPad R500 bluetooth upgrade set 39T0497
Sztem ennyi penzert nem olyan draga.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
metal01
őstag
Hello!
Köszi a választ!
Szóval érdemes megvenni? Gyakorlatilag munkára kellene, és filmnézésre. A cél, hogy ne menjen szét 1-2 év alatt. Megbízható legyen.
Apropó filmnézés. A 15.4-es kijelzőn (wide LCD (1680x1050, 200 nit, 500:1)) milyenek a filmek? Élvezhetőek?
M.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Akkor ez mégis csak jó lenne?
Nem értem a logikát, hogy a gyári cuccokon kívül melyik cuccok működnek IBM/Lenovo notikban és, hogy ezt mi alapján állapítom meg, úgy hogy nem próbálom ki őket.
Ez a cRU US logó lenne a kulcs?
Ahogy nézem tulip-tól itt PH!-n nem nagyon fogok már venni semmit se.
-
pilsner
aktív tag
-
buherka
addikt
Szerintem az antenna nincs kivezetve, ha Wifi modul sincs a gépben.
Tehát ha beépített Wifi-t akarsz akkor kell egy antenna+egy miniPCI-os modul+egy jó kis szerelés
Árul itt a srác Intel 5100 AGN-t (a T500-as gépemben is ez van) és neki van antennája, ami talán jó a tiédbe is.Vagy ha más nem marad, akkor USB-s Wifi
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- ASUS ROG Strix G512LV - i7-10870H RTX 2060 6GB 144Hz 16GB 3200Mhz 512 SSD
- Acer aspire e15
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest